Evlilikte tartışma illaki olur daha yeni yeni tanıyorsunuz birbirinizi. 7 ay çok kısa bir süre. Gebe kalamama konusu evet yıpratıcı. Hemen kestirip atmakızlar evleneli 7 ay oldu ama anlaşamıyoruz sürekli birbirimize giriyoruz en basit şeylerden bile kavga ediyoruz ilk defa annengile geldim gebe kalamaiyorum piskolojik olarak çok yoruldum sizce ne yapmam lazim
kestirip atmiyorumda bazen dayanılmaz bi hal aliyorEvlilikte tartışma illaki olur daha yeni yeni tanıyorsunuz birbirinizi. 7 ay çok kısa bir süre. Gebe kalamama konusu evet yıpratıcı. Hemen kestirip atma
en ufacık şeyden cikiyo bende anlamiyorumYanı daha yeni evlisiniz tam cicim aylariniz sebep ne ki kavga edecek surekli anlayamadim
haklisin bende anlamıyorum sürekli tartışma kusluk oluyo ya soru soruyorum soruyorsun diye kızı yo susuyorum susuyorum diye kızıyo ben ne bok yiyim anlamadimDaha çok yeni evliliğiniz. Neden bu kadar tartışıyorsunuz ki?
Siz bilirsiniz tabi ama çocuktan önce evliliğinizi oturtmaya çalışın.
Misal neler azıcık acsaniz ona gore biseyler desek bizdeen ufacık şeyden cikiyo bende anlamiyorum
mesela sen bana bunu dedin şunu dedin temizlik yapıyorum beyenmiyo soru soruyorum kızıyo sormuyom kiziyoMisal neler azıcık acsaniz ona gore biseyler desek bizde
Misal neler azıcık acsaniz ona gore biseyler desek
dahada beter olursa o cocuk nolcak hemde olmuyo zatenHemen çocuk yapın. Anlaşmazlık olan evliliklere birebir gelir.
derdi au canim biz çocuk olsun diye çok uğraştık sorun onda cıktı benden cikariyi acisiniacisiniHiç konuşmayı denediniz mi? Onun derdini hiç sordunuz mu sizde derdinizi söyleyin
Çok yanlış bi düşünceHemen çocuk yapın. Anlaşmazlık olan evliliklere birebir gelir.
derdi au canim biz çocuk olsun diye çok uğraştık sorun onda cıktı benden cikariyi acisiniacisiniHiç konuşmayı denediniz mi? Onun derdini hiç sordunuz mu sizde derdinizi söyleyin
yok yapmamHayır çocuk yapmayın lütfen sonrada olan o çocuklara oluyor.
annesi gibi olmamı istiyo o herşeye susmusSorunu biliyorsunuz işte burada erkeklik egosu devreye girmiş demek ki sorun nasış bende olur diye.Boşan bitir salla demek çok kolay tabi ama bilemiyorum ya zor işler valla Allah hepimizin yardımcısı olsun.Şu foruma girdiğimden bu yana düşünüyorum da erkeklerin eşlerini böyle şikayet edip dert edindikleri bir yer neden yok da her sıkıntı dert biz kadınlarda..Zor valla..Biraz dinleyin bence de ama baktınız elle tutulacak bişey yok alın takkenizi önünüze bebek olmadan bir analiz edin ilişkiyi derim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?