- 17 Kasım 2016
- 8.474
- 1
- 28.688
- 548
- 42
Kavga nedenleriniz az çok belli oluyoryazma ozman defol sana yaz diyemi oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kavga nedenleriniz az çok belli oluyoryazma ozman defol sana yaz diyemi oldu
ya yazma rica ediyorum git insanın sınırını çıkarma sana sormadım ben diğer insanalr cevapliyo sen yorum yapmaYapacağım da yapacağım ilk mesajda kavga nedenleriniz yazmıyor ayrıca.
defolKavga nedenleriniz az çok belli oluyor
dilerim allah senin başınada veriri anlarsın ozaman defol yazma konuşma yorum yapma ya sana soran olmadiKavga nedenleriniz az çok belli oluyor
Çok kibarsinizdefol
dilerim allah senin başınada veriri anlarsın ozaman defol yazma konuşma yorum yapma ya sana soran olmadi
3 yıldır tanışıyoruz evlendik ilk ben istedim yaşım geciyo diye ozaman bi sıkıntımız yoktu takı hastaneye gidip sorunu öğrenene kadar şimdi herşey batiyoEvliliğiniz daha oturmamış neden çocuk istiyorsunuz? Şimdi sana çocuk olmadığı için kavga çıkıyor gibi gelebilir inan çocuk olunca daha beter hale gelirsiniz. Kocan sana böyle dengesiz davranışlarda bulunuyorken yarın bebek ağladı diye de kavga çıkarır.
Sorun kimde? Bazen erkekler de sorun olunca üste çıkma çabalarına giriyorlar.3 yıldır tanışıyoruz evlendik ilk ben istedim yaşım geciyo diye ozaman bi sıkıntımız yoktu takı hastaneye gidip sorunu öğrenene kadar şimdi herşey batiyo
onda zaten basta sıkıntımız yoktu hastaneden öğrenince basladiSorun kimde? Bazen erkekler de sorun olunca üste çıkma çabalarına giriyorlar.
Tahmin ettiğim gibi. Terapiste gitmeli deneyin durumunuz varsa. Güzelce konuş sakin zamanında. Allah herşeyin hayırlısını versin. Daha çok yenisiniz sabırlı olun ikinizde.onda zaten basta sıkıntımız yoktu hastaneden öğrenince basladi
o gelmez yüzde yüz ben bi giderim ol.adiTahmin ettiğim gibi. Terapiste gitmeli deneyin durumunuz varsa. Güzelce konuş sakin zamanında. Allah herşeyin hayırlısını versin. Daha çok yenisiniz sabırlı olun ikinizde.