Sizce psikologa gitmeli miyim? Lütfen yardım eder misiniz :(

Emojii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2014
555
199
Kızlar ben bir konu için sizin fikirlerinizi bekliyorum. Kangren olan 3yıllık bir ilişkim vardı ayrıl bitir ayrıl başla derken artık gerçekten kafa yapımızın uymadığını kendim hissettim. Biraz zor oluyor ama mantık dahilinde mantığıma yatan bir adam değil. En büyük sorunumuz zaten Güven problemi. Sizden yardım almam gereken konu Ben bu ilişkiden ayrıldıktan sonra kendimde buluyorum her hatayı. Böyle düşünmeme neden olanda o aslında. Bana sen böyle yaptın öndan böyle oldu sen şöyle dedin öndan böyle oldu dedi hep yıllarca kendinde hata görse bile nedeni bendim ve ben suan kendini her şeyde suçlayan bir kusurlu insan olarak görüyorum ve psikolojik olarak yıprandımı hissediyorum psikologa gideyim diyorum. Hiç gitmedim şimdiye kadar. İkizler burcuydu çok dengesizdi. Ayrılırken bile senin hareketlerin davranışın yüzünden böyle oldum hayatımı zehir ettın diyor. Kızlar kafayı yicem nasıl ben bir insanın hayatını neden bu kadar mahvedeyim. Ben bu kadar kusurlu bi insan mıyım dedim kendime ve kendime küstüm. Ve onun hataları oldu yapmış olduğu şeyler. Ve her seferinde kendini haklı gördü. Her şeyin nedeni benmişim gibi.

Kendiniz için kesinlikle destek alın. O da sizi sindiriyor belli. Sürekli suçu kendinde aramak hiç doğru değil. İlişki iki taraflıdır.

Kendiniz için kesinlikle destek alın. O da sizi sindiriyor belli. Sürekli suçu kendinde aramak hiç doğru değil. İlişki iki taraflıdır.
Evet iki taraflı Ama ben bunu Ona anlatamazdım hersey de kendini haklı görmesi her lafa bir cevabı olması. Ben ilişkiyi geçtim İnsan olarak bile Dayanamıyorum herşeyin sebebi benim hata yapıyor ve nedeni senin hareketlerin diyor neyim ben bu kadar.

Düzelmez böyleleri, kendinde hata aramak bir yana senin de yetersiz olduğu fikrine inanmana neden olurlar. Kangren olmuş bir ilişkiyse ciddi adımlar atmadan bitir. Dönme bile arkana. Aynı sorunu yaşadığım bir evliliğim var maalesef. Her tartışmamuzda suçlu ben oluyorum. Yoruldum, soğudum da. Üç gündür kabuğuma çekilmiş düşünmekteyim. Karar aşamasındayım. Sen sen ol , henüz flört dönemindeyken kurtul

Sizi sorumlu tutmaya çalışıyor suçu size yüklüyor bence oltaya gelmeyin hiç bişey tek taraflı elbette olmuyor umursama yın

Sizi belki de şuan en iyi ben anlayabilirim. Soğudum bıktım yıldım.. Tükendim.. Cok seviyordum annem istemiordu ama onu ikna etmeye bile razıydım. Adam her defasında haklı mı olur hiç altta kalmaz mı. Her lafa bir cevabı mı olur ya. Hep evliliği düşündüm evliyken tahammül edebilir miyim diye. Artık dayanma gücüm yok aşk sevgi bu değil. Beni kaybetmekten korkmuyor bunu Ona dedim de kızıyor tatmin etmiyorum seni diyor ama istek gönül almak yok.

Sizi sorumlu tutmaya çalışıyor suçu size yüklüyor bence oltaya gelmeyin hiç bişey tek taraflı elbette olmuyor umursama yın
Ya tahammül edemiyorum Allah yukarda ve görüyor neler yapıldığını yaşandığını. Allah onu bildiği gibi yapsın diyorum oda bana aynısını diyor. Gerçekten Allahım onun bana yaşattığını yaşatır mı yaşatsın istiyorum.

Erkeklerin çoğu ilişki sonrası hep Kadınları suçlar kendi vicdanını rahatlatmak ben elimden geleni yaptım demek için kendinizi o yüzden yalnız hissetmeyin sizin gibi olan çok insan var. Bu düşüncelerden kurtulmak için destek almanız gerek

Allah haklinin yanındadır içini ferah tut muhattap olmamakla en iyisini edersin

Almak istiyorum çünkü artık sinirli anımda Tepkilerim bile aşırı fazla ve artık büyük boyutta tepkiler veriyorum. Kendime hayret ediyorum öfke kontrolüm yok artık

Keşke karşılıklı konuşabilsek sizlerle. O kadar ihtiyacım var ki. Neyse, canım sen şanslısın. Evlilik gibi bir hatayı yapmamışsın. Nişanlılık birbirini tanıma sürecidir. Nişanı atmak ve meraklı çevreye izahını yapmak daha kolay. Ya evli olsaydın? Ne kadar gözü kara olsan da evlilik kolay kolay bitirilemiyor. İhtiyaç duyuyorsan psikolojik destek al veya çevrende dostların varsa onlarla vakit geçirerek unutmaya çalış. Zamanla her şey nasıl unutulur göreceksin

Bu anı tamı tamına 3kez yaşadım Daha acı süreçlerden geçtim o zaman Ahhh çok seviyorum aşığım ölüyorum bitiyorum diyordum. Bu sefer artık mantığım devreye girdi evet canım yanıyor üzülüyorum falan ama diyorum ki benim doğrum bu insan değil.

Bu ilişki niçin üstüne düşeni yaptığını düşünüyorsan ve hala iyileşme yoksa , bir defa geleceğimiz şu fani dünyada kendini yıpratmaya, bir kula kul olmaya hiç gerek yok
Elimden gelen herseyi yaptım annem eğer onunla görüşürsen sana hakkımı helal etmem dedi ve ben bi süre sonra görüşmeye başladım ve annem hep içimdeydi hayırsız evladım ben diyordum annemin haberi yok ama ben artık görüyorum herşeyi

Her şey sende bitiyor ben de psikologa gittim de gıcık sorularından daha fazla sinir oldum ya da benimki iyi değildi bilemiyorum.

Sanki herseyin herkesin en iyisi oymuş gibi oysaki iyi olsa böyle olmazdık umursamıyor bile beni hala beni suçluyor gönül almıyor almasını bilmiyor
ay birak su adami yaa. Bak seni ne hale getirmis. Erkek mi yok ortalikta da buluyorsunuz boyle cinsleri bi taraflarini kaldiriyorsunuz ya yazik be guzelim sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…