- 16 Aralık 2013
- 778
- 454
- 323
- Konu Sahibi pamukprenses60
-
herkese merhaba;
şimdi çok kısa bahsedicem benım bı arkadasım var bayan,yanı arkadas derken 6 aylık evli 1 kere evıne gıttım sadece bırde oyle telde falan 6 7 kere gorusmusuzdur,3 ay once tanıstık ısyerıde bızım eve yakın dıyeyım.1kere gordum oyle 5 dk muhabbet ettık neyse 2 gun once telde bı 2 dk konustuk sonra dun baktımkı watsaptan engellemıs benı nasıl dersenız son gorulme tarıhı yazmıyor + resım yok bende dıger numarama ekledım bu bayanı bı baktım çevrımıcı şaşırdım yanı ortada bısı yok anlamadım bende sımdı bu kızla esını bu hafta bıze cagırıcaktım.şimdi size sorum ben ne yapmalıyım bu kızın bıze geldıgınde sakayla karısık laf sokimmi hatta acık acık sorabılırım cekıncem yok kımseden yada mesajmı atım hayırdır dıye sizce guzel hanımlar
işte sorun orda bırsey gecmedı kı aramızda anlamadım hep arardı sasırdım ortak ark.da yokkı laf tasısın dıyecemcagırmayın
belliki görüşmek istemiyor sizinle
ay kızlar ben boyle laf cakmadan rahat edemeyen bır tıpım ayrıca sozumuz vardı da ben sımdı koltuk takımımı degıstırdım dun aksam yenı geldıler cagırmam gereklı + esım esıyle arkadas ben ordan tanıyorum zaten kızıda yaw.tabı esıme demedım boyle bısey
bide hatuna sormak lazım konu sahibini engellediğinin farkında mı,belki farkında bile değil dokunmatik telefonlarda her türlü entrika mevcut malumunuzsöyleyin o zaman eşiniz de anlayışla karşılar heralde eşi eşinizinarkadaşı diye sizde bu kadınla arkadaş olacaksınız diye birşey yok.
beni engelleyen insanı çağırmazdım ben evime.
haklısınızda tamam cagırmayayım da laf sokmam lazım o nasıl olcak kı mesaj mı atımSizce sizi engelleyen kadın bu saatten sonra evinize gelir mi?
gelse de siz hala çağırmayı nasıl düşünüyorsunuz?
ufak bir ihtimal de olsa yanlışlıkla engellemiş olabilir mi?
hıc bır fıkrım yok cokta sevecen yanı nasıl desem gelın gıdın goruselım falan dıyen bı kız
doğru oda olabılır sormak gerek aslındaBenim gibi belki daha tam anlayamamıştır kullanımını
bilmeden olmştur
ay bılemedım kı arasammı acabaMadem öyle bir kız laf çarpmak yerine arayın açık açık sorun,
niye beni engelledin diye duruma göre eve çağırıp çağırmamaya karar verin.
o ihtimali siz soyleyene kadar aklımda yoktu olabılırmı kı acaba yabide hatuna sormak lazım konu sahibini engellediğinin farkında mı,belki farkında bile değil dokunmatik telefonlarda her türlü entrika mevcut malumunuz
bu kadar iyi niyetli bir kızsa yanlışlıkla olmuş olabilirhıc bır fıkrım yok cokta sevecen yanı nasıl desem gelın gıdın goruselım falan dıyen bı kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?