Bu insanlar manipülatördür, narsistik özellikleri baskındır. Ellerinden kaçandan ölesiye nefret ederler ve intikam almak için her şeyi yaparlar. Dik durun, ona inanan varsa yanına gitsin bana onunla ilgili bir şey de anlatmasın diyerek kovalayın laf taşıyanları. Hiç istifinizi bozmayın.Herkese merhaba
Bir insan kendinde var olan (dedikodu yapmak, sinirli olmak, herkesle kavga etmek, kıskanç olmak gibi) kötü huyları neden bir başkasında varmış gibi davranır ve ortak tanıdık veya tanımadık herkese bunu empoze etmeye çalışır? Yani birini başkalarına neden sürekli kötüler ve kötü göstermeye çalışır? Bu tarz insanların amacı ne? Bunlarla nasıl baş edilir?
Yorumunuz için teşekkür ederim. Her şey tam da söylediğiniz gibi. Söz konusu davranışları yüzünden bu bahsettiğim kişiyle yaklaşık 2 yıldır görüşmüyorum ancak bana karşı nasıl bir nefrete sahipse hâlâ arkamdan yalan yanlış şeyler uyduruyor. Uydurduğu şeyler de hep kendinde var olan özellikler.Bu insanlar manipülatördür, narsistik özellikleri baskındır. Ellerinden kaçandan ölesiye nefret ederler ve intikam almak için her şeyi yaparlar. Dik durun, ona inanan varsa yanına gitsin bana onunla ilgili bir şey de anlatmasın diyerek kovalayın laf taşıyanları. Hiç istifinizi bozmayın.
Herkese merhaba
Bir insan kendinde var olan (dedikodu yapmak, sinirli olmak, herkesle kavga etmek, kıskanç olmak gibi) kötü huyları neden bir başkasında varmış gibi davranır ve ortak tanıdık veya tanımadık herkese bunu empoze etmeye çalışır? Yani birini başkalarına neden sürekli kötüler ve kötü göstermeye çalışır? Bu tarz insanların amacı ne? Bunlarla nasıl baş edilir?
Gerçekten artık uzak olsunFesatlıktan bunlar hep. Uzak olsunlar.
Bende aynı durumdayım ya 7/24 benim hayatımı konuşup diyoki sen benim kızmı kıskanıyorsun kv. Ama hani kızı benden çokça yaş büyük yaşını bile bilmem daha dün öğrendim nereli oldugunu bile bilmezdim görümcemin. Kadın bana takıktı tüm arkadaş aile cevrmei birbri araştırır ne giydiğim ne yedim bilir ve benim aldıklarımı alır bende zaten vardı der. Sonra sen kıskançsın oldu. Baş edemedim ben. Delirtirler adamı manipülasyonlara boyun eğmemek için elimden geleni yaptım ama olmadı. En son kavga ettik. Sonr abenimle barışmak için elindne geleni yaptı gala engelli heryerden aban diyoki işte çocukları çekde bana at. Engelini kaldırayım diy eyapıyoHerkese merhaba
Nereli olduğunu bilmem derkenBende aynı durumdayım ya 7/24 benim hayatımı konuşup diyoki sen benim kızmı kıskanıyorsun kv. Ama hani kızı benden çokça yaş büyük yaşını bile bilmem daha dün öğrendim nereli oldugunu bile bilmezdim görümcemin. Kadın bana takıktı tüm arkadaş aile cevrmei birbri araştırır ne giydiğim ne yedim bilir ve benim aldıklarımı alır bende zaten vardı der. Sonra sen kıskançsın oldu. Baş edemedim ben. Delirtirler adamı manipülasyonlara boyun eğmemek için elimden geleni yaptım ama olmadı. En son kavga ettik. Sonr abenimle barışmak için elindne geleni yaptı gala engelli heryerden aban diyoki işte çocukları çekde bana at. Engelini kaldırayım diy eyapıyoben o engeli kaldırsma başa saracağız. En iyisi küs gitsin
Biz görümcemle komşuyuzda eşinin memleketini alıyorsun ya o anlamda dedim. Ama o benim kardşeimin eşinin memleketini kardşeimin görümcesine kadar bilir. Gidiyo profiline giriyo kızın sabahtan akşama kadar geziyo bide diyoki geçen kardeşinin profiline baktım şunu gördüm hiç mi sıkılmıyorlar yaNereli olduğunu bilmem derken
Herkese merhaba
Zaten kendisiyle yaklaşık 2 yıldır görüşmüyorum.Bi insan neden bu karakterde birini böyle takar ve baş etme ihtiyacı hisseder?
Direk hayatından at. Niyeyse niye, neden enerjimi böyle birine harcıyım?
Zaten kendisiyle yaklaşık 2 yıldır görüşmüyorum.