sizce ne yapmalıyım

kızlar adamın suçu yokki zaten söylemiyordu bana 200 tl ver dedi işim var dedi benim pimpirikli oluşumdan süpriz yapacağını söyledi çünkü durumumuz hiç iyi değil 5 kuruşun hesabını yapıyoruz o yüzden bende soruyorum ama vericem tabiki doğum günüm var ve ben unuttum o hatırladığı için süpriz yapıcaktı mecbur söylemek zoruında kaldı öncedende çok süprizler yapardı

hata tamamen bende

teşekkür ederim canım yok vericem süpriz yapmayı çok sever ayrıca bi keresinde sevgililer gününde ikimizinde parası yoktu anlaştık hediye almayacaktık sonra ben almadım tabi ama o haşlıklarından biriktirip gül almıştı çok duygulandım

Melo meğer senin koca melekmiş...

Daha düne kadar yapılanlar sanki sana değilde başkasına yapılmış gibisin..Ne bileyim anlamsız bir savunma zorunluluğu hissediyorsun kendinde..

Ya da bana mı öyle geliyor bilemedim..

Eğer birini affettiyseniz, ve içinizde bir yerlerde hala yapılanları yanlış olarak görüyorsanız, psikolojik olarak bu kabullenişi, kabullendiğiniz kişiyi aklamaya çalışırsınız. Çünkü çevrenin de bu yanlışlığın farkında olduğundan adınız gibi eminsinizdir. Yani konu sahibinin yaşadığı gayet normal bir durum.

düşüncesi güzl olabilir ama ne bileyim hem borç varken seninde buna sevinip vereyim parayı bana hediye alacakmış demen çok garip.ben borçluyken ne hediyesi ne süprizi kese aynı kese işten çıkacam filan diyorsun demekki o paraya ihtiyaç çok.
illede doğum günü kutlamaksa bi pasta al bana hediye alma para lazım demek daha mantıklı değilmi.

ya da aşırı sorumluluk taşıyorum katı düşünüyorum o da olabilir ben böyle bişeyi asla kabuledemezdim borç duruken 200 neye harcanırsa harcansın rahatsız ederdi beni.

Evin bütçesi sende toplanıyormuş o yüzden senden isteyecek tabi...
Ama keşke para istediği zaman sürpriz yapcam vs demeseydi.
Lazım işte diyebilirdi.Ama sen şüphe edersin diye doğruyu söylemiş olabilir.
Karı kız dalgası kesilmezdi dediğine göre senin pek güvenin yok eşine.
Sabıkalı mı bu konularda yoksa :26:

Seni aldattığını itiraf eden kocaydı bu şimdi hatırladım
Sen affedip sünger çekmişsin bile :26:
Güvenmemekle yerden göğe kadar haklısın .
Bu sorular hep yiyip kemirecek seni.:26:
Aldatan erkek affedildiyse herşeye hazırlıklı olmak gerekir.
Bir erkek aldattıysa suçludur ama kadın affettiyse kadın da suçludur.
İnşallah keşke demezsin.
Boşver verme para mara eksik kalsın onun sürprizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…