En azından sorunun farkındasın bu bile bir adımdır düzelmen için. Herkesin hayatında böyle dönemler oluyor. Seninkiler de birazcık üst üste gelmiş. Ne okudun? Başka bir yerde çalışmaya başlamak kafanın dağılmasına belki yardımcı olur. Yeni bir hobi edin sohbeti bana dünyanın en mantıksız cümlesiymiş gibi geliyordu ama fark ettim ki gerçekten insanı rahatlatan bir şey. Amaç aslında bir hobi edinmek değil kafanın başka bir alana kaymasını sağlamak. Bu da can sıkıcı meseleleri az düşünmeni sağlar. Kendi kendine terapi kitapları var bunları okuyabilirsin. Yürüyüş yapmaya çalış. Tak kulaklarını, sana enerji verecek iyi müzikleri dinle. Sabah saatlerinde kortizol seviyemiz daha yüksektir. Bu da stresle başa çıkmamızı kolaylaştırır. Eğer gececi bir insansan sabaha doğru vücut dengeni kaydırmaya çalış. Dindar bir insansan risaleleri okumaya çalış, yabancı dil konusunda kendini geliştir. Bir gününü dolu dolu geçirmeye çalış. Sen kendi donanımını arttırdıkça sana iyi kapılar bir yerden mutlaka açılır. Olmazsa da kendine kattığın hiçbir şey boşa gitmez. Bunların hepsi yataktan kalkacak gücü kendinde bulman başlar. Bismillah de Allah yardım eder.