ya işte ben de öyle düşünmeye başladım artık, adam beni tanımaya yönelik bişey sormuyor ki! ben acarsam konu anca öyle soruyor...Evlilik hakkinda ki dusuncelerini merak etmeniz normal, cunku suan tanima yolunda oldugunuz icin onemseyip merak ediyorsunuz ..
Bence olmasi gerekende bu. Fakat evlilik konusulmasi icin cok erken bir sure ve donem..
Once huy karakter nelerden hoslanir eder vs.. bunlarin analizini yapsaniz sizin icin daha iyi olur..
Suan icin yuz yuze bulusmaya bekliyordur ..
Ama su sizr vakit ayiramayisi, eger ciddi bir iliskiye basladiginiz an sizin acisinizdan cok buyuk sorunlar yaratabilir..
Bu rahatsizliginizi dile getirin derim..
Yerinizde baska biri olsa, bu adamin beni umursadigi yok der , gorusmeye bile gitmez..
Iste bu durum can sıkar..ya işte ben de öyle düşünmeye başladım artık, adam beni tanımaya yönelik bişey sormuyor ki! ben acarsam konu anca öyle soruyor...
bu zaten direkt evliliğe yönelik bir görüşme olacak yani görücü usulü gibi, yani sevgililik düşünülmüyor ki iki taraf da bunun bilincinde, o yüzden evlilik vs konularına görmeye yöneldimDaha yüzünü görmediğiniz adamı neden evlilik konusunda darlıyorsunuz?
Adam "koca arıyor" diyecek. Ki gerçi arıyorsunuz sanırım.
Yahu bi relaks olun. Bi gevseyin. Bi aşk yaşayın. Gerisi kısmet.
Yüzyüze görüşmeden size aşık olacağını sanmıyorsunuz umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?