• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce ne yapmalıyım bı fıkır lütfen kızlar

dıger nodan gozukuyor ama çevrımıcı dıye yada son gorulme tarıhı yazıyor o bılmıyo ama o noyu
engellediğini öyle anlamazsın. İsminin altında boşluk olur. Hey there! diye başlayan cümle olmaz ya da kendinin yazdığı bir ileti olmaz. Yani snein tele kaydettiğin isminden başka bir şey görünmüyorsa ama başka telde bu ayrıntılar varsa engellemiştir.

engellediğini öyle anlamazsın. İsminin altında boşluk olur. Hey there! diye başlayan cümle olmaz ya da kendinin yazdığı bir ileti olmaz. Yani snein tele kaydettiğin isminden başka bir şey görünmüyorsa ama başka telde bu ayrıntılar varsa engellemiştir.
aynen ıste bu anlattıklarının hıcbırı engellenen noda yok dıgerınde var canım

bence olabılır zıra engelledıgını anlayamazsınız dıye dusunuyorum
resım fılan kapalı asla gozukmez bence dıger hattan ınt cekmıyor aktıf olarak
tatlım watsapı kullanıyorum sadece onun resmı yok artık hıc bısı yazmıyor dıger noda hepsı acık bulundugum yerde wifi var

Konunun senle ilgisi yok bence arkadas surekli cevrimiçiyse senin bunu gormeni istemiyordur sonucta kocan kocasının arkadası...kapiş? ;)

Bence ona bu konuyu açmanız onu çok önemsediğinizi hissettirebilir ona. Hele ki başka hattan bakmalar falan. Ne gerek var ,ben böyle bir şeyle karşılaşsam, o talep etmedikçe bir daha onunla görüşmezdim. Görüştüğümde de mesafeli olurdum. Ne nedenle olursa olsun sizi engelleyen biri ya sizinle görüşmek istemiyor, ya da sizden sakladığı bir şeyler var.

abi benide kıllandırdın bende bakıcam benı engelleyen eden varmı

bak valla canım ya hersey olabılır:rolleyes::rolleyes:
tamam biri var galıba
pekı bende yuzsuz yuzsuz huhuhu dıye mesaj attım ama tek tıkta kaldı halıyle :D
hayır ona zırt pırt yazan bırı olmadıgım gıbı kendısının bana yazmaması ıcın coguna cevap vermıyordum manyakmıdır nedır

Bence ona bu konuyu açmanız onu çok önemsediğinizi hissettirebilir ona. Hele ki başka hattan bakmalar falan. Ne gerek var ,ben böyle bir şeyle karşılaşsam, o talep etmedikçe bir daha onunla görüşmezdim. Görüştüğümde de mesafeli olurdum. Ne nedenle olursa olsun sizi engelleyen biri ya sizinle görüşmek istemiyor, ya da sizden sakladığı bir şeyler var.
duydugum kadarıyla eşiyle ufak sorunları varmıs bırde kv.tasınmıs bunlara 1 ay once zaten 6 aylık evli bunlar sebep olabılır mı kı

tamam biri var galıba
pekı bende yuzsuz yuzsuz huhuhu dıye mesaj attım ama tek tıkta kaldı halıyle :D
hayır ona zırt pırt yazan bırı olmadıgım gıbı kendısının bana yazmaması ıcın coguna cevap vermıyordum manyakmıdır nedır
hadı ya bence bu kotu olmus durmadan yazabılır gorurse:-):-)

kızlar kafaya koydum sorcam sadece watsapımı kapattın yoksun felan dıyıcem oda aksam karsılasırsam yoksa sormıcam yada dıyım ya benım ıkı numaram var sen dıgerınde yoksun benım telde kayıtlı oldugun halde dıyım ay yoksa ıcımde kalcak

Back
X