sizce normal mi?

hepcocuk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2014
362
123
53
Merhaba hanımlar,size danışmak istediğim bir konu var yine...Lafı uzatmadan konuya gireyim. Arkadaşım vesilesi ile biriyle tanıştım, aramızda çok mesafe var ,yani birbirimize uzak şehirlerdeyiz, fakat söz konusu kişi ile hemşehriyiz.yüzyüze görüşmeden önce telefon üzerinden ön görüşme yapalım dedik, yaklaşık 20 gün oldu üç defa telefon ile görüştük, bir de yazışıyoruz daha doğrusu YAZIŞAMIYORUZ, adam sürekli dışarda arkadaşlarıyla vs takılıyor, günde yarım saat en fazla bir saat yazışabiliyoruz, herşeye vakti var ama benimle yazışmaya gelince yok. Bir de evlilik meselesine yönelik sorular sormaya calıştım birkaç kez, "önemli bir konu olduğu için sonraya saklıyorum" dedi yani yüzyüze geldiğimizde konuşmayı düşünüyor, dolayısıyla konuşmalarımız cok da önemli konuları kapsamıyor, o böyle geri planda durunca ben de sormaya cekinir oldum. Ben az çok bir ön bilgim olsun istiyorum, merak ettiğim de çok şey var ama hem bu tavrından hem bana vakit bulamamasından dolayı soramıyorum, niye yüz yüze görüşmediniz hala diyeceksiniz benim bir sınavım var daha doğrusu mülakat fakat daha tarihi netleşmedi, o malum uzak yerden gelecek benim sınav tarihi de belirsiz, cakışmasın diye bekle dedim, fakat artık sürecin bu sekilde uzaması üzerine bilet bak dedim az evvel. Sonuca gelirsem (uzattım kusura bakmayın net olsun diye biraz da) bu adamın bu tavrı normal mi, çok ilgisizmiş gibi geliyor, işteyken doğru düzgün yazmıyor akşam işten gelince de sürekli bir yerlerde, sadece suraya gidicem diyor yani bir nevi yazamıycam demek istiyor ama sabrımın taştığını hissediyorum, birkaç kişiye danıştım yüzyüze görüşmediğiniz için normaldir diyor ama ben olaya bu kadar fransız davranmasını normal görmüyorum acıkcası

Bencede yüzümüze görüşmeden evlilik gibi ciddi bir konuda çok fazla ayrıntıya girmemek lazım

Daha yüzyüze gelmediğin insanla ne konuşabilirsin ki zaten? Keşke önce telefon değil yüzyüze görüşmeyi yapsaymışsınız. Görmeden görüşmek bana pek mantıklı gelmedi. E hadi evlilikle ilgili ciddi konuları konuştunuz herşeyde anlaştınız yüzyüze gelince hoşlantı falan olmazsa??

Adam hiç görmediği bir insan için neden enerji ve zaman harcasın ki?

Görüşmeden evlilik gibi ciddi konulara girmemesi de normal. Belki bir araya geldiğinizde etkilenmeyeceksiniz birbirinizden, aranızda bir çekim olmayacak. Hayatında henüz yeri olmayan, yeri olup olmayacağı belli olmayan bir insanla neden önemli mevzuları konuşsun?

Bir araya gelir yeterli çekimi hissedersiniz, iletişim kurar birlikte zaman geçirirsiniz ancak ondan sonra konuşulur bu konular.

Ancaaak sosyal insan her zaman sosyaldir, sosyal kalacaktır. Bu adamın sosyalliği sizin için sorunsa yarın öbür gün çıkma, gitme, gelme, benimle ilgilen diye sorun çıkaracaksanız hiç o topa girmeyin derim.

Adam gayet normal ama sen değilsin.

Daha sevgili falan değilsiniz sanırım evliliği niye konuşacaksıniz ki? Gorur birbirinizi beğenir ilişkiye başlarsanız sen ille de ciddi ilişki istiyorum evlilik olmazsa baslamam dersen olur ya da olmaz cevabına göre.

Ayrıca sana yazmamasi da çok normal çok da güzel. Günde 1 saat de yetmiyormuş az mı 1 saat telefonda tık tık sana ayıracak yaa ne sıkıcı. Ne yazacaksın saatlerce acaba. Adam sevgilin olsun bi önce sonra istersin böyle şeyler.

ama kızlar bir yandan da herşey olmuş bitmiş gibi konuşuyor yani olumlu imiş gibi, zaten yüzyüze görüşmeden sonra netleşecek durum ama ister istemez merak edip sormakta acele ediyorum :/ önce tlefondan görüşme meselesine gelince; hani tanımadığım bir insanla direk karşı karşıya gelip konuşmak zor olur, kasılırım diye ben böyle istedim onun da düşüncesi böyle olunca bu şekilde yaptık

Evlilik hakkinda ki dusuncelerini merak etmeniz normal, cunku suan tanima yolunda oldugunuz icin onemseyip merak ediyorsunuz ..
Bence olmasi gerekende bu. Fakat evlilik konusulmasi icin cok erken bir sure ve donem..
Once huy karakter nelerden hoslanir eder vs.. bunlarin analizini yapsaniz sizin icin daha iyi olur..

Suan icin yuz yuze bulusmaya bekliyordur ..

Ama su sizr vakit ayiramayisi, eger ciddi bir iliskiye basladiginiz an sizin acisinizdan cok buyuk sorunlar yaratabilir..
Bu rahatsizliginizi dile getirin derim..

Yerinizde baska biri olsa, bu adamin beni umursadigi yok der , gorusmeye bile gitmez..

ya işte ben de öyle düşünmeye başladım artık, adam beni tanımaya yönelik bişey sormuyor ki! ben acarsam konu anca öyle soruyor...

canım mesajla ıletısım kurmak ile gorup de konusmak cok farklı. belkı gorustugunuzde bırbırınızden elektrık alıcaksınız belkı de hıc hoslanmıcaksın.

bence en kısa zamanda yuzyuze gorus sonra baktınkı yıne sallamıyor vs ozaman sende sallamazsın onune bakarsn

Daha yüzünü görmediğiniz adamı neden evlilik konusunda darlıyorsunuz?
Adam "koca arıyor" diyecek. Ki gerçi arıyorsunuz sanırım.

Yahu bi relaks olun. Bi gevseyin. Bi aşk yaşayın. Gerisi kısmet.

Yüzyüze görüşmeden size aşık olacağını sanmıyorsunuz umarım.

Bana hareketleri acikcasi Biraz garip geldi. Tamam Daha yüzyüze görmedigi Bir Kiz ile evlilik konusmasi yapmamasi cok dogru Bir hareket. Ama üsenmeden baska bir yere gitmeyi Göze alipta, telefonda görüsmek icin vakit ayiramamak da Biraz düsüncesizlik.

bu zaten direkt evliliğe yönelik bir görüşme olacak yani görücü usulü gibi, yani sevgililik düşünülmüyor ki iki taraf da bunun bilincinde, o yüzden evlilik vs konularına görmeye yöneldim

Bana göre evlilik güzel giden birşeyleri noktalamak. Yani direk evlilik amacıyla başlamak beni korkutuyor. Çünkü evlilik amaçlı başlayınca süreç çok uzun olmuyor. Dereyi geçene kadar adam huylarını saklayabilir.
Ama siz şanslısınız. Sinyalleri gayet net veriyor aslında. Siz ilgi seven birisiniz anladığım kadarıyla lakin vatandaş pek ilgili olamamış size karşı. Bir görüşün belki siz onu beğenmeyeceksiniz. Hemen evlilik konusunu açmayın

Acele etmene gerek yok. Oncelikle bir tani birkac kez bulus, ortak zaman paylas bakalim o zaman da ilgisiz mi, seni tanimaya calisiyor mu? Evlilik mevzu icin daha cok erken, boyle onemli bir konuyu zaten mesajlasarak konusamazsiniz.. Karsindakine zaman ver, ve soru soran ön planda olan kisi sen olma...
Umarim mutlu olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…