- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.226
- 498
- Konu Sahibi pamukprenses60
-
engellediğini öyle anlamazsın. İsminin altında boşluk olur. Hey there! diye başlayan cümle olmaz ya da kendinin yazdığı bir ileti olmaz. Yani snein tele kaydettiğin isminden başka bir şey görünmüyorsa ama başka telde bu ayrıntılar varsa engellemiştir.dıger nodan gozukuyor ama çevrımıcı dıye yada son gorulme tarıhı yazıyor o bılmıyo ama o noyu
alemsın yabence eşiniz çağırsın arkadaşına söylesin. gelirse sizindir gelmezse hiç sizin olmamıştır sallarsınızzz
aynen ıste bu anlattıklarının hıcbırı engellenen noda yok dıgerınde var canımengellediğini öyle anlamazsın. İsminin altında boşluk olur. Hey there! diye başlayan cümle olmaz ya da kendinin yazdığı bir ileti olmaz. Yani snein tele kaydettiğin isminden başka bir şey görünmüyorsa ama başka telde bu ayrıntılar varsa engellemiştir.
alemsın ya
Sadece arkadaş listesine kapamış olabilir. Ayarlardan bakın isterseniz. Profil resmi açılmiyorsa engellemiştir sanıyorum öyle birşey okumustum emin olmamakla birlikteWhatsappta son görülme tarihi kapatılabiliyor diye biliyorum.
tatlım watsapı kullanıyorum sadece onun resmı yok artık hıc bısı yazmıyor dıger noda hepsı acık bulundugum yerde wifi varbence olabılır zıra engelledıgını anlayamazsınız dıye dusunuyorum
resım fılan kapalı asla gozukmez bence dıger hattan ınt cekmıyor aktıf olarak
az önce buda aklıma geldı ama esının bıldıgım kadarıyla watsapı yok emın olmamakla bırlıkte soyluyorum bunuKonunun senle ilgisi yok bence arkadas surekli cevrimiçiyse senin bunu gormeni istemiyordur sonucta kocan kocasının arkadası...kapiş?
bak valla canım ya hersey olabılırabi benide kıllandırdın bende bakıcam benı engelleyen eden varmı
belki dokunmatik telefon mağdurudur bayan arkadaş
ben totomla eltimi aramıştım
onu anca totom ararda zaten
tamam biri var galıbabak valla canım ya hersey olabılır
duydugum kadarıyla eşiyle ufak sorunları varmıs bırde kv.tasınmıs bunlara 1 ay once zaten 6 aylık evli bunlar sebep olabılır mı kıBence ona bu konuyu açmanız onu çok önemsediğinizi hissettirebilir ona. Hele ki başka hattan bakmalar falan. Ne gerek var ,ben böyle bir şeyle karşılaşsam, o talep etmedikçe bir daha onunla görüşmezdim. Görüştüğümde de mesafeli olurdum. Ne nedenle olursa olsun sizi engelleyen biri ya sizinle görüşmek istemiyor, ya da sizden sakladığı bir şeyler var.
hadı ya bence bu kotu olmus durmadan yazabılır gorursetamam biri var galıba
pekı bende yuzsuz yuzsuz huhuhu dıye mesaj attım ama tek tıkta kaldı halıyle
hayır ona zırt pırt yazan bırı olmadıgım gıbı kendısının bana yazmaması ıcın coguna cevap vermıyordum manyakmıdır nedır
o zaman engellemiş seni. yani çok bilimsel bir yaklaşım. fazla iyimser olmaya gerek yok.aynen ıste bu anlattıklarının hıcbırı engellenen noda yok dıgerınde var canım
ya iyimserlikle alaksı yok da ne bılım ınsan merak edıyor ben cevremde sevılen bı ınsanım bırde bu kız cok gorusmek ıstıyordu benle hanı durduk yere boyle tuhaf olduo zaman engellemiş seni. yani çok bilimsel bir yaklaşım. fazla iyimser olmaya gerek yok.
canım sor o zaman ne olacak ki. ona göre sen de varsa bir şey kendini ayarlarsın.ya iyimserlikle alaksı yok da ne bılım ınsan merak edıyor ben cevremde sevılen bı ınsanım bırde bu kız cok gorusmek ıstıyordu benle hanı durduk yere boyle tuhaf oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?