• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce Ne yapmalıyım( itiraf etmeli miyim )

Palmiye

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2010
14
0
36
İstanbul
Herkese selam ben foruma yeni katıldım ama uzun zamandır takip ediyorum ve dün üye olmaya karar verdim...Şimdiden okuyan gözlerinize sağlık bana yardımda bulanacak herkese çok teşekkür etmek isterim...(Aslında buraya yazarken bile insanda tereddüt oluyo acaba buraya girer mi bu yazdıklarımı okur ve anlar mı diye:)) Lafı uzatmadan başlıyorum...
Ben 20 yaşındayım bundan 5 sene önce lisedeyken bir çocuk bana teklif etmişti ahh ozamanlar küçüğüm birde benim hemen kestirip atma huyum var hemen elektrik almalıyım o kişiden öyle bir yapım var bu çok kötüü:( herneyse teklif edince bana işin doğrusu o değilde arkadaşı gelip sölemişti bende uzaktan onu gördüm göz göze geldik ve ben arkadaşına gidip hayır olmaz demesini söyledim biz farklı sınıflardaydık tabi sonra 2.ci senemde bu kişi bizim sınıfta oldu ben bununla mesafeli arkadaşım aklıma onun teklif edişi filan da gelmedi normal konusurduk sınıfta ama uzaktık ..uzaklığımızda bunun bana teklif etmesi falan deildi yani ona bağlamıyorum ben ,hatta pikniğe gezilere gittiğimizde olurdu eğlenirdik konusurduk neyse okul bitti.5 sene sonra ben bunu nette gördüm bana msj cekti napyosun diye bende birşey yok arkadaş olarak cevaplar yazardım taki benim ona 1 kaç ay sonra aşık oluncaya kadar birden ona aşık oldum oda çok yakışıklıdır zaten kızların hepsi peşinde anladığım kadarıyla o kadar pişmanım kii şimdi her an onu düşünüyorum hergün ağlıyorum artık tükenmiş vaziyetteyim ahh diyorum bir kere canlı görebilsem onu hep dua ederdim bir gün beni oyununa davet etti yani ben konuyu actım senide davet ediyorum haftaya belli olur dedi ben de tamam dedim gelmeye calısırım ama okadar mutluyumki sonra 3,4 gecti haftaya oyunumuz var senide bekliyorum bilgin olsun yazmıss bende o gün geldi oyununa gittim ama bende bir heyecan bir heyecan neyse o gün öle gecti izledim onu bana oyununa geldiğim için teşekkür etti valla ben okadar çaba gösteriyorum ki artık anlasın diyee neyse o aksam eve geldim neti actım o akşam beni gören en yakın arkadaşı benimle tanışmak istemesin mi uzaktan gördüm o kişyide konuşmuşluğumuz yok dedim şimdi ben napıcam seviniyimmi üzüliyim mi acaba o duyarsa buna üzülür kıskanır mı yada takmaz mı dedim kendi kendime arkadası olan cocuga dedimki sen adımı nerden biliyosun dedim nerden öğrendin oda bana ondan öğrendiğini söyledi dedim bunun haberi var demekki.. çocugada cvp olarak olmaz cevabını verdim evet dersem ona aşık olduğum insanı kaybederim bir kere aslında belki çoktan kaybettim arkadaşının aşık olması baştan bitirdi olayı bence sırf onun için vazgeçer... tabi ortada daha bişi yok aslında benim derdim şu acaba ben ona açılsam kendime de gurur yapıyorum aslında gururdan çok kaybetmekten korkuyorum arkadaşlığınıda kaybediceğim eğer cevabı olumsuz olursa..
hayatım da bir bayan olarak hiç bir erkeğe açılmadım bu güne kadar ama onu çok seviyorum ..:69:

Son düzenleyen: Moderatör:
ondan hoslandigi gösteren kücük sinyaller verebilirsin ama bence kesinlikle acilma...
sonradan keske yapmasaydim diyecegin bir sey yapma....

nasıl sinyaler canım ben onu göremiyorum en büyük eksimde bu anca nette oda çok fazla nete giren biri değil...

Son düzenleme:
cep nummarasini iste.. mesajlar yaz.. bi arada bi konu acildiginda mesala, söyle diyebilirsin... off ceyran carpti bana süpürgeyla evi tutuyordum falan yaz mesajda.. bu geri yazar sonra yazarsinki.. senin elektirkle ceyranla aran nasil..., oda iste cevap verir sonra böyle utanarak cekinerek.. smiley yaparsin.., ama ben senden elektrik aldim......... yazarsin.. yani sinyal budur.. ip ucu vermek..oda biseyler hisediyorsa saten karsilik verecektir.., ben böyle yapmistim , ve askim banada bende senden cok elektirk aldim ve carpildim yazmisdi hihihihih askim benim yaa :asigim: :17:

Cansubeauty teşekkürler:70: telefon numarasını nasıl isterim anca bir konu açılması gerek direk pat diye numaranı verir misn diyemem kesin anlar :) birde bu kişi çok ağır birisi zor yani kafaya almak neyse hayırlısı bakalım...:93:

Daha farklı önerebileceğiniz bişey varmı böyle farklı olsun etkilensin şaşırsın kalsın:)))

Sevgilisi olup olmadığından emin olmasılın önce. Ya da aradan zaman geçmiş belki başka birine karşı sevgi ilgi duyuyordur. Bunları mesela arkadaşça sorabilirsin varmı hayatında biri vs gibisinden. Eğer yok derse direk açıl derim. Oyuna filan gerek yok gibi bence bilmiyorum da. Söylersin rahatlarsın kabul ederse ne ala, etmezsede boşver et erkek mi yok başka:))

keşke daha küçük daha dip dibe yazsaydınız böle çok okunaklı olmuş yazı.
neyse ,
facebookta ekli yani değil mi ? o kısmı anlamadım..
face de aşık olduğunuza dair şarkı , şiir filan paylaşsanız ..
ah o liselim filan diye , ne bilim ufak ufak çıtlatsanız ilgi duyduğunuza dair , zaten anlar bence hemen çünkü aranızdaki elektirik o yönde ufak bir kıvıcım yeter bence.
ama ilk adımı o atar mı bilemem reddettiğiniz için ..
ben seviyosam sölerdim ne var . böle düşünüp duracağıma.
aynı şehirdemisiniz ?

Yazın çok karışık anlamak çok güç. Hiç noktalama işareti yok. Bu açıdan hoş olmamış. :19:

Konuya dönecek olursak, sevdiğin çocuğun arkadaşı ona senin ismini sorduğunda çocuk mutlaka 'niye soruyorsun ki?' tarzı bir şeyler demiştir arkadaşına. Ve arkadaşı da beğendini falan söylemiştir muhakkak. Yani eğer bu insan sana bir şeyler hissetse, o arkadaşıyla konuşmanızı da engellerdi bir şekilde bana göre. itiraf etmemelisin bence, zaten anlasın diye çok çaba göstermişsin oyununa gittiğinde. Bir şeyler varsa hala içinde, o sana açılırdı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yazım için özür dilerim evet biraz karısık olmus evet helen aynı şehirdeyiz... yorumlarınız için teşekkürler zamana bırakmak en doğrusu dediğiniz gibi açılma işi en son
düşüneceğim şey artık :25:

Back
X