• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce ne yapmalıyım?

aylin66

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2009
212
1
96
Ankara
mrh doktor hanım benim sorunum diş taşlarım bir kere temizletmiştim tekrar oluştu tekrar temizletmek istiyorum ama tiş taşlarının temizlenince diş aralarının açılması ve dişlerin yerinden oynamasına sebeb oldugunu duydum o yüzünden biraz korkuyorum eyvahedigeldismile temizletmediğimde ben rahatsız oluyorum sizce ne yapmalıyım ve tekrar taş oluşmaması için nelere dikkat etmeliyim

mrh doktor hanım benim sorunum diş taşlarım bir kere temizletmiştim tekrar oluştu tekrar temizletmek istiyorum ama tiş taşlarının temizlenince diş aralarının açılması ve dişlerin yerinden oynamasına sebeb oldugunu duydum o yüzünden biraz korkuyorum eyvahedigeldismile temizletmediğimde ben rahatsız oluyorum sizce ne yapmalıyım ve tekrar taş oluşmaması için nelere dikkat etmeliyim

diştaşları temizlenmediğinde kemik kaybı ve dişeti çekilmelerine neden olur.dişlerdeki aralanmalar bundan dolayı.mutlaka diştaşlarını temizletmeniz lazım.sonrasında da düzenli bir fırçalama yapsarssanız böyle bir sornunuz olmaz

Back