Sizce OKB miyim?

Merhaba hanımlar. Hic birseyi unutamıyorum özellikle kötü veya o anda utandığım bunu neden yaptim ki ya da neden boyle yapmadim ki dedigim olaylari. Taa anaokuluna giderken yaşadığım ve utandigim bir olayi bile unutamiyorum otururken yatarken is yaparken boyle olaylar aklima geliyor ve sanki tekrar o ani yasiyor gibi oluyorum yine ayni kiziyorum ya da utaniyorum dusunmek istemiyorum ama aklima geliyor boyle bi olay yuzunden gece 3 te kalkip yatakta agladigim bile oldu.

Doktora gittim lustral yazdi her gidene yazildigi gibi ozele gitmedikten sonra devletten pek bir beklentim kalmadi.

Bir test yapilmisti 600 kusur soruluk orda pasif agresif kişilik bozuklugu ve kronik depresyon cikmisti. Psikologa sevk etti psikiyatrist. Yasadiklarimi psikologa anlattim ve bana ne dedi biliyo musunuz? DÜŞÜNME. hadi ya ben bunu akil edememistim zaten.

Pasif agresif oldugum icin o anda cevap veremiyormusum karşılık veremiyormusum test yapan doktor oyle dedi(lustrali yazan farkli doktor) o test yapan doktorun yazdigi ilaclar iyi gelmisti ama o doktora gidemiyorum başka sehirde.

Bir de sey var. Mesela disarida birsey ödedim ve cuzdani cantama koydum. Koyarken iyice bakiyorum koyduguma eminim ama Sonra ya koyarken dustuyse diye bakıyorum sonra ya bakarken dusurduysem diye bakiyorum illa 3 kere bakicam ya da 3un katı.

Kapi konusu da ayni kapattim mi kilitledim mi diye 3 kere bakarim. Ya da ocagi kapatmismiyim konusu da ayni sekilde.

Ben de daha dün sürekli aklıma söylediğim sözler, başkalarının söylediği sözler geliyor bunları ben düşünmek istemesem bile aklıma gelip gelip duruyorlar bunun için bi çözüm düşünüyordum.. Beni rahatsız ediyor artık ve bunlara takılmak istemiyorum aklıma gelmesinler istiyorum. Bi faydası yok bana.. bilgisayarda ya da bişeyle meşgulken gelmiyor ama mesela elimi yıkarken bulaşlıkla meşgulken geliyordu.. Cüzdan meselesi de ben de kredi kartım, anahtarım para yerinde mi diye olduklarını bildiğim halde tekrar bakıp duruyorum. Arabayı kilitledim mi diye kontrol ediyorum ama 3 ve kat diye değil..

Bu sözlerin aklıma gelmesi konusunda dün dedim ki ben uzun süredir kitap okumaya ara vermiştim.. Başladım tekrar.. Kitapta olanlar aklıma geldiğinden o sözler aklıma gelmiyor.. Faydası oldu.. Cüzdan meselesinin daha üstüne düşmedim ona da bi çözüm bulurum inşallah..

Sizde de belli bi sayi var mi ben herseyi 3 defa ya da 3un kati seklinde kontrol ediyorum
Suan yok bak hatirlattigin iyi oldu unutmusum:)evet vardi sayilar onceden hayatimda her konuda mesela şu kadar sure icinde gidicem yada halledecem veyahut konrol ederken sayilar
Ama gecmis ben farkinda bile olmadan gecmis

X