- 17 Kasım 2011
- 6.645
- 547
- 148
- Konu Sahibi pamukprenses60
belki yanlışlıkla fln olmuştur bence hemen kestirip atmaya gerek yok...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende sizin gıbı dusunuyorum cunku daha gecen goruselım dedı hanı ondan sasırdım zatenbu kadar iyi niyetli bir kızsa yanlışlıkla olmuş olabilir
belki o da engellediğinin farkında değildir
aranızda sorun yaratacak birşey de geçmediyse eğer
çağır laf arasında da sor
aa sen beni engelledin mi resmin görünmüyor de
zaten bir sorun varsa ve seninle görüşmek istemiyo0rsa davetini geri çevirir
ve evine gelmez
ınsanın kafasına takılıyor malum 1000 tanede olsa 1 tanede olsa arkadas arkadastır Allaha sukur ki baska derdım yok.Olmazda inşallah.başka derdiniz yok mu sizin laf sokma telaşına girmişsiniz, ya da başka arkadaşınız yok mu 3 aylık bir insanı neden bu kadar kafaya takmışsınız ?
tatlım watsaptan hıc yazısmadık kı yaw mesaj olayı felan yok yanıyanlışlıkla engelleme yok bariz sizi bilerek engellemiş öyle parmak bir tuşa dokunup hemen engellenmiyo , ciddi ciddi engellemk istermisiniz diye soruluyor orda yanlışlıkla engellemiş olamaz ama neden niçin yani çokmu msj atıyodunuz sizi kendine rakipmi görüyo, kıskanıyomu acaba, hem oda sizin farkettiğinizi anlamıştır görüşceksenizde evde falan, hiçbişey yokmuş gibi davranında umrumda değilsin imajı verin bence laf falan sokarsanız kendini mühim bir şahsiyet sanır,
çağırmak zorunda mısın? bu kızla samimiyet kurmak gibi bir çaban var gibi geldi bana.herkese merhaba;
şimdi çok kısa bahsedicem benım bı arkadasım var bayan,yanı arkadas derken 6 aylık evli 1 kere evıne gıttım sadece bırde oyle telde falan 6 7 kere gorusmusuzdur,3 ay once tanıstık ısyerıde bızım eve yakın dıyeyım.1kere gordum oyle 5 dk muhabbet ettık neyse 2 gun once telde bı 2 dk konustuk sonra dun baktımkı watsaptan engellemıs benı nasıl dersenız son gorulme tarıhı yazmıyor + resım yok bende dıger numarama ekledım bu bayanı bı baktım çevrımıcı şaşırdım yanı ortada bısı yok anlamadım bende sımdı bu kızla esını bu hafta bıze cagırıcaktım.şimdi size sorum ben ne yapmalıyım bu kızın bıze geldıgınde sakayla karısık laf sokimmi hatta acık acık sorabılırım cekıncem yok kımseden yada mesajmı atım hayırdır dıye sizce guzel hanımlar![]()
e yani dokunmatikte her şey oluyor be canım..ki engellediyse hakikaten önemli değil bence ama bak yukarda bir arkadaşta ben gibi yanlışlık yapmış olamaz mı diyor bence gayet normal ara nasılsın de sohbet et bir de beni whatsuptan engellemiş gözüküyorsun acaba yanlışlık mı oldu programı mı kaldırdın de yalan söylerse kaldırdım programı diye o zaman dersin ki engellemiş ona göre muamele edersin ama aa valla mı neden hiç farketmedim gibi şeyler söylerse bil ki o bile farkında değildir engelino ihtimali siz soyleyene kadar aklımda yoktu olabılırmı kı acaba ya
bide hatuna sormak lazım konu sahibini engellediğinin farkında mı,belki farkında bile değil dokunmatik telefonlarda her türlü entrika mevcut malumunuz![]()
Whatsappta son görülme tarihi kapatılabiliyor diye biliyorum.herkese merhaba;
şimdi çok kısa bahsedicem benım bı arkadasım var bayan,yanı arkadas derken 6 aylık evli 1 kere evıne gıttım sadece bırde oyle telde falan 6 7 kere gorusmusuzdur,3 ay once tanıstık ısyerıde bızım eve yakın dıyeyım.1kere gordum oyle 5 dk muhabbet ettık neyse 2 gun once telde bı 2 dk konustuk sonra dun baktımkı watsaptan engellemıs benı nasıl dersenız son gorulme tarıhı yazmıyor + resım yok bende dıger numarama ekledım bu bayanı bı baktım çevrımıcı şaşırdım yanı ortada bısı yok anlamadım bende sımdı bu kızla esını bu hafta bıze cagırıcaktım.şimdi size sorum ben ne yapmalıyım bu kızın bıze geldıgınde sakayla karısık laf sokimmi hatta acık acık sorabılırım cekıncem yok kımseden yada mesajmı atım hayırdır dıye sizce guzel hanımlar![]()
öyle bı çabam olsaydı her hafta gorusurdum sadece 1 kez evıne gıttım 6 kere felan telde konustum 2 3 tanesı bayramdaydı zaten 3 ayda yanı sıkı gorustugum ark.var zatençağırmak zorunda mısın? bu kızla samimiyet kurmak gibi bir çaban var gibi geldi bana.
engelledıgını nasıl anladınız?
ınt cekmıyor olamazmı
dıger nodan gozukuyor ama çevrımıcı dıye yada son gorulme tarıhı yazıyor o bılmıyo ama o noyuWhatsappta son görülme tarihi kapatılabiliyor diye biliyorum.
hıc bırsey.dünden berı dusunuyorum anlattıgımın dısında hıcbırsey yok zatenBence bu konuda asla ama asla konuşmayın. Farkında olmamış gibi davranın. İkramda kusur etmeyin. Siz de sevecen olun. Bu geceyi atlatın. Sonra da o girişimde bulunmadıkça iletişim kurmayın derim.
Bu arada bir düşünün. Engellemeyi gerektirecek ne olmuş olabilir.
ınsanın kafasına takılıyor malum 1000 tanede olsa 1 tanede olsa arkadas arkadastır Allaha sukur ki baska derdım yok.Olmazda inşallah.
bence olabılır zıra engelledıgını anlayamazsınız dıye dusunuyorumdıger nodan gozukuyor ama çevrımıcı dıye yada son gorulme tarıhı yazıyor o bılmıyo ama o noyu
cümlemize inşallah...evet bu kadar küçük dertleri kafaya taktığınıza göre Allah daha büyük dert vermesin. Amin.