Kız İsteme sizce ne yapmalıyım?

Ip3k

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2010
35
0
36
İstanbul
sevdiğim benım cok yakın arkadasımdı ve 8 yıl sonra bırbırımızı sevdıgımızı anladık 6 aydır cıkıyoruz sevgisinden eminim bu yuzden bunları yazıyorum.
sorunum şu: bı yıl sonra askere gidicek bız sözlenmek istiyoruz ızne gelınce nişan ve askerlik sonrası düğün. ama erken diyolar söz için laf söz olurmuş.
ne yapmalıyım bilmiyorum sevgilim de bunu istiyo bırbırımızden eminiz.. ayrıca biyerlerde de görünmek ıstemıyorum daha cok laf söz olur yanı kısaca sözlenmek istiyoruz sizce doğru olur mu

Bence annen babam ne dıyorsa o arkadaşım ne demişler .büyük sözü dinle ..pişman olma!!!<:)

canım sende sevgilin izne gelince söz yapın..hem ailenide ikna etmiş olursun belki o zamana kadar..bizde eşimle izne geldiğinde sözlendik.askerliği bittiğinde nişanlandık 10 ay sonrada evlendik :))) inşallah herşey gönlünce olur..

inşallah bizde öyle yapabiliriz ailemden izin kopardım olucak ınsallah ama söz konusu suan sorun yınede cok sağol :)

Valla kirada oturmak zor arkadaşım benden söylemesı ...

evet zor ama yıllar önce annemle babam da kıra ile başlamışlar.. şimdi 2 ev sahibi babam.. yanı hayat çilesiz hıc olmuyorrr
bende bunu cekıp sonunda mutlulugu bulucaksam bunu sevdıgım ınsanla yapmak ıstıyorum

herkez çile çekiyor sonunda mutlulugu buluyor buna ınanıyorum

Ya senın yaşın kaç bence küçüksündür sen.. Tabıkı sevdıgınle evlen hayırlısıysa olsun canım benım ..fakat ben derım kı annenı babanı dınle onlar ileriyi görüyorlar ..senın için en ıyısını düşünüyorlar senden çok düşünüyorlar gelecegını ....

walla Ip3kcim böyle düşünmesi kolay ben de aynen senin gibiydim ama şimdi öyle demiyorum biraz sabretmek gerekiyor birçok şey için ha diyince olmuyor inan bana. sabredin azıcık birlikte para biriktirin derim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…