• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce nişanlım bana değer veriyormu?

ManzaramDeniz

Guru
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2011
7.448
11.223
498
arkadaşlar merhaba yardımınıza ihtiyacım var...konu nişanlım
ilk başlarda olan ilgisi azaldı yada bana öyle geliyor bilemiyorum...eskiden daha ince düşüürdü daha sık arardı..
mesajlaşmayı sevmez gün içinde sık arar ama uzun konuşmayız...gecede yorgun oldğu için biraz benm gönlüm olsun diye konusuyor sanki öyle hissediyorum konuşmaları kapayalım bianönce tarzında hep.
ben bu yıl işe girmedim kpssye hazırlanıyorum evde bu yüzden sanırım sürekli aklımda ama o işlerine yopunlaştığı içinmi böyle oldu bilmiyorum
bana bi ara konuşmamızda itiraf etti telefonda uzun konuşmayı sevmiyorum diye..bu arada o bahçelievlerde otryor ben kartalda...işi ise kadıköye...2 günde bi mutlaka görüşüyoruz en fazla 3 gün...bazen işi olmasa hergünde gelir..haftasonu sadece c.tesi yada pazar yanımda oluyor hakkı 1 günüde evnde geçiriyor...neden bişmiyorum ama sanki bazen isteksiz geliyor yanıma saki....off bimiyorum bazen çok takıyorum bu konuyu...nişanlı arkadaşlarım sizce bu durumda bi terslik varmı...?

nişanlandıktan sonra hepsi aynı cnm.kafaları rahatlıyor artık benm hesabı...

benim erkek arkadaşımda aynen böyle ilgisiz, umursamaz....:14: bende çok merak ediyorum beni sevmiyor diyorum çünkü aramaz sormaz,umursamaz, geceleri konuşamayız, konuşsak hemen kapatır telefonu. Çoğu zaman başı ağrıyordur zaten :50: sen yine şanslısın iki günde bir görüşüyorsun biz bi de ayrı illerdeyiz :85:

Benimkide nisanlandikdan sonra sanki biraz daha az ariyor gibi.
Belli bir zaman sonra guven artiyor, arama ihtiyaci azaliyor sanki.
Neticede nisanlin senin evde neyle mesgul oldugunu biliyor.

canım zaten 2 günde bir görüşüyormuşsunuz yani nişanlın senden uzak durmuyormuş ki.eğer yoğun çalışıyorsa yorgunsa telde az konuşmak isteyebilir bana anormal gelmedi.bence boşuna kendini üzüyorsun:31:

bana abartıyormuşsunuz gibi geldi. gün içinde sık sık arar, 2-3 günde bir görüşürüz yazmışsınız. o zaman sorun ne ki??
bende sevmem öyle uzun uzun telefonda konuşmayı, saatlerce mesajlaşmayı falan. dozu aşmadıkça merak iyidir hoştur ama özlem gibi bi duygunun yerini asla alamaz.

teşekkürler yorumlarınız için...sanırım yle evde ne yaptığımı bildiği için aramayor merak etmiyor...bazen açmıyorum aradğnda merak ediyor üst üste arıyor..
geçen yıl öğretmenlık yaptğmda mesela tüm tenefüs saatlerimde arardı hiç akstamazdı...hatta o kada rsık arardkı benı bunalırdım bazen...oda bei şikayet ederdi neden beni hiç aramıyosun die...şimdi tersine döndü..
kızlar bişey daha danışıcam size

nişanlım eniştelerinin etkisinde çok fazla kalıyor..dikkat ettim ne zaman ablaları eniştelerinin yanında olsa beni onlar gidene kadar aramıyor.......bu durum yüzünden tartıştım unutuyosun beni onlar gelince diye...sonra düzelir gibi oldu ama ben uyardıktan sonra nafile......dün yine aynı olay...onlar gidene kadar aramadı....çok sınır oluyorum bu duruma..özellikle onların yanındayken böyle yapıyor...
sizce neden olabilir anlam veremıyorum bu duruma..?

derdim çok ufak kaçtı galiba:5:

Duru o kadar alıngansın ki..
Bu mesajı bile yazdırıyor sana duyguların.
En son konunda bir arkadaş sana terapiste git dedi sen bunu hakaret olarak algıladın.
Daha genceciksin.. Hayatındaki herşeyi mesele haline getirme.
Nişanlının tavırlaır gayet normal,evlenince ne bekliyorsun çok merak ediyorum inan..
Bence herşey yolunda ama sen inanılmaz alıngan ve hassassın bence bu durumdan kurtul bir an önce
..

Duru o kadar alıngansın ki..
Bu mesajı bile yazdırıyor sana duyguların.
En son konunda bir arkadaş sana terapiste git dedi sen bunu hakaret olarak algıladın.
Daha genceciksin.. Hayatındaki herşeyi mesele haline getirme.
Nişanlının tavırlaır gayet normal,evlenince ne bekliyorsun çok merak ediyorum inan..
Bence herşey yolunda ama sen inanılmaz alıngan ve hassassın bence bu durumdan kurtul bir an önce
..

ben o arkadaşın terapiste git uyarısını hakaret olarak algılamadım,terapiste gitmek bi eğitimci olarak asla hakaere içerikli olduğunu düşünmem çok saçma olur değilmi... başka laf sözelerini büyüttüm sadece..yapı olarak duygusal oldugum söylenebilir ama sanırım bu yıl işsiz kalmam ve sınava odaklanamam aynı zamanda düğün stesi beni iyice gerdi...en hassas dönemimdieyim...sanki herşey yolunda gibi gözüküyor ama hiçbişey yolunda değil gibi...teşekkür ederim bu arada nazik yorumun için:54:

benim kocamda biz nisanliyken telefonda konusmayi sevmezdi hep kisa tutar ve cok sIkIlmIs gibi konusurdu..msj dersen onada kisa ve öz msjlar:) simdi evliyiz is yerindenyken mutlaka 2-3 kere arar ama onuda zorla alirim agzindan kelimeleri :I tarzi bu..senin nisanlinda öyledir..korkma..benim kocam yanimadyken bülbül gibi )))

Eğitimci olmanın konumuzla bir alakası yok Durucum :)
Savunma mekanizması mı bilmiyorum hemen bu kozunu ortaya koyuyorsun..
Birimiz eğitimci diğerimiz mühendis diğerimiz ev hanımı falan filan..
Alınganlığın hassasiyetin şurada kadın kadına sohbetin mesleki birtarafı yok.
Dertleşmek dert üretmek istiyorsan amenna..
Ama bahsettiğin kadarsa katiyyen sorun yok.
Erkekler bizim gibi bic bic sohbet edemiyorlar tlfda..
Konuşacak konu bitince yüzyüze bile olsa dikkatleri dağılıveriyor adeta çocuk gibi.
Aranızda öyle bir şehir mesafesi kadar mesafe olmasına rağmen geliyor gidiyor diyorsun.
Zorla geliyor gibine gelmesi ise işin işte senin duygusal olduğun kısmı.
Bir de nişanlanınca erkekler bir ohhh der.. tamam karşımdaki kıza istediğini verdim.
biraz beni rahat bıraksın :) böyledir eskidenmiş nişanlı çiftler gece gündüz mıc mıc görüşsün.
görücü usulü değil ki artık flört ee adam tanıyor zaten niye aşk kuşu olsun ki?
velhasıl kafana takma sorun gibi ama var gibi falan diyerek mevzuyu derinleştirme
ona hiç yansıtma çünkü suçlu çıkarsın.
mız mız onun yaptıklarını görmeyen şımarık bir nişanlı kız olursun..
tabii bu anlattıklarım senin yazdıklarının doğru olması doğrultusunda.
nişanlın ortalama bir erkek hatta bence bir tık üstü bile sayılabilir..

sevgili duru53 benim eniştem sürekli ablamı arardı ablam bıkmıştı bunu ona belli etti şimdi eniştem çok nadir onu arıyor ablam da bu duruma çok üzülüyo sanırım bu rahatsız oluşunuzu karşı tarafa belli ediyorsunuz belki karşı taraf ta sen bu davranışın farkına var diye öyle davranıyor uzun konuşmayı sevmediğini söylemiş bu durum benim eşimde de var ama bunun gün içinde çok telefonla işi gereği konuştuğunu bundan dolayı artık uzun konuşurken sıkıldığını anlatarak açıklığa kavuşturdu sende ona nedenini güzellikle sor bakalım belki anlatır anlatmasa da kafana takma önemli olan kalbinde olmak:58:

Üniversite ve çalışma hayatından sonra evde oturup kpss çalışmak başlı başına stresken atanabilecek miyim?atanırsam nereye?uzağa gidersem eşimin yanına kaç yılda gelebilirim?gibi sorular,dediğiniz gibi evlilik hazırlığı..bu gibi sorular aklınızı kurcalarken nişanlınıza sarmanız çok normal:1:bana kalırsa üzülecek birşey yok,aklınızı ferah tutup kpss gibi bir baş belasından bir an önce kurtulmaya bakın:34:

Nişanlı değilim, ama ilişkimle ilgili bir şeyler yazabilirim sanırım.

Sevgilim de sevmez mesajlaşmayı.
Telefonla uzun uzun konuşmak saçma gelir. Geceleri bazen inadına uzatırım konuşmayı, ayıp olmasın diye kapatmaz yüzüme (: içinden geçirir, eminim.

Ne yaptığından haberim olur, ne yaptığımı-nereye gittiğimi haber veririm. Biraz havadan sudan konuşuruz, 5 dakikaya birsürü şey sığdırırız çoğu zaman. Uzatmadan kapatırız, çünkü sinir sevgilim birazdan bunun anlamsızlığından bahsetmeye başlayacaktır (:

Oysa seviyorum ben onunla telefonda konuşmayı.
Yine de değer vermediğini hiç düşünmedim.
Onun derdi benimle değil, telefonla iletişim kurmakta.
Beni çok sevdiğini biliyorum.

Kalın yazdığım yeri tekrar okuyun (:

Son düzenleme:
sevgili duru53 benim eniştem sürekli ablamı arardı ablam bıkmıştı bunu ona belli etti şimdi eniştem çok nadir onu arıyor ablam da bu duruma çok üzülüyo sanırım bu rahatsız oluşunuzu karşı tarafa belli ediyorsunuz belki karşı taraf ta sen bu davranışın farkına var diye öyle davranıyor uzun konuşmayı sevmediğini söylemiş bu durum benim eşimde de var ama bunun gün içinde çok telefonla işi gereği konuştuğunu bundan dolayı artık uzun konuşurken sıkıldığını anlatarak açıklığa kavuşturdu sende ona nedenini güzellikle sor bakalım belki anlatır anlatmasa da kafana takma önemli olan kalbinde olmak:58:

canım sormuştum daha önce eşinin verdiği cevaba ebnzer cvplar verdi..yorgun oluyorum vs...aslında onu anlamalıyım geçen yıl çalıştığmda bende çok yorulurdum ve o aradğnda bırak konuşmayı açmazdım dahi..ne yapsa müstahak bana yani evde sıkıntıdan sanırım büyütüy:4:rum yada düğün stersi sınav stersi aile stresi biraz ağır basıyor ve hayatımın en ağır dönemini geçiriyorum..:34:iyi olmaya çalışıcam

Back
X