Sizce ne yapmam lazım

Melikeadali

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2020
17
0
1
46
Herkeze selam. Burda ilk sorum olucak. Benim mahalleden hoşlandığım biri var çocukken arkadaştık oyun oynardık ama çocuk okadar değişmiş ki resmen büyülendim Dün annem bana baya bi baktığını söyledi çok güzel bir kızım. Ama çocuk çok yakışıklı yani yakışıklı kelimesi yanında az kalır. Sanırım kendimi baya kaptırdım, bugün yine dün gördüğüm yere gittim gelmedi sizce bi şekilde numarasını alıp konuşmalı mıyım? Dünden beri içim içimi yiyor gece onu düşünmekten uyuyamadım. Ya sevgilisi varsa o zaman gerçekten çok üzülürüm umutlandım çünkü yaa of kendi kendime....

Söyleyebileceğim tek şey görerek bakarak bu işler olmaz. Bazen gözümüze hitap eden gönlümüze hitap etmeyebilir. Bu sebeple iyice tanimani ve ondan sonra ilişki boyutunda harekete gecmeni tavsiye ederim. Sanırım yaşın biraz küçük deli cesareti gördüm sende yaşlanınca duruluyor insan hey gidi!

Öyle tipe göre sakin karar verme, ben 3 yılda tipe bakarak seçtiğimiz için çok acı çektim aldatildim, kullanildim

Öncelikle eğitimsiz birinden uzak dur,

Isı gücü olmayan bunalimdadir yokluktadir
Aldatirda kullanirda

Eğitimli işi sağlam birisini seç

Sende işini eline al

İşi var kuaförlük yapıyor ama ne bileyim hep onu düşünüyorum sizce bu aşk mı

İşi var kuaförlük yapıyor ama ne bileyim hep onu düşünüyorum sizce bu aşk mı
Ah tatlım bilemiyorum genç kızlarımızın dengesiz erkeklere aşık olması en büyük korkum , YouTube de dogru eş seçimi videoların a bak ve değerlendirme, uygun değilse unutman için gerekenleri araştır.

Ah ah bizde eskiden sadece tipe bakarak aşık oldugumuzu sanıp kendimize ask acısı tarzında bişey cektirirdik ama yaşın 25 in üstüne çıktığında kriterlerin değişiyor. Yazdıklarından anladığım kadarıyla daha 18-22 yaşlarindasin. Şimdi nasıl kriterlerin yanıma yakışsin baktıkça bakasim gelsin gibiyse. İleride eşin olacak adamın tipi senin için ilk 3te emin ol yer almıyor. Ondan nasıl bir aile olacağına, onun mesleğine vs. Bakiyosun tabi tüm yaş gruplarında sevmek hep önce ki kriter.

O kadar doğru bir tespit ki :) Yani insan 22 yaşında falan böyle düşünemiyor ama 25 yaşında böyle düşünüyor. O üç yılda artık ne kadar büyüyorsa hayatın gerçekleriyle karşılaşıyorsa bir aydınlanma yaşıyor sanırım :)

Yani öyle olabilir ama ben ona gerçekten aşığım yani daha çok mantığımı değil kalbimin sesini dinliyorum buda benim yenilgim :)))

Unutulcak bi insan değil. İnanın görseniz sizde hak verirsiniz okadar gizemli ki elini tutacak kadar yakınımda ama bi okadar da uzak bana

Unutulcak bi insan değil. İnanın görseniz sizde hak verirsiniz okadar gizemli ki elini tutacak kadar yakınımda ama bi okadar da uzak bana
Tatlım bende ayni durumdayım ama güçlü olmak zorundayım çünkü daha dengemi psikolojimi bozuyor
Hedeflere ve amaçlara baglanin insanlara degil

Telefonla uzun konuşma , mesajlaşma , arkadaş çevresi yap , kndinede kariyer hedefi köy bal gibi unutursun , KPSS var önünde kendine gel

Yalnız yas konusuna takıldım ben. O kadar doğru ki... 23'üme çok az bir zaman kaldı ve tam da mantığımın her yakışıklıya aşkım deme dediği dönemdeyim

Yalnız yas konusuna takıldım ben. O kadar doğru ki... 23'üme çok az bir zaman kaldı ve tam da mantığımın her yakışıklıya aşkım deme dediği dönemdeyim
23 ün bitimine bir iki ay kala unutmaz da denk gelirsen konuyu güncellersen bakarız aynı fikirde de misin çünkü ben de o üyenin yaptığı tespite katılıyorum da :)

Oda benden hoşlanıyormuş,konuşuyoruz yazdıklarınız için çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…