5 haftalık gebelik kesesi görüntü normal mi ?

Kızlar bugün kalp atışı duyduk çok şükür. İkiz değilimiş. Tek gebelikmiş. Kese bir tık daha yuvarlaklaşmaya başlamış ama yine yassı duruyor 😀 ama doktor sorun değil illa yuvarlak olmak zorunda değil bi kanama alanı falan yok ve düzenli önemli olan bu dedi 😍
Çok sevindim canım hayırlı olsun 😍🩷🩷

Her kese Yuvarlak olmaz ki fasulye gibi de olabilir ovelde olabilir yuvarlakta olabilir olur da olur yani önemli olan yolk saç ve bebek olması ben iki gane yolk görüyor gibiyim ya kese daha çok küçük tabi bu yorumu yapmak için ama aile ikiz falan var mı ?
Gerçekten saç görünuyor mu ay ne guzel keske bende anlabılsem utrosyon resmınden ya

Kızlar selamlar. Son adet tarihime göre 5+1 diye düşünüyordum ancak doktorum keseye göre 5+5 gibi duruyor haftaya kalp atışıyla tam kesin ne kadarlık olduğunu anlarız dedi. Keseyle ilgili olumsuz bir yorum yapmadı. Her şey normal kanama alanı yok, yolksac oluşmaya başlamış dedi. Sadece suyu çok fazla içmen lazım dedi. Fakat burada kesesi benimkine benzer keseler görüyorum doktorları keselerinin düzgün olmadığını söylemiş. Çok emin olamadım. İlk gebeliğim ve biraz zor oldu bizim için o yüzden tedirginim. Kese yuvarlak değil çünkü. Yorum yaparsanız sevinirim 🌺
Selam canım ben birşey duydum ne kadar doğru bilmiyorum ama keses fasulye gibi olan erkek yuvarlak olab kız oluyormuş diyorlar hatta arkadaşımda hamile cinsiyeti belli oldu kız kese fotoğrafına baktık yuvarlak cıktı bakalım bende cumartesi günü kese görmeye gidicem bende ne cıkıcak cok merak ediyorum 😅🤭

Selam canım ben birşey duydum ne kadar doğru bilmiyorum ama keses fasulye gibi olan erkek yuvarlak olab kız oluyormuş diyorlar hatta arkadaşımda hamile cinsiyeti belli oldu kız kese fotoğrafına baktık yuvarlak cıktı bakalım bende cumartesi günü kese görmeye gidicem bende ne cıkıcak cok merak ediyorum 😅🤭
Evet kuzum onu bu forumda gördüm bende 😀 ama bi çok kişinin de tutmamış 😀 yaşayıp göreceğiz sanırım

X