- 16 Ocak 2021
- 81
- 86
- 8
- 30
- Konu Sahibi Esmanur7816
-
Korkuyor ebni yanında istiyor devamlı mszsla gece 10 kere kalkar anne yanına gel diye yanıma alıyorum bebek çok ağlıyor oda huzursuz yatmıyorOda da tek başına uyumakdan korkuyor olabilir mi?
Çocukların ayrı yatak ve odası olması en güzeli
Merhaba kizlar
Benim bir derdim var ve kimseden akıl alamıyorum etrafımda bu konuda bilgi verecek kimse yok gelelim konuya
Oğlum 4 yaşında kızım 1 aylık
Hamile olmadan onxe oglumu yatağına alistirmistim fakat hep beni yanında isterdi
Şimdi ise bebek olduğu için yanımda yatiyordu taaaki kızımız kolik çıkana kadar gece aglamalwri bitmiyor oğlumda uykusu bölünüyor ve istemiyor korkuyor bu kadar aglqmasindan sonra bütün gün huysuz oluyor biz eşimin ailesi ile müstakil bir evdeyiz apartman gibi katlarimiz ayrı bir kaç gündür oğlum babanesi ile yatıyor halası ona hikaye okuyor ve yukarı katta uyuyor 1 ay sonra kreşe baslayacak oğlum çok zor bir çocuk ve hiç sosyal değilkoskoca bahçemiz var zorla çıkartiyorum bisiklet binmez parka gitmez pandemiden onxe kreşe gidiyordu arkadaşları olmuştu herseu yolundaydı şimdi evde diye hep elinden telefon artık oyunda oynamıyor bizimle hemen sıkılıyor ben ne yapayım kizlar babanesi ile yatması doğrumu
Biz aynı evdeyiz evimiz villa tipiBence babaannede gece kalması doğru değil gündüz ilgilensinler, gece evinde kalsın. Babaanne hala kardeş herkes var, baba nerde o niye yok bu tabloda?
Sorun burada sanırım odasında yanında bütün gece ben yatarsam yatıyorAnnesi oğlunuzun da size ihtiyacı olduğu zamanlar ama babaannesiyle yatmasına ben olsam izin vermezdim. Siz bebekle ilgilendiğiniz için yanlız hissediyor sanırım kendini.
Odasında uyutup kapısını açık bıraksanız ya da gece lambası kullansanız belki faydası olur.
Bence yollama çocuk bu sefer oraya alışıp hem kardeşinden hem sizden uzaklasabilir uyuyunca ayrı odaya yatır gece kalkıp gelirse yanına tekrar ayrı odaya yatır böyle böyle alisirMerhaba kizlar
Benim bir derdim var ve kimseden akıl alamıyorum etrafımda bu konuda bilgi verecek kimse yok gelelim konuya
Oğlum 4 yaşında kızım 1 aylık
Hamile olmadan onxe oglumu yatağına alistirmistim fakat hep beni yanında isterdi
Şimdi ise bebek olduğu için yanımda yatiyordu taaaki kızımız kolik çıkana kadar gece aglamalwri bitmiyor oğlumda uykusu bölünüyor ve istemiyor korkuyor bu kadar aglqmasindan sonra bütün gün huysuz oluyor biz eşimin ailesi ile müstakil bir evdeyiz apartman gibi katlarimiz ayrı bir kaç gündür oğlum babanesi ile yatıyor halası ona hikaye okuyor ve yukarı katta uyuyor 1 ay sonra kreşe baslayacak oğlum çok zor bir çocuk ve hiç sosyal değilkoskoca bahçemiz var zorla çıkartiyorum bisiklet binmez parka gitmez pandemiden onxe kreşe gidiyordu arkadaşları olmuştu herseu yolundaydı şimdi evde diye hep elinden telefon artık oyunda oynamıyor bizimle hemen sıkılıyor ben ne yapayım kizlar babanesi ile yatması doğrumu
Odamız karşılıklı başka odamız yok zatenBence yollama çocuk bu sefer oraya alışıp hem kardeşinden hem sizden uzaklasabilir uyuyunca ayrı odaya yatır gece kalkıp gelirse yanına tekrar ayrı odaya yatır böyle böyle alisir
Sütüm yok mama ile besleniyorBebeği emzirmeye iki saatte bir yanına gidebilirsiniz. Başında babanne ya da baba durabilir bebeğin. Siz de oğlunuzla ayrı odada uyuyun. Hem sütünüz de artar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?