sizce ne yapmaliyim? sizce ilac kullanmali miyim ?

aysel kar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2021
996
352
18
27
Üniversite bitirdim. fakat kpss ve işsizlik vs derken cok yıprandım. hic bir şey yapmak istemiyorum. cok sınırlı bir insan oldum. yaşım daha genç ama sanki yaşımdan 10 yaş fazla hissediyorum. hic bir şey yapmak istemiyorum. enerjim degilim. gezme vs zaten yok. her şeyi aşırı büyütüp sinirlenip ağlama geliyor. sizce ne yapmalıyım. psikiyatriye gidip ilaçta almak istemiyorum. ama en ufak şeyi kafama takar oldum.

Bi magnezyum takviyesi alsanız belki biraz rahatlatır. Bugün bi makale okumuştum depresyon belirtilerinin en büyük sebebi magnezyum eksikliği olabilir deniliyordu bi deneyin takviye sonuçta ki aslında herkesin de kullanması gerekliymiş

Öncelikle kendi kendini iyileştirmeye çalış. Bu dünyada tek bunları yaşayan sen değilsin . İyi düşün iyi olsun
Bu zamanda ilaç almanı önermem eğer devlet memurluğu felan düşünüyorsan 5-10 sene her atamada o ilaçlar karşına çıkıyor ve bazen seni engelliyor.
Yanlış anlama doktora gitmek ya da ilaç içmek kötü bir şey değil ama polislik olsun öğretmenlik olsun farklı bir meslek olsun her şeyde karşına çıkacak bir şey . Bunları da düşünmelisin. Bence kötü olduğun bir durum yok . Üniversite bitmiş KPSS den bir şey çıkmıyor her iş başvurusunda insanları değersiz gören işverenler sayesinde hepimiz öyleyiz maalesef

yaaa bir bakayım cok sagolun

bende evet karşıma çıkmasından korkuyorum sonucta sinir ilacı gibi bir şey verecek e bu da hoş durum değil. aslında insan kendi kendini tedavi etmeli.günlük yaşamın stresi her yerde maalesef

bende gittim simdi disariya cikamiyorum heo agliyorum ya cok uyurum ya da uyuyamiyorum cok kotuyum

Kpss atanma ve ilac kullanimi durumlarini bilmiyordum ama önceliginiz psikiyatri olsun. Aglama ve sinirlenme, kriz seklindeyse ilactan fayda görürsünüz (belki beyninizdeki mutlulukla ilgili kimyasallar azaldi, bazi ilac bunu takviye ediyor, bilen uzmana sormak lazim).
İmkanınız varsa her gün 1 muz yiyin, mutluluk hormonu salgilamaya yardim eder.
İyilikler dilerim.

aa gerçekten mi verdiğiniz bilgilerden dolayı teşekkür ederim deneyeceğim

Ben magnezyum B6 öneriyorum

Aynı durumdayız bu yaşta saçlarım beyaz doldu. En ufak şeyde ağlamak geliyor içimden. Etrafımdaki kimseye tahammülüm kalmadı. Herkes patır patır ya evleniyor ya iş buluyor bir ben mutsuzum gibi hissediyorum. Ama ilaçlarn bu durumu daha da kötüleştireceğine inandığım için yogaya başladım. oturup düşünecek vakit yaratmamaya çalışıyorum. Ya yoga yapıyorum ya plates ya da ders çalışıyorum. Tavsiyem mutlaka bir uğraşın olsun ve kpss olmazsa diye alternatif yaratmaya çalış.

bende şuan boşluktayım bunun en büyük sebebi çevremiz çevre baskısı

Emin ol senin gibi birsürü insan aynı sorunla yüzyüze. İyi şeylerin olacağına inan ve isteklerine odaklan. Dua et bol bol. Sinirli oldugun zamanlarda çık yürüyüş yap temiz hava al.

Bence bir psikiyatriye değil ama bir psikoloğa terapiste gitmelisiniz. Hem ilaç vermez farklı yöntemlerle seni iyi yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…