• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce nedeen peki ?

eylul2468

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2017
197
42
48
Merhabalar size bir şey sormak istiyorum.. Erkekler neden ayrıldıktan sonra maddiyatlarını getirecem der bitirdim bende der ama getirmez hiçbir şeyini? Normalde hiçbir şeyde gözü olmayan aldıkalrına pek değer vermeyen biri ayrılınca bütün maddiyatlarını hemen geri verecem deyipte neden hiçbir şeyi geri göndermez?

Erkeklere maddi olarak ne yapmış olabilirsiniz ki ?
Yani hani kız tarafı olsa neyse.

aynı konudan 1 tane daha var.
Nden aynı konuyu açıp duruyosun ?

Tutturmussunuz maddiyat da maddiyat. Pofff!

Merhabalar size bir şey sormak istiyorum.. Erkekler neden ayrıldıktan sonra maddiyatlarını getirecem der bitirdim bende der ama getirmez hiçbir şeyini? Normalde hiçbir şeyde gözü olmayan aldıkalrına pek değer vermeyen biri ayrılınca bütün maddiyatlarını hemen geri verecem deyipte neden hiçbir şeyi geri göndermez?
Kafam karıştı. Harbiden neden getirmedi?:işsiz::KK1:

Ben de sordum ama cevap vermiyor.
HAYIR yani nişanlı olsa zaten kıza takılır takı .
Ama yok evliyim koltuklarımı getirmiyor diyorsa o ayrı.

Hahahahahha koltukların bile peşine düşülmez :KK70: açıkçası olası bir boşanma durumunda düşüneceğim tek şey tazminattan para almak birde takılarım. Koltuklar kalır :))
Ama bayanın durumu sevgililik besbelli:KK70:

Hahahahahha koltukların bile peşine düşülmez :KK70: açıkçası olası bir boşanma durumunda düşüneceğim tek şey tazminattan para almak birde takılarım. Koltuklar kalır :))
Ama bayanın durumu sevgililik besbelli:KK70:

Ay ben zaten boşanmışsam onu görecek ve hatırlayacak hiç birşeyin peşine düşmem.
Tabi madden sağlamm isem :KK48:
Neyse bugün konuyu anlamama günüm sanırım yada açıkçası anlatamamış bizde türetiyoruz.:işsiz:

Ay ben zaten boşanmışsam onu görecek ve hatırlayacak hiç birşeyin peşine düşmem.
Tabi madden sağlamm isem :KK48:
Neyse bugün konuyu anlamama günüm sanırım yada açıkçası anlatamamış bizde türetiyoruz.:işsiz:

Konuda anlaşılan birşey yok ki zaten :KK70:

Back
X