sizce ne yapmaliyim

bbburcu66

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2021
484
134
53
31
kızlar evleneli 7 ay oldu ama anlaşamıyoruz sürekli birbirimize giriyoruz en basit şeylerden bile kavga ediyoruz ilk defa annengile geldim gebe kalamaiyorum piskolojik olarak çok yoruldum sizce ne yapmam lazim

kızlar evleneli 7 ay oldu ama anlaşamıyoruz sürekli birbirimize giriyoruz en basit şeylerden bile kavga ediyoruz ilk defa annengile geldim gebe kalamaiyorum piskolojik olarak çok yoruldum sizce ne yapmam lazim
Evlilikte tartışma illaki olur daha yeni yeni tanıyorsunuz birbirinizi. 7 ay çok kısa bir süre. Gebe kalamama konusu evet yıpratıcı. Hemen kestirip atma

Daha çok yeni evliliğiniz. Neden bu kadar tartışıyorsunuz ki?
Siz bilirsiniz tabi ama çocuktan önce evliliğinizi oturtmaya çalışın.

Daha çok yeni evliliğiniz. Neden bu kadar tartışıyorsunuz ki?
Siz bilirsiniz tabi ama çocuktan önce evliliğinizi oturtmaya çalışın.
haklisin bende anlamıyorum sürekli tartışma kusluk oluyo ya soru soruyorum soruyorsun diye kızı yo susuyorum susuyorum diye kızıyo ben ne bok yiyim anlamadim

gecenlerde bisey vardi ellinde bana ver dedim vermedi degisik hareketlere girdi sonrada onu kafama caldi

Hiç konuşmayı denediniz mi? Onun derdini hiç sordunuz mu sizde derdinizi söyleyin

Sorunu biliyorsunuz işte burada erkeklik egosu devreye girmiş demek ki sorun nasış bende olur diye.Boşan bitir salla demek çok kolay tabi ama bilemiyorum ya zor işler valla Allah hepimizin yardımcısı olsun.Şu foruma girdiğimden bu yana düşünüyorum da erkeklerin eşlerini böyle şikayet edip dert edindikleri bir yer neden yok da her sıkıntı dert biz kadınlarda..Zor valla..Biraz dinleyin bence de ama baktınız elle tutulacak bişey yok alın takkenizi önünüze bebek olmadan bir analiz edin ilişkiyi derim..

Önce aranızdaki sorunu halledip sonra çocuk işini düşünmeniz daha mantıklı değil mi

Hiç konuşmayı denediniz mi? Onun derdini hiç sordunuz mu sizde derdinizi söyleyin
derdi au canim biz çocuk olsun diye çok uğraştık sorun onda cıktı benden cikariyi acisiniacisini
Hayır çocuk yapmayın lütfen sonrada olan o çocuklara oluyor.
yok yapmam
annesi gibi olmamı istiyo o herşeye susmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…