• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce ne yapmalıyım bı fıkır lütfen kızlar

başka derdiniz yok mu sizin laf sokma telaşına girmişsiniz, ya da başka arkadaşınız yok mu 3 aylık bir insanı neden bu kadar kafaya takmışsınız ?

bu kadar iyi niyetli bir kızsa yanlışlıkla olmuş olabilir
belki o da engellediğinin farkında değildir
aranızda sorun yaratacak birşey de geçmediyse eğer
çağır laf arasında da sor
aa sen beni engelledin mi resmin görünmüyor de
zaten bir sorun varsa ve seninle görüşmek istemiyo0rsa davetini geri çevirir
ve evine gelmez
bende sizin gıbı dusunuyorum cunku daha gecen goruselım dedı hanı ondan sasırdım zaten

yanlışlıkla engelleme yok bariz sizi bilerek engellemiş öyle parmak bir tuşa dokunup hemen engellenmiyo , ciddi ciddi engellemk istermisiniz diye soruluyor orda yanlışlıkla engellemiş olamaz ama neden niçin yani çokmu msj atıyodunuz sizi kendine rakipmi görüyo, kıskanıyomu acaba, hem oda sizin farkettiğinizi anlamıştır görüşceksenizde evde falan, hiçbişey yokmuş gibi davranında umrumda değilsin imajı verin bence laf falan sokarsanız kendini mühim bir şahsiyet sanır,

başka derdiniz yok mu sizin laf sokma telaşına girmişsiniz, ya da başka arkadaşınız yok mu 3 aylık bir insanı neden bu kadar kafaya takmışsınız ?
ınsanın kafasına takılıyor malum 1000 tanede olsa 1 tanede olsa arkadas arkadastır Allaha sukur ki baska derdım yok.Olmazda inşallah.

yanlışlıkla engelleme yok bariz sizi bilerek engellemiş öyle parmak bir tuşa dokunup hemen engellenmiyo , ciddi ciddi engellemk istermisiniz diye soruluyor orda yanlışlıkla engellemiş olamaz ama neden niçin yani çokmu msj atıyodunuz sizi kendine rakipmi görüyo, kıskanıyomu acaba, hem oda sizin farkettiğinizi anlamıştır görüşceksenizde evde falan, hiçbişey yokmuş gibi davranında umrumda değilsin imajı verin bence laf falan sokarsanız kendini mühim bir şahsiyet sanır,
tatlım watsaptan hıc yazısmadık kı yaw mesaj olayı felan yok yanı

engelledıgını nasıl anladınız?
ınt cekmıyor olamazmı

herkese merhaba;
şimdi çok kısa bahsedicem benım bı arkadasım var bayan,yanı arkadas derken 6 aylık evli 1 kere evıne gıttım sadece bırde oyle telde falan 6 7 kere gorusmusuzdur,3 ay once tanıstık ısyerıde bızım eve yakın dıyeyım.1kere gordum oyle 5 dk muhabbet ettık neyse 2 gun once telde bı 2 dk konustuk sonra dun baktımkı watsaptan engellemıs benı nasıl dersenız son gorulme tarıhı yazmıyor + resım yok bende dıger numarama ekledım bu bayanı bı baktım çevrımıcı şaşırdım yanı ortada bısı yok anlamadım bende sımdı bu kızla esını bu hafta bıze cagırıcaktım.şimdi size sorum ben ne yapmalıyım bu kızın bıze geldıgınde sakayla karısık laf sokimmi hatta acık acık sorabılırım cekıncem yok kımseden yada mesajmı atım hayırdır dıye sizce guzel hanımlarEn Büyük KK
çağırmak zorunda mısın? bu kızla samimiyet kurmak gibi bir çaban var gibi geldi bana.

o ihtimali siz soyleyene kadar aklımda yoktu olabılırmı kı acaba ya
e yani dokunmatikte her şey oluyor be canım..ki engellediyse hakikaten önemli değil bence ama bak yukarda bir arkadaşta ben gibi yanlışlık yapmış olamaz mı diyor bence gayet normal ara nasılsın de sohbet et bir de beni whatsuptan engellemiş gözüküyorsun acaba yanlışlık mı oldu programı mı kaldırdın de yalan söylerse kaldırdım programı diye o zaman dersin ki engellemiş ona göre muamele edersin ama aa valla mı neden hiç farketmedim gibi şeyler söylerse bil ki o bile farkında değildir engelin ;)

herkese merhaba;
şimdi çok kısa bahsedicem benım bı arkadasım var bayan,yanı arkadas derken 6 aylık evli 1 kere evıne gıttım sadece bırde oyle telde falan 6 7 kere gorusmusuzdur,3 ay once tanıstık ısyerıde bızım eve yakın dıyeyım.1kere gordum oyle 5 dk muhabbet ettık neyse 2 gun once telde bı 2 dk konustuk sonra dun baktımkı watsaptan engellemıs benı nasıl dersenız son gorulme tarıhı yazmıyor + resım yok bende dıger numarama ekledım bu bayanı bı baktım çevrımıcı şaşırdım yanı ortada bısı yok anlamadım bende sımdı bu kızla esını bu hafta bıze cagırıcaktım.şimdi size sorum ben ne yapmalıyım bu kızın bıze geldıgınde sakayla karısık laf sokimmi hatta acık acık sorabılırım cekıncem yok kımseden yada mesajmı atım hayırdır dıye sizce guzel hanımlarEn Büyük KK
Whatsappta son görülme tarihi kapatılabiliyor diye biliyorum.

Bence bu konuda asla ama asla konuşmayın. Farkında olmamış gibi davranın. İkramda kusur etmeyin. Siz de sevecen olun. Bu geceyi atlatın. Sonra da o girişimde bulunmadıkça iletişim kurmayın derim.
Bu arada bir düşünün. Engellemeyi gerektirecek ne olmuş olabilir.

Bence bu konuda asla ama asla konuşmayın. Farkında olmamış gibi davranın. İkramda kusur etmeyin. Siz de sevecen olun. Bu geceyi atlatın. Sonra da o girişimde bulunmadıkça iletişim kurmayın derim.
Bu arada bir düşünün. Engellemeyi gerektirecek ne olmuş olabilir.
hıc bırsey.dünden berı dusunuyorum anlattıgımın dısında hıcbırsey yok zaten

dıger nodan gozukuyor ama çevrımıcı dıye yada son gorulme tarıhı yazıyor o bılmıyo ama o noyu
bence olabılır zıra engelledıgını anlayamazsınız dıye dusunuyorum
resım fılan kapalı asla gozukmez bence dıger hattan ınt cekmıyor aktıf olarak

evet belli ki engellemiş sizi, engellemek de öyle tek parmak hareketiyle olacak bir şey değil zaten.. bence laf sokmayı bırakın hiç görmemiş gibi davranın.. lafı geçerse "aman çocuk muyuz, ben umursamam öyle şeyleri ergen gibi" deyin, cool olun biraz..

Back
X