sizce ne yapmalıyım

MELOS8

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2013
261
1
26
İstanbul
büyütülecek bişey değil belki ama fikirlerinizi almak istedim.

eşimle sorunlarımı çoğunuz biliyosunuz yavaş yavaş düzeldi ama eskisi gibi güvenim kalmadığından olsa gerek herşeyi düşünerek yapmak istiyorum fevri davranmak istemiyorum

kredi kartı borcumuz var 1110 tl kadar bu ayfazla maaş çekip onu kapatmayı düşünüyordum.kendisi dedi hatta kapatalım kır at kredi kartını diye iş yerinden 1000 tl çekicektim eşimde 1200 getirse 2200 tl ediyo kira+faturalar +kredi kartı ve borçlar toplam 1850 tl yapıyo 350 tl para yapıyo bide çeyrek alıcam düğün için elimde sadece 200 kalıyo oda erzak mama bez parası yol parası eşimde bana diyoki 200 bana ay başında verirmisin süpriz yapıcam ama yani hemen değil üstümde bulunsunda diyo krdi kartına 1110 değilde 900 yatırırız diyo bende bişey diyemedim ne yapmalıyım zaten güvencim sıfır acaba parayı ne yapıcak merak ediyorum şimdi süprizin zamanımı ne yapmalıyım

yani ben onunlada paylaştım ağustosda işten çıkmak istiyorum iş yerinin durumu iyi değil eşim izine çıkınca beraber tatil yaparız sonrada ben iş bakarım işe başlarım Allah ın izniyle dedim ama önümüzde 4 ay kaldı hem kredi kartını kapatım hemde tatil için para biriktrmemiz lazım bursada düğünde var haziranda oda ayrı masraf 4 ay içinde nasıl para biriktirebilirm bende bu ay kapatırsak borcu 3 ayda birikim yaparız diye düşündüm ama eşim cebimde para bulunsun süpriz için araştırma yapıcam diyo anlamadım

bence burda anlattığın gibi eşinede anlatmalısın erkekler dusunmez gunu kurtarır gıder onumuzdekı ay ne olacakmış bağlamaz onları cunku bence sen karta yatır kır at kartı 900 yatırırsan o karttan yıne harcama yapacaksınız cunku nasıl olsa onumuzdekı ay yatıracaz dıe bence planlarını bozma derım ben bozunca 1 ayda duzelecekse 3 ayı buluo cunku tecrubeyle sabıttır :) ama kıyamıcaksın bunuda bılıorum yıne vereceksın yıne cıleyı sen cekeceksın

kredi kartını kırıp attım zaten kart numarasından borcu yatırabilrim ama neden böyle süprizin zamanımı onnu anlıyorum belki beni mutlu etmeye çalışıyo ama belkide başka şey var artık ona güvenmediğimden süprizi görene kadarda inanmam zaten ama mesajmı çeksem bu ay hariç 3 ay kaldı birikimimize 3000 tl zar zor kenara atsak yetecekmi hazırdanmı alıcaz bi düşün istersen mi diyim anlamdım gitti anca başka şeyler peşinde

borç parayla süpriz olmaz arkadaşım, kime süpriz yapacak ayrıca sanamı ?
eşimin benden alıp bana süpriz yapmasının ne anlamı var, ha o kişi sen değilsen daha vahim bu kadar sıkışıksınız adam neyin derdinde

Yanlış anlaşılmak istemem ama sürpriz adı üstünde sürprizdir söylenmez. Hele ki bunun için para hiç istenmez. Ne yapıp edip borçları hemen kapatmaya bakın erteleyince sıkıntı yaşanır.

Bence şuan süpriz zamanı değil. planınızı bozmayın ve o kredi kartının tamamını yatırın...

evet haklısın ama dırdırcı çok bilmiş oluyorum böyle söyleyince

Yanlış anlaşılmak istemem ama sürpriz adı üstünde sürprizdir söylenmez. Hele ki bunun için para hiç istenmez. Ne yapıp edip borçları hemen kapatmaya bakın erteleyince sıkıntı yaşanır.

evet fevri davranmak istemedim size sormak istedim

şuan çok utanıyorum gerçekten ama oda bana o izlenimi verdi ne yapayım :)

eşime güzel bi dille söyledim dedimki tatilde yapsan süprizini paramızda olur dedim haklısın karıcım ben onlarıda düşündüm o zaman doğum günün için yapmayayım mı dedi nasıl yani dedim kızlar 5 nisan doğum günüm unutmuştum :)

kocamın günahını aldım ama 150 tl filan veririm benden istemesinin sebebi maaşını ben alıyorum bende toplanıyo haşlık veriyorum o yüzden istiyo para :)

Yazacağım her şeyi arkadaş yazmış,her kelimesine katılıyorum.

Para almanın yolu mu bu anlamadım süpriz yapacağım denir mi ya:26: ayrıca senin paranla sana süpriz yapmasının ne anlamı var! Aklıma geldi, bir arkadaşım vardı sevgilisini onu arasın diye sevgilisine kontör alıyordu.. Çocuk o kontörlerle kendi arkadaşlarını arıyordu

Çok içinden geldiyse romantik hoş bir süpriz için paraya gerek bile kalmaz...

canım onun maaş kartı bende maaşını ben alıyorum bende toplanıyo para o yüzden benden istedi

Bak yaa.. Haksızlık ettik adama.. bende adam kendi maaşını bitirmiş senden istiyor sandım
Neyse tatlıya bağlandı ya, önemli olan bu

Bak yaa.. Haksızlık ettik adama.. bende adam kendi maaşını bitirmiş senden istiyor sandım
Neyse tatlıya bağlandı ya, önemli olan bu

evet canım günahını aldım adamın ama bi kerede alayım ne olucak :) bana yaptıklarına saysın :)

o yönden maşallah iyiyim maaşlar bende yoksa karı kız ayağı bitmezdi bunda :)

benim bildiğim sürpriz gizli olur. yani parası senden çıkacak ama adı sürpriz olacak. çok tuhaf..bir de borcun içinde.. kumar vs sorunlarınız var mı bilmiyorum ama bana gerçekten enteresan geldi.
önce borç kapanır..durumlar düzeltilir sonrasında ne yapacaksan yaparsın.

200 milyondan batmazsiniz canim, ver bakalim ne süprizi yapacakmis, seni düsünmesi bence cok önemli ve öyle abartacak kadar borcunuzda yokmus zaten : )

doğum günün için süpriz yapacakmış güzel düşünmüş eğer zor durumda kalmayacaksanız bence verebilirsin
bu arada ben bir erkeğin cebinde para kalması gerektiğini düşünüyorum yani size yapacağı süpriz için bile sizden para istemesi bana tuhaf geldi bu işin süprizide kalmadı ki siz öğrenmiş oldunuz bence eğer çok sorumsuz biri değilse erkeğe harçlık verilmesi hoş değil tabi bu benim şahsi fikrim

Eğer eşinizi affettiyseniz bu tür şüphelere kapılsanızda belli etmemelisiniz. Hatta şüphelenmemelisiniz bile. Yoksa evliliğiniz eşinizin yaptıkları yüzünden değil, sizin huzursuzluk çıkardığınız gerekçesiyle biter. Yani haklıyken haksız duruma düşersiniz.

bence verin madem paralarda sizde toplanıo adam bi sürpriz yapcak içinde kalıp hırçınlaşmasın...
ama umarım gerçekten sürpriz yapar başka bişeye harccamaz parayı yoksa büyük bir kavga bekler sizi
şimdiden mutlu yaşlar dilerim :)

Surpriz, surprizlikten cikmis. Surpriz; beklenmeyen, kisiye haberi olmadan yapilan, onu sasirtan, sevindiren/bazen de uzen seye denir. Hem surpriz yapacak adam surpriz yapacagini soyler mi? Hele de ozel gunler icin. Ne anlami kaldi simdi bunun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…