- Konu Sahibi kubraozdemir
-
Ailem erkek arakdaşımlar görüşmemi istemiyolar evlenmemizde karşılar. ilşkimizi öğrndiklerinde beni okuldan almışlardı. biz hala görüşüyoruz ve çok seviyoruz birbirimizi. sevgilimin ailesi sürekli babamı arayıp gelip isteyelim feln diyolar ama babam eve bile kabul etmiyo. böyle devam ederse ben evden kaçmak zorunda kalıcam. Sizce ne yapmalıyım ?
Canım ailenin istememe sebebi nedir acaba? mutlaka bildikleri bir şey vardır...
Biz karadenizliyiz onlar doğulu tek sebep bu bide sevgilim araba üzerine bi yetkili serviste çalışıyo 1.700 maaşı var babam sevgilimin bana bakamayacağını mutlu olamayacağımızı felan düşünüyo
Biz karadenizliyiz onlar doğulu tek sebep bu bide sevgilim araba üzerine bi yetkili serviste çalışıyo 1.700 maaşı var babam sevgilimin bana bakamayacağını mutlu olamayacağımızı felan düşünüyo
Canim evden kacmayi düşünme ..
Yaslariniz kaç onu sorayim ilk.
Ne zamandir birliktesiniz ?
Ailenizi karsiniza alip konustunuz mu hic ?
Acik acik.
Çekinmeden utanmadan?
kız 1700 tlnin neresyle bakamıcakmış sana
2 yıldır birlikteyiz onun ailesi beni istiyo zaten o tarafta bi sıkıntı yok babası babamı çok aradı gelip tanışalım en azından feln diye ama babam istemedi. bende konuştum babamla ama nafile. en altta anlattım zaten anlatacaklarımı..
hemen kaçma gibi bi merakım yok zaten 4 ay sonra 18 yaşıma girmiş olucam bi sene sonrada doldurcam ondan sonra ne yapcaksam yapıcamGeçen 19 Mayısta evde izinliyken televizyonda gördüğümde çok şaşırmıştım küçücük kızların kaçmasına.
Demek ki bu mantık böyle işliyor.
Ahhh şu ana babalar evlatlarını okutsa da azıcık ufukları genişlese ne güzel olur.
Kübra sen kaçınca, yanındaki çocuk hapse girince nerede yaşamayı düşünüyorsun,nasıl geçineceksin,bunları hesapladın mı?
19 bnde 17 yaşımdayımSevgilin kaç yasinda
Akmasada doldurur emin ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?