Kızlar merhaba ben 28 yaşındayım .Yıllar önce ünivde sevgili olduğum biri vardı sadece 2 ay kadar çıktık.Ben ayrıldım ayrılma sebebim tam net bir sebep değildi.Ondan çok etkilendim hoşlandım hala da için kıpır kıpır Ama böyle gizli saklı biri gibiydi mesela benim hayatıma dair hiç birşey sormazdi kendide pek anlatmazdi sonra ciddi gelmedi .Ben de pat diye bırakınca birkaç kez barışmaya kalktı istemedim sebebini de tam demedim bana uygun değilsin dedim ve kimse kırılmasın dedim.Kpss hazırlığı falan derken ben sosyal medyayı falan kapatmıştım yıllar yılı tel numaram da değişti bu sosyal medya açınca hemen beni ekledi ve yıllar yılı sana hep aşıktım desi seni hiç unutmadım dedi tekrar şans verdim birkaç aydır yine aynı sanki böyle yaşımız gelmiş kaça sürekli nasılsın ne zmaan gorusecegiz falan diyor öpüşme elleşme peşinde boyle hiç başka yönden konuşmiyoruz seni özledim diyor sürekli ne zaman görüşeceğiz senle evlenmek te istiyorum diyor tanımadan nasıl evlencem anlamadım gerçekten niyeti ne kizlae acaba exten next olmaz mı? (Dipnot: Arkadaş çevresi bana aşık olduğunu dedi yıllar yılı onyuzden de şans verdim ama yine aynı beni tanımaya yönelik hiç değil görüşelim mutlu olsun sarilsın etsin ama boylr değer vermeye yönelik birşey görmedim ama ona sorsan bunca isim arasında seninle her fırsatta ariyip konusyorum diyor)bugün gel işte beni de gelim diyor kafam allak bullak hayatımda çözemedim hiçbir zaman
Son düzenleme: