Sizce ne yapilmali

Esim alkol aliyordu evet ama cok sukur astik o sorunlari simdi cok mutluyuz
Maşallah 1 ay olmadan aşmışsınız.
22 Mayıs 2022’de yazmışsınız bu yorumu.
Ne kullandınız aşmak için 1 ayda? Bu sitede bu bilgiye canını bile verebilecek kadınlar var.

kişilik yorumları yapılmıs yorumlarda bir çoğu haklı sayılır ancak, hiç bir sebep şiddeti haklı kılmaz. KADES uygulamasını telefonlarınıza indirmenizi tavsiye ederim. herhangi bir şiddet olayı anında tek tuşla en yakın kolluk kuvvetleri olay yerine gelecektir. telefonlarınız konum ayarlarını açık tutmayı unutmayın.

Komşunuzun en mahremine kadar öğrendiğinize göre ; kızının babası eşi mi yoksa beraberlik yaşayıp ayrıldığı sevgilisi miymiş , bunu da söyledi mi ?

SayYouLoveMe de çocuğun babası , eşi mi ? diye sormuş ancak cevap vermeden sadece mesajını alıntılayıp geçmişsiniz.

Adamın şüpheleri sebebiyle evde sürekli kavga yaşanıyor dahi olabilir. Adamın uyguladığı şiddeti asla savunmuyorum.
Umarım adam şüpheleri sebebiyle şiddete başvurmayı bırakıp , dna testi yaptırmayı akıl eder. Umarım çocuk , adamındır.

Çok üzücü gerçekten ama siz nasihatinizi verin ve geri çekilin bazıları musibetten anlıyor adım atmak için nasihat çare olmuyor

Aşıkken göz ardı ettiğimiz gerçeklikler gün geliyor keşke dedirtiyor,bize.Hiçbir gerekçe şiddeti haklı göstermez.Komşunuz şiddet gördüğü bu ilişkiyi devam ettirmez, umarım.Allah yardımcısı olsun,komşunuzun.Kendisi ve çocuğu için en doğru kararı vermesini diliyorum.

Kadın da pek açıksözlülü imiş her yönden. Değişik geldi. Şundan biraz katalım burdan da biraz katalım diyen dizi senaristleri gibi.
Yakın komşunuz olsa zaten bilirdiniz diyeceğim yine de zor ya, evinize alınca bülbül kesilmesi falan.
Değişik ya.
Pek geçmedi bana

Adamla kadın bu durumda tencere kapak birisi şiddet yanlısı diğeri iki yüzlü.

Anlayamayacağım tek şey o 6 yaşındaki çocuklarının yüzüne nasıl bakıyorlar?

Ev sahibinize sorun

Kız çocuğa çok üzüldüm o çırpınışları gözümün önüne geldi kıyamam minik kalbine.Olan hep çocuklara oluyor asla unutamaz böyle sahneleri.Kadına gelince çaresizlik öyle zor ki ben olsam şöyle yaparım ben olsam böyle yaparım demek dile kolay da bazen imkânlar imkânsız kalıyor demek ki.Her ne olursa olsun ailesiyle olması bu adamla olmasından iyidir gibi duruyor.Umarım bu sıkıntıları en kısa zamanda sona erer.

Sacmaliklar silsilesi. Vatandas olarak göreviniz kolluk kuvvetleri cagirmak, yardim getirmek. Sonraki zamanlarda dert dinleme seansini yapabilirsiniz. Kadin orada öldürülse, yaralansa polisi aramadiginiz icin vicdan azabi cekmeyecek misiniz?
Havasindan mi suyundan mi bilmem hepinizin kafa ucmus gitmis. Adamin sirtini sivazlayip teselli etseydiniz bide.

Şiddetin asla bir bahanesi yoktur benim için. Fakat bu kadınlarıda anlamıyorum çok zıt karakterdik deyip evlenmek nedir? Kafaladım demek nedir? Yani kendi kendine etmiş birazda. Ayrıca siz napardınız diye sormuşsunuz arkadaş napılır böyle durumda polis aranır darp raporu alınır hemen boşanılır düşünmem bile. Olan çocuğa oluyor ya en çok ona üzülüyorum.

Acikcasi hikayede bircok celiski war kardeş,
ailesi cok disiplinliymis madem 5 dk markete gidemiyormus bekarken nasil sevgili yapip birde o otorite babadan korkmadan cesaret edip birlikte olmuslar
Ve de madur oldugu bi hikaye ile siz onu eve almisken eski erkek arkadsiyla yatip simdiki kocasini keklemis oldugu gercegini anlatiyo,ilginc her dogru her yerde soylenmez hanimefendi
Komsuda pek masum degil gercekse eger
Ola cocuga oluyo

Ben kadına uzulemedim bastam hayatini yalanlar üstüne kurmuş , kurnaz görünümlü saf kendi hayatını kendi maffetmis . Çokta masum biri değil . Kocasını belki ilk senle birlikte oldum ayavina kendiyle evlenmeye mecbur bırakmış bile olabilir. Siz karismayin .ihtiyacı varsa bir otobüs bileti falan daha fazlasina karışmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…