sizce ne yapmalıyım bı fıkır lütfen kızlar

çok ciks bir yalan söyleyebilirsin ama değmez yalan söylemene. Bence kıvırmadan aynen olayı olduğu gibi anlat.
Senin whatsapp kurulumunda falan hata yok demi?

dimi ya sorim sımdı aksam onu gorme ıhtımalım yuzde 90 eve gıderken oda selam verır zaten o ara acık acık sorım boyle varsa cevabı soyler yoksa eyvallah cekerım
olayı olduğu gibi anlat bence. yoksa o kıvırırsa sen de öğrenemediğinle kalırsın.
Doğru söylemek her zaman kurtarır adamı. yoksa yalan yalanı çeker. bir yalanı temizlemek için başka bir tane söylemen lazım.

çok ciks bir yalan söyleyebilirsin ama değmez yalan söylemene. Bence kıvırmadan aynen olayı olduğu gibi anlat.
Senin whatsapp kurulumunda falan hata yok demi?
yok tatlım ya hıc bır sorun yok zaten sorun olsa acar telden gosterebılır sonucta engellenenler listede gozukmuyor benımde engellı bı arkadas var da

ay canım içinde kalıp dert olacağına dışarı çıksın laf olsun.
aynen ben sımdı aslında laf cakım falan dedım de ınsanları kıramıyorum o yuzden kırmadan bır sekılde watsapta yoksun dıger noda varsın dıcem benı nıye engelledın dıcem o kadar bakalım ne cevp vercek merak konusu valla ya

işte bu kadar. ne var ki bunda?
zaten bir şey varsa onu çözmeye çalışıyorsun.

engelemişse engellemiştir..deşeleme bu kadar bence...o seni aramazssa bi daha sen de hiç arama..ondan adım bekle...yanlışlıkla olacak bişey değil engelleme işi...

Bu tarz konularda, hele ki laf etmeden duramayan biriysen en ufak bir yalan soylememeni oneririm, cunku karsindaki de isterse manevralar yapabilir ve sen yine lafini soyleyemediginle kalabilirsin

Acik acik konus, "Sizi davet edecektim, whatsapptan yazmak istedigimde boyle boyle oldugunu gordum, engelli oldugumu dusunup kontrol ettim ve anladim. Farkinda olmadan canini sikacak bir sey mi yaptim?" gibi. Arkadaslarin dedigi gibi engelleme oyle yanlislikla olacak bir sey degil, ama yine de her ihtimali dusunmek lazim. Bu konuda da seni ikna edebilmesi icin oldugu gibi soylemen dogru olur. Yuzyuze konusma kararin da iyi olmus, zira mimiklerini tavrini izleyebilirsin.

telefonum samsung note 3 geçen gün en yakın arkadaşımı engellediğimi fark ettim.
grup üzerinden konuşuyoruz sorun yok
özelden atayım dedim. engellemeyi kaldır dedi
nasıl engelledim bilemiyorum telefonun azizliği muhtemelen.
Aynı durum bence haberi bile yoktur.
Söyleyince fark etmedim diyecek.

aynen canım oyle yapıcam bakalım ne yapacak

hadı ya onunda o telden

Evine cagirmadan once .
Bence sor hatta hala engeliysen diger numaradan yaz neden engelledin diye utanir belki ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…