sizce ne yapmalıyım bı fıkır lütfen kızlar

pamukprenses60

Kocasının Prensesi=)
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2013
778
454
323
herkese merhaba;
şimdi çok kısa bahsedicem benım bı arkadasım var bayan,yanı arkadas derken 6 aylık evli 1 kere evıne gıttım sadece bırde oyle telde falan 6 7 kere gorusmusuzdur,3 ay once tanıstık ısyerıde bızım eve yakın dıyeyım.1kere gordum oyle 5 dk muhabbet ettık neyse 2 gun once telde bı 2 dk konustuk sonra dun baktımkı watsaptan engellemıs benı nasıl dersenız son gorulme tarıhı yazmıyor + resım yok bende dıger numarama ekledım bu bayanı bı baktım çevrımıcı şaşırdım yanı ortada bısı yok anlamadım bende sımdı bu kızla esını bu hafta bıze cagırıcaktım.şimdi size sorum ben ne yapmalıyım bu kızın bıze geldıgınde sakayla karısık laf sokimmi hatta acık acık sorabılırım cekıncem yok kımseden yada mesajmı atım hayırdır dıye sizce guzel hanımlar
NOT:KIZLAR GÖRÜŞTÜM KENDISIYLE DEDIKI EŞİM ENGELLEMISTIR CUNKU KIMSEYLE GORUSTURMUYOR DEDI HIC ARK.YOK IZIN VERMIYOR DEDI ANLICAGINIZ DURUM BU GORUSMUYORUM BENDE ARTIK KENDISIYLE BİLGİ VERIM DEDIM EŞİMEDE SOYLICEM GORUSMESIN ESIYLE SAĞLICAKLA SEVGIYLE KALIN

Son düzenleme:
evinize davet etmeyin hemen 3 aydır tanıdığınız insanı.

ilk başta onun sizi aramasını bekleyin.
aramazsa çok da tın

Sizce sizi engelleyen kadın bu saatten sonra evinize gelir mi?

gelse de siz hala çağırmayı nasıl düşünüyorsunuz?

ufak bir ihtimal de olsa yanlışlıkla engellemiş olabilir mi?

ay kızlar ben boyle laf cakmadan rahat edemeyen bır tıpım ayrıca sozumuz vardı da ben sımdı koltuk takımımı degıstırdım dun aksam yenı geldıler cagırmam gereklı + esım esıyle arkadas ben ordan tanıyorum zaten kızıda yaw.tabı esıme demedım boyle bısey

Bırakın evinize gelmeyi sizinle telefonda konuşmaya bile tahammülü yok bu kadının.
Bu ısrar niye?
Bence ondan bi adım gelene kadar geri çekilin.

söyleyin o zaman eşiniz de anlayışla karşılar heralde eşi eşinizinarkadaşı diye sizde bu kadınla arkadaş olacaksınız diye birşey yok.

beni engelleyen insanı çağırmazdım ben evime.

Niye bukadar dert ettin. Arama! Çağırma! Mesafeli ol. Senle Görüşmek isteyen adam engellemez zaten

söyleyin o zaman eşiniz de anlayışla karşılar heralde eşi eşinizinarkadaşı diye sizde bu kadınla arkadaş olacaksınız diye birşey yok.

beni engelleyen insanı çağırmazdım ben evime.
bide hatuna sormak lazım konu sahibini engellediğinin farkında mı,belki farkında bile değil dokunmatik telefonlarda her türlü entrika mevcut malumunuz

hıc bır fıkrım yok cokta sevecen yanı nasıl desem gelın gıdın goruselım falan dıyen bı kız
bu kadar iyi niyetli bir kızsa yanlışlıkla olmuş olabilir
belki o da engellediğinin farkında değildir
aranızda sorun yaratacak birşey de geçmediyse eğer
çağır laf arasında da sor
aa sen beni engelledin mi resmin görünmüyor de
zaten bir sorun varsa ve seninle görüşmek istemiyo0rsa davetini geri çevirir
ve evine gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…