Aarkadaşlar benim konuştuğum biri vardı aynı iş yerindeyiz çok kısa bi konuşma geçti yani 1 2 haftalık ama eski sevgilisiyle 4 5 ay önce ayrılmış severek ayrılmış aileler uyuşmadığı için bunu bana anlattı en son konuştuğumuz gün kafam çok karışık zamanla olur herşey tanımak istiyorum dedi o günden sonra bana bidaha hic mesaj atmadı iş yerinde de hiç bisey olmamış gibi davraniyo son görülmesi hep kapalıydı onu bile açmış açık açık soramıyorum da benim suratımı asık görünce arkadaşıma işten mi çıkıcak bu filan diye sormuş ama hiç bisey olmamış gibi davraniyo bi açıklama yapmadı eski sevgilisiyle barıştı belkide ama neden açıklama bile yapmamıştır
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sizce neden bir erkek bu kadar tutarsızdır
- Konu Sahibi Dern08
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- ask iliskileri
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 19 Mayıs 2020
- 46.548
- 208.626
- 548
Kendini garantiye almadan birşey açıklamaz. Yedektesiniz.Aarkadaşlar benim konuştuğum biri vardı aynı iş yerindeyiz çok kısa bi konuşma geçti yani 1 2 haftalık ama eski sevgilisiyle 4 5 ay önce ayrılmış severek ayrılmış aileler uyuşmadığı için bunu bana anlattı en son konuştuğumuz gün kafam çok karışık zamanla olur herşey tanımak istiyorum dedi o günden sonra bana bidaha hic mesaj atmadı iş yerinde de hiç bisey olmamış gibi davraniyo son görülmesi hep kapalıydı onu bile açmış açık açık soramıyorum da benim suratımı asık görünce arkadaşıma işten mi çıkıcak bu filan diye sormuş ama hiç bisey olmamış gibi davraniyo bi açıklama yapmadı eski sevgilisiyle barıştı belkide ama neden açıklama bile yapmamıştır
Yedekte tuttuğu için mi açıklama yapmamış bu yani sizce yoksa umursamadığı için miKendini garantiye almadan birşey açıklamaz. Yedektesiniz.
- 19 Mayıs 2020
- 46.548
- 208.626
- 548
Şöyle bi kendinizi toparlayın, etrafa gülücükler dağıtın. Bi sabah '' Günaydın, nasılsın? '' mesajı gelmesi kuvvetle muhtemel.Yedekte tuttuğu için mi açıklama yapmamış bu yani sizce yoksa umursamadığı için mi
Peki iş yerindeyken umursamaz mi olmalıyımŞöyle bi kendinizi toparlayın, etrafa gülücükler dağıtın. Bi sabah '' Günaydın, nasılsın? '' mesajı gelmesi kuvvetle muhtemel.
- 19 Mayıs 2020
- 46.548
- 208.626
- 548
Hiçbir yerde görmeyin onu. Hayatınıza bakın. Panikleyecek.Peki iş yerindeyken umursamaz mi olmalıyım
Dün gece 4 5 e kadar biriyle konusuyoduwhatsaptan ama dediginiz gibi yapicamHiçbir yerde görmeyin onu. Hayatınıza bakın. Panikleyecek.
- 7 Kasım 2019
- 41
- 29
- 8
- 32
- 24 Mart 2019
- 2.976
- 4.149
- 133
- 38
- 24 Ağustos 2010
- 3.595
- 3.270
- 333
- 6 Kasım 2011
- 7.499
- 26.112
- 748
Ayrılık sırasında yara bandı olarak sizi düşünmüş, bu minvalde takılıyormuş ki belki eskisiyle belki o sırada gözüne kestirdiği başka biriyle bi iletişime başlamış. Siz yedekte hatta üçüncü beşinci sırada bile olabilirsiniz hepimiz yaşadık böyle gurur kırıcı durumlar sonra saçımızı fönledik önümüzdeki maçlara baktık ,hadi toparlan Dern erkek milletinin köküne kıran girmedi ya
- 15 Kasım 2014
- 1.234
- 1.732
- 133
Sizi cepte tutmaya çalışıyor gelgitli tavırlarıyla. Dikkatli olun, sessizliğini de kafaya hiiiç takmayın hele de iki haftalık muhabbet yüzünden. Sağlam pabuç değil kendisi.Aarkadaşlar benim konuştuğum biri vardı aynı iş yerindeyiz çok kısa bi konuşma geçti yani 1 2 haftalık ama eski sevgilisiyle 4 5 ay önce ayrılmış severek ayrılmış aileler uyuşmadığı için bunu bana anlattı en son konuştuğumuz gün kafam çok karışık zamanla olur herşey tanımak istiyorum dedi o günden sonra bana bidaha hic mesaj atmadı iş yerinde de hiç bisey olmamış gibi davraniyo son görülmesi hep kapalıydı onu bile açmış açık açık soramıyorum da benim suratımı asık görünce arkadaşıma işten mi çıkıcak bu filan diye sormuş ama hiç bisey olmamış gibi davraniyo bi açıklama yapmadı eski sevgilisiyle barıştı belkide ama neden açıklama bile yapmamıştır
Hiç kaale dahi alma. Dengesiz erkek dengesizdir. Erken göstermiş yüzünü.Aarkadaşlar benim konuştuğum biri vardı aynı iş yerindeyiz çok kısa bi konuşma geçti yani 1 2 haftalık ama eski sevgilisiyle 4 5 ay önce ayrılmış severek ayrılmış aileler uyuşmadığı için bunu bana anlattı en son konuştuğumuz gün kafam çok karışık zamanla olur herşey tanımak istiyorum dedi o günden sonra bana bidaha hic mesaj atmadı iş yerinde de hiç bisey olmamış gibi davraniyo son görülmesi hep kapalıydı onu bile açmış açık açık soramıyorum da benim suratımı asık görünce arkadaşıma işten mi çıkıcak bu filan diye sormuş ama hiç bisey olmamış gibi davraniyo bi açıklama yapmadı eski sevgilisiyle barıştı belkide ama neden açıklama bile yapmamıştır
- 14 Haziran 2018
- 3.775
- 7.571
- 108
4-5 ay bence ayrılık sonrası -hele ki uzun bir ilişkiyse- yeni bir ilişkiye başlamak için çok erken..İnsan karşısına çıkan ilk kişiye atabiliyor kendini,kimisi acısını dindirsin diye kimisi karşı tarafa nispet olsun diye..Beni yanlış anlamayın siz sevilmeye layık değilsiniz vs. tarzı bir şey kastetmiyorum.Başıma geldi çünkü,benimle konuşurken hatta gezilere davet ederken bir anda pat diye eski sevgilisiyle barıştı.Aklı sıra beni yara bandı yapacaktı kıza benimle nispet yapacaktı...Sizde bu duruma düşmek istemiyorsanız ondan hiçbir beklentiniz yokmuş hiç öyle muhabbetlere girmemişsiniz gibi soğuk ve mesafeli davranın bence.Aarkadaşlar benim konuştuğum biri vardı aynı iş yerindeyiz çok kısa bi konuşma geçti yani 1 2 haftalık ama eski sevgilisiyle 4 5 ay önce ayrılmış severek ayrılmış aileler uyuşmadığı için bunu bana anlattı en son konuştuğumuz gün kafam çok karışık zamanla olur herşey tanımak istiyorum dedi o günden sonra bana bidaha hic mesaj atmadı iş yerinde de hiç bisey olmamış gibi davraniyo son görülmesi hep kapalıydı onu bile açmış açık açık soramıyorum da benim suratımı asık görünce arkadaşıma işten mi çıkıcak bu filan diye sormuş ama hiç bisey olmamış gibi davraniyo bi açıklama yapmadı eski sevgilisiyle barıştı belkide ama neden açıklama bile yapmamıştır
- 6 Aralık 2018
- 9.824
- 8.499
- 148
Gayet net deilmi ?Böylelerıne en guzel cevap hiç muhattap olmamak ve yok saymaktırAarkadaşlar benim konuştuğum biri vardı aynı iş yerindeyiz çok kısa bi konuşma geçti yani 1 2 haftalık ama eski sevgilisiyle 4 5 ay önce ayrılmış severek ayrılmış aileler uyuşmadığı için bunu bana anlattı en son konuştuğumuz gün kafam çok karışık zamanla olur herşey tanımak istiyorum dedi o günden sonra bana bidaha hic mesaj atmadı iş yerinde de hiç bisey olmamış gibi davraniyo son görülmesi hep kapalıydı onu bile açmış açık açık soramıyorum da benim suratımı asık görünce arkadaşıma işten mi çıkıcak bu filan diye sormuş ama hiç bisey olmamış gibi davraniyo bi açıklama yapmadı eski sevgilisiyle barıştı belkide ama neden açıklama bile yapmamıştır
- 5 Ağustos 2020
- 3.282
- 5.555
- 108
Yedeğe almış, eğer sende umursamaz davranır, işyerinde mutlu bır hava cizersen arayacak, yazacak. Yazdıgı zaman da kanka gibi davran eski ilgisi geri gelirAarkadaşlar benim konuştuğum biri vardı aynı iş yerindeyiz çok kısa bi konuşma geçti yani 1 2 haftalık ama eski sevgilisiyle 4 5 ay önce ayrılmış severek ayrılmış aileler uyuşmadığı için bunu bana anlattı en son konuştuğumuz gün kafam çok karışık zamanla olur herşey tanımak istiyorum dedi o günden sonra bana bidaha hic mesaj atmadı iş yerinde de hiç bisey olmamış gibi davraniyo son görülmesi hep kapalıydı onu bile açmış açık açık soramıyorum da benim suratımı asık görünce arkadaşıma işten mi çıkıcak bu filan diye sormuş ama hiç bisey olmamış gibi davraniyo bi açıklama yapmadı eski sevgilisiyle barıştı belkide ama neden açıklama bile yapmamıştır