Hanımlar merhaba direkt konuya gireceğim eşimle tanışmamızı sağlayan kişi eşimin kuzeninin karısı oluyor. O kişi aynı zamanda babamın arkadaşının kızı ben de ordan tanıyorum, ama hiç bir zaman samimiyetimiz olmadı babalarımız da öyle çok samimi değildir zaten bu yüzden aramızda hep bi mesafe olmuştur. Neyse bu aracı olan kadının teyzesinin oğluyla da benim kız kardeşim evlendi ve boşandılar kardeşimle onun kuzeni boşandıktan sonra bu kadın ınstagramda göndermelik paylaşımlar yapmaya başladı kuzenine yeni birini buldular gelinimizin çeyizi çekemeyenler çatlasın falan cahil cahil paylaşımlar tabii bu olayların üzerinden 3/4 sene geçti ama biz o aracı olan kadınla hep mesafeliyiz önceden merhaba merhaba vardı kardeşimle kuzeninin boşanmasından sonra o merhaba da kesildi aramızda ama kocalarımız kuzen oldukları için düğünlerde falan karşılaşıyoruz mecburen ama muhatap olmuyoruz birbirimizle velhasıl bir kaç gün sonra bunların sünnet düğünleri var davetiye göndermişler bize ben kesinlikle gitmek istemiyorum ama eşimde kuzenimin hatırı için gideceğim sen gelmek istemiyorsan gelme diyor ama ben de eşimi yalnız göndermek istemiyorum ne yapacağım bilmiyorum umarım yazdıklarım anlaşılır olmuştur siz benim yerimde olsanız ne yapardınız? Gider miydiniz?