Sizce psikologa gitmeli miyim? Lütfen yardım eder misiniz :(

Ayriligin sucunu size yüklexyerek kendi vicanini rahatlatmaya calisiyor sadece inanin...Bitmis mademki

ne büyük bir olay atlatmışsın öyle sen nasıl bir adammış bu böyle bir uzman desteği çok iyi gelecektir buna eminim düşüncelerini bambaşka bir hale getirir psikolog rahatlamak için gitmen çok iyi olur :)

ay birak su adami yaa. Bak seni ne hale getirmis. Erkek mi yok ortalikta da buluyorsunuz boyle cinsleri bi taraflarini kaldiriyorsunuz ya yazik be guzelim sana
Haklısınız gerçekten şimdiye kadar yüzüne Erkek diye Tek ben bakmışım 24 yaşında ve ilk sevgilisi bendim. Sevmek bu değil demi? Her Erkek böyle mi ilişkiden ağzım yandı o kadar korkuyorum ki bnmle çatır çatır kavga yapan bi erkek istemiyorm böyle dediğimde ben cok izin verdim benle böle konuşmana dio çok yüz vermiş bana Allahım yaa..

Ayriligin sucunu size yüklexyerek kendi vicanini rahatlatmaya calisiyor sadece inanin...Bitmis mademki
Bunu ona dediğimde bnm vicdanım rahat diyo anca lafta adamsın dedim allah bildiği gibi yapcakmıs beni. Ahını alıomusum aama bu yine de hakkını helal ediyormuş haram et dedim ya etmem diyo.

Hiç gitmedim ve gitmeyi düşünüyorum inanın bana artık olağan sıradan seylere bile bambaşka tepki verebiliyorm ilk defa sinir krizi geçirdim Ben oda bu adamda.

sevmek tabi ki bu degil.. ne kiymet bilen erkekler var masallah. Birak boylelerini. Biraz toparlanmaya bak. Sonra daha düzgün kisilerle sansini denersin

Bu hale geldiysen tabiki en iyisi ayrılmak seni mutlu edememiş ne olursa olsun birde üste çıkma cabası , o kim oluyor ki ego manyağı , senln dengelerini alt üst yapmış uzak dur bu tipten

Bu hale geldiysen tabiki en iyisi ayrılmak seni mutlu edememiş ne olursa olsun birde üste çıkma cabası , o kim oluyor ki ego manyağı , senln dengelerini alt üst yapmış uzak dur bu tipten
Evet biraz egosu vardı ben yapamazsam kimse yapamaz diye hala aklım almıyor gerçekten ben kafamdaki o kişiye aşık olmuşum yoksa ben böyle biriyle yan yana gelemem. 3yıllık ilişkimiz oldu tam 3kez ayrıl barış ve bu son barışmamiz aradan bir yıl sonra oldu ama Bn mutsuzum evhamlı panikli biriyim.

Merhabalar.
Kendinizi ondan gelecek her suçlamaya kapatın. Bunu hem icraatte yapın hem psikolojik olarak. Gerekirse size ulaşabileceği, size ulaşıp sizi üzebileceği her yolu kapatın. Telefondan numara engelleyebilirsiniz, sosyal ağlardan engelleyebilirsiniz. "Ben o an neyi doğru bulduysam, onu yaptım. onun suçlamalarıyla ilgilenmiyorum. İlişkimiz bitti, beni üzemez." diyebilin kendinize. Unutmayın, o sizi üzmüyor, siz onun sizi üzmesine izin veriyorsunuz. Siz buna izin vermezseniz, tüm suçlamaları havada kalır. Tüm suçlamalarına sağır olun. Öncelikle kendinize inanın. "Hata yapmadım, yaptıysam da geçmişte kaldı. Ve geçmişim bugünümü olumsuz etkileyemez." deyin. Buna inanın, kendinizle barışın. Kendisiyle barışık bir insanı kimse böyle suçlayarak üzemez. Siz çok değerlisiniz, kendinizi üzdürmeyin.

Hiç gitmedim ve gitmeyi düşünüyorum inanın bana artık olağan sıradan seylere bile bambaşka tepki verebiliyorm ilk defa sinir krizi geçirdim Ben oda bu adamda.
belliki psikolojini alt üst etmiş yaşadıkların gerekirse psikiyatri ile birlikte git gerçi buna gerek varsa psikolog zaten tavsiye eder yepyeni bir hayatın olacak geçmişi silmek için bir yardıma ihtiyacın var

Yürümemiş olmamış yol ver gitsin kendi beceriksizliğini san mal ediyor vicdanı öyle rahatlıyacak ego manyağı ya

sevmek tabi ki bu degil.. ne kiymet bilen erkekler var masallah. Birak boylelerini. Biraz toparlanmaya bak. Sonra daha düzgün kisilerle sansini denersin
İnanın suan böyle biri olsun da istemiorum korkuyorum sanırım ben hiç bir zaman bir erkeğe güvenemicem. Her zaman kuşku ile yaklaşcam.

Merhabalar çok teşekkür ederim ilk olarak desteğiniz için. Evet sildim engelledim onu her yerden kendide Engellicem demiş gerek kalmadı Engelledim ben dedim. İlk olarak seni her şekilde unutcam sonrada güzelce hayatıma birini alcam demiş. Ve birde annemin istememesine rağmen ben onunla görüşmeye çalışıyordum annemi ikna ederim dıye. Bana dedi ki ayrılırken annenin de sözünü Dinle dedi. Bu iki laf o kadar canımı yaktıki seviyor muyum yoksa alışkanlık başkasına gitmek istememk neden Bilmiorm. Onu başkasıyla düşünemek acı geliyor ama diyorum olmadı bu kadar hatalara saygısızlıga rağmen neden olsun ki gerçekleri görmüo musun Dıyorum kendime

Sizin canınınızı yakmaya çalıştığı o kadar belli ki... Canınızı yakmaya çalışan biri için üzülmeyin. Ve söylediği tek doğru laf, evet annenizi dinleyin. Boşverin.

Kendinizle bu konuda konuşmayın. Bir süre tüm bu olaylar hiç yokmuş gibi davranın. Alışkanlık da böylelikle biter. Sürekli bir şeylerle uğraşın. Hobi edinin. Onu düşünmeye, kendinizle bu hakkında konuşmaya vaktiniz kalmasın.
Ve onunla hiç bir şekilde iletişimde bulunmayın.

Cok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için hislerimi anlayıp bana yardımcı olduğunuz için gerçekten burda o kadar çok hakkı var ki herkesin..
baska konularda da yazdim, ben bir kere degil iki kere boyle uzun soluklu iliskiden kazik yedim. Hayat bitti sandım. Ama simdi ucuncusuyle evli ve mutluyum. Yok oyle gamsiz falan da degilim, dibine kadar aciya gomuldum. Ama iste bak ben bile ciktiysam herkes çıkar. Ustelik simdi bir suru tecrubem var.

Hoopss! İkizler burcu olanlar dengesiz değildir.. Çok zekiridrler.
Hızlı düşünürler, hızlı karar verirler..
Karşıdakinin ayak uydurması zordur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…