- 2 Mayıs 2020
- 17
- 0
- 1
- 46
- Konu Sahibi Melikeadali
-
İşi var kuaförlük yapıyor ama ne bileyim hep onu düşünüyorum sizce bu aşk mıÖyle tipe göre sakin karar verme, ben 3 yılda tipe bakarak seçtiğimiz için çok acı çektim aldatildim, kullanildim
Öncelikle eğitimsiz birinden uzak dur,
Isı gücü olmayan bunalimdadir yokluktadir
Aldatirda kullanirda
Eğitimli işi sağlam birisini seç
Sende işini eline al
Ah tatlım bilemiyorum genç kızlarımızın dengesiz erkeklere aşık olması en büyük korkum , YouTube de dogru eş seçimi videoların a bak ve değerlendirme, uygun değilse unutman için gerekenleri araştır.İşi var kuaförlük yapıyor ama ne bileyim hep onu düşünüyorum sizce bu aşk mı
O kadar doğru bir tespit ki :) Yani insan 22 yaşında falan böyle düşünemiyor ama 25 yaşında böyle düşünüyor. O üç yılda artık ne kadar büyüyorsa hayatın gerçekleriyle karşılaşıyorsa bir aydınlanma yaşıyor sanırım :)Ah ah bizde eskiden sadece tipe bakarak aşık oldugumuzu sanıp kendimize ask acısı tarzında bişey cektirirdikama yaşın 25 in üstüne çıktığında kriterlerin değişiyor. Yazdıklarından anladığım kadarıyla daha 18-22 yaşlarindasin. Şimdi nasıl kriterlerin yanıma yakışsin baktıkça bakasim gelsin gibiyse. İleride eşin olacak adamın tipi senin için ilk 3te emin ol yer almıyor. Ondan nasıl bir aile olacağına, onun mesleğine vs. Bakiyosun tabi tüm yaş gruplarında sevmek hep önce ki kriter.
Kesinlikle öyle. Ne oluyorsa o 3 yılda oluyorO kadar doğru bir tespit ki :) Yani insan 22 yaşında falan böyle düşünemiyor ama 25 yaşında böyle düşünüyor. O üç yılda artık ne kadar büyüyorsa hayatın gerçekleriyle karşılaşıyorsa bir aydınlanma yaşıyor sanırım :)
Var mı peki böyle başka bir değişim olan yaş :) Yani 25 lerden sonra yine düşüncelerin böyle değiştiği yaşlar var mı, 35 te vs.Kesinlikle öyle. Ne oluyorsa o 3 yılda oluyor
Henüz o yaşlara gelmedim :) ama böyle mantık evreleri olacaksa hep hazırım değişimeVar mı peki böyle başka bir değişim olan yaş :) Yani 25 lerden sonra yine düşüncelerin böyle değiştiği yaşlar var mı, 35 te vs.
Yani öyle olabilir ama ben ona gerçekten aşığım yani daha çok mantığımı değil kalbimin sesini dinliyorum buda benim yenilgim :)))Ah ah bizde eskiden sadece tipe bakarak aşık oldugumuzu sanıp kendimize ask acısı tarzında bişey cektirirdikama yaşın 25 in üstüne çıktığında kriterlerin değişiyor. Yazdıklarından anladığım kadarıyla daha 18-22 yaşlarindasin. Şimdi nasıl kriterlerin yanıma yakışsin baktıkça bakasim gelsin gibiyse. İleride eşin olacak adamın tipi senin için ilk 3te emin ol yer almıyor. Ondan nasıl bir aile olacağına, onun mesleğine vs. Bakiyosun tabi tüm yaş gruplarında sevmek hep önce ki kriter.
Unutulcak bi insan değil. İnanın görseniz sizde hak verirsiniz okadar gizemli ki elini tutacak kadar yakınımda ama bi okadar da uzak banaAh tatlım bilemiyorum genç kızlarımızın dengesiz erkeklere aşık olması en büyük korkum , YouTube de dogru eş seçimi videoların a bak ve değerlendirme, uygun değilse unutman için gerekenleri araştır.
Tatlım bende ayni durumdayım ama güçlü olmak zorundayım çünkü daha dengemi psikolojimi bozuyorUnutulcak bi insan değil. İnanın görseniz sizde hak verirsiniz okadar gizemli ki elini tutacak kadar yakınımda ama bi okadar da uzak bana
Yalnız yas konusuna takıldım ben. O kadar doğru ki... 23'üme çok az bir zaman kaldı ve tam da mantığımın her yakışıklıya aşkım deme dediği dönemdeyimO kadar doğru bir tespit ki :) Yani insan 22 yaşında falan böyle düşünemiyor ama 25 yaşında böyle düşünüyor. O üç yılda artık ne kadar büyüyorsa hayatın gerçekleriyle karşılaşıyorsa bir aydınlanma yaşıyor sanırım :)
23 ün bitimine bir iki ay kala unutmaz da denk gelirsen konuyu güncellersen bakarız aynı fikirde de misinYalnız yas konusuna takıldım ben. O kadar doğru ki... 23'üme çok az bir zaman kaldı ve tam da mantığımın her yakışıklıya aşkım deme dediği dönemdeyim
Oda benden hoşlanıyormuş,konuşuyoruz yazdıklarınız için çok teşekkür ederimAh tatlım bilemiyorum genç kızlarımızın dengesiz erkeklere aşık olması en büyük korkum , YouTube de dogru eş seçimi videoların a bak ve değerlendirme, uygun değilse unutman için gerekenleri araştır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?