Sizce pik oldumu ?

Kaç günde bir adet olıyorsunjz
Ya ben silik olsa da değrlendirdim artık kesin olsun diye biz böyle test mest uğraşıyoruz kendimizi strese sokuyoruz aslında

Aynı testte pozitif böyle görmüştüm.

Eklentiler

• IMG_20241012_021804.jpg
    26,2 KB · Görüntüleme: 26
benim bugünde aynı dünki gibi koyu çıktı 2 gün mü sürdü pik günüm anlamadım dünde aynı böyle koyu kırmızıydı zaten
Bugün daha belirgin gibi. Ve evet bazı kişiler 2 gün pik görebiliyor sen ilişkiye devam et. Daha çatlamamış belliki

Kızlar ben ovü testin hiçbişey anlamadım üç gündür t çizgizisi koyu çıktı yumurtlamam oldu diye düşünüp değerlendirdim 2 günüde bugünde çatlamam olmuştur olduysa silik çıkar diye yaptım ama c silik t dahada koyu çıktı neden böyle çatlamam mı olmuycak acaba bir anlamış değilim bunun mantığını

Eklentiler

• IMG_2409.jpeg
    45 KB · Görüntüleme: 12
şu an tam pik yarın siliklesir bu test bu akşamı ve bir gün sonrasını değerlendirin canim

bu arada reglin kaçıncı günü

20. Gün bukdar geç yumurtlama olması normalmi ya çok şaşırdım acaba geçen ay 34. Gün adet oldum 4 gün geç oldum ondanmı kaynaklı
normal canım pcos varmı sende bende kürtaj olduğum ay 19.günde yumurtlama olmuştu bazen böyle değişiklikler olabiliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…