- 2 Temmuz 2014
- 362
- 123
- 53
Merhaba hanımlar,size danışmak istediğim bir konu var yine...Lafı uzatmadan konuya gireyim. Arkadaşım vesilesi ile biriyle tanıştım, aramızda çok mesafe var ,yani birbirimize uzak şehirlerdeyiz, fakat söz konusu kişi ile hemşehriyiz.yüzyüze görüşmeden önce telefon üzerinden ön görüşme yapalım dedik, yaklaşık 20 gün oldu üç defa telefon ile görüştük, bir de yazışıyoruz daha doğrusu YAZIŞAMIYORUZ, adam sürekli dışarda arkadaşlarıyla vs takılıyor, günde yarım saat en fazla bir saat yazışabiliyoruz, herşeye vakti var ama benimle yazışmaya gelince yok. Bir de evlilik meselesine yönelik sorular sormaya calıştım birkaç kez, "önemli bir konu olduğu için sonraya saklıyorum" dedi yani yüzyüze geldiğimizde konuşmayı düşünüyor, dolayısıyla konuşmalarımız cok da önemli konuları kapsamıyor, o böyle geri planda durunca ben de sormaya cekinir oldum. Ben az çok bir ön bilgim olsun istiyorum, merak ettiğim de çok şey var ama hem bu tavrından hem bana vakit bulamamasından dolayı soramıyorum, niye yüz yüze görüşmediniz hala diyeceksiniz benim bir sınavım var daha doğrusu mülakat fakat daha tarihi netleşmedi, o malum uzak yerden gelecek benim sınav tarihi de belirsiz, cakışmasın diye bekle dedim, fakat artık sürecin bu sekilde uzaması üzerine bilet bak dedim az evvel. Sonuca gelirsem (uzattım kusura bakmayın net olsun diye biraz da) bu adamın bu tavrı normal mi, çok ilgisizmiş gibi geliyor, işteyken doğru düzgün yazmıyor akşam işten gelince de sürekli bir yerlerde, sadece suraya gidicem diyor yani bir nevi yazamıycam demek istiyor ama sabrımın taştığını hissediyorum, birkaç kişiye danıştım yüzyüze görüşmediğiniz için normaldir diyor ama ben olaya bu kadar fransız davranmasını normal görmüyorum acıkcası