- 20 Ocak 2021
- 1.527
- 1.962
- 83
- 27
Belkide size iyi gelecek biraz zamandirkestirip atmiyorumda bazen dayanılmaz bi hal aliyor
çocuk yapmıyoruz olmuyo zatenÖnce aranızdaki sorunu halledip sonra çocuk işini düşünmeniz daha mantıklı değil mi
gülüyorsun ama düşmanım başına vermesin çocuklar itilip katılıyo ole bi durumda olan çocuğa oluyoGerçekten mi
Olmaz olmaz hemen yapın birde yetmez iki tane yapın hatta ikide yetmez üç tane yapındahada beter olursa o cocuk nolcak hemde olmuyo zaten
Siz iyi misiniz? Hem böyle bir evlilikte çocuk olmuyor diye yakinip hem de bana ders vermekgülüyorsun ama düşmanım başına vermesin çocuklar itilip katılıyo ole bi durumda olan çocuğa oluyo
yakınmıyorum çocuk olmuyo dedim zaten kavga ediyoruz dedim kavganın en büyük nedeni bu zaten çocuk olmayışı ondan kaynaklı oluşu bilmeden yorum yapmaSiz iyi misiniz? Hem böyle bir evlilikte çocuk olmuyor diye yakinip hem de bana ders vermekbravo
Cocuk yap bende evlendim balayı dahil hep kavga ettik Ayy hatırlmk bıle istemiyorum. Ama ınan ki gecıyor cocuk cok onemlı kesin yap doktora gıdın sperm testi versin. Hıc uzulme hepsi gecıyordahada beter olursa o cocuk nolcak hemde olmuyo zaten
Kendini zeki sanan bi kişi daha. Hadi canımGerçekten mi
üzülme degilde onun umursama oluşu sıkın tiCocuk yap bende evlendim balayı dahil hep kavga ettik Ayy hatırlmk bıle istemiyorum. Ama ınan ki gecıyor cocuk cok onemlı kesin yap doktora gıdın sperm testi versin. Hıc uzulme hepsi gecıyor
Kendini zeki sanan bi kişi daha. Hadi canım
Bunlar nasıl çelişkiler ya?yakınmıyorum çocuk olmuyo dedim zaten kavga ediyoruz dedim kavganın en büyük nedeni bu zaten çocuk olmayışı ondan kaynaklı oluşu bilmeden yorum yapma
Sıkıntı olan neüzülme degilde onun umursama oluşu sıkın ti
Kendimle övünmek gibi olmasın zekiyimdir. En azından bir cevabın ironi olup olmadığını anlayabiliyorumKendini zeki sanan bi kişi daha. Hadi canım
Sizce bu arkadaşın yazdığı ironi veya dalga gecilecek bişey mi?Kendimle övünmek gibi olmasın zekiyimdir. En azından bir cevabın ironi olup olmadığını anlayabiliyorum
sana demedim canim yazana dedimKendini zeki sanan bi kişi daha. Hadi canım
sanane sen yorum yapma ya başka kişilere yorum yap sen çocuk yapamaya çalıştığımda bu kadar kavga etmiyorum zeki insan olmadığı için doktora gititk baktık sıkıntı var ondan sonra başladı dedim sanaBunlar nasıl çelişkiler ya?
1-Çocuk olmuyor demek ne demek? Demek ki yapmaya çalışıyorsunuz ama olmuyor.
2- hem olan çocuklara oluyor demişsiniz hem evliliğiniz oturmadan korunmuyorsunuz, çocuk istiyorsunuz.
3-kavganin çocuk olmamasından kaynaklanmasina ise yorum bile yapmıyorum.
Sizce bu arkadaşın yazdığı ironi veya dalga gecilecek bişey mi?
Açıkçası evet. Hem gecinemiyoruz sürekli kavga ediyoruz deyip hem çocuk yapmaya çalışan kişilere ciddi cevaplar yazamıyorum, yazmak içimden gelmiyor.Sizce bu arkadaşın yazdığı ironi veya dalga gecilecek bişey mi?
yazma ozman defol sana yaz diyemi olduAçıkçası evet. Hem gecinemiyoruz sürekli kavga ediyoruz deyip hem çocuk yapmaya çalışan kişilere ciddi cevaplar yazamıyorum, yazmak içimden gelmiyor.
Yapacağım da yapacağımsana demedim canim yazana dedim
sanane sen yorum yapma ya başka kişilere yorum yap sen çocuk yapamaya çalıştığımda bu kadar kavga etmiyorum zeki insan olmadığı için doktora gititk baktık sıkıntı var ondan sonra başladı dedim sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?