- 21 Nisan 2016
- 787
- 270
- 34
- Konu Sahibi Huzur kalplerde
Merhaba arkadaşlar ben mayıs ayından bu yana iş arıyorum mayıstan bu yana bir çok yere gittim, görüştüm ancak hiçbirisi olmadı bu da ister istemez insanın şevkini kırıyor ama artık hani derler ya bıçak kemiğe dayandı eski işyerimden tazminatı aldım ancak hazıra dağ dayanmaz çalışırken mecbur yapmak zorunda kaldığım borçlar oldu ve onları bu iş arama döneminde ödedim ama artık para bitti eşim çalışıyor ve bu ay benim borçlarımı eşim ödeyecek yani ucu ucuna denk geliyor şuan normalde eşimin maaşı kendi borçlarına rahat yetip üstüne rahat para bile kalıyordu ama benimki de eklenince bir kısmına biraz yetmiyor onun da çaresine bakacağız çocuğum yok ve mesleğim sekreterlik, ön muhasebe, idari işler bu pozisyonlarda hep başvurdum gittim geldim ama maalesef olmadı nasip kısmet ama evde tek durmak sıkıcı,açıköğretime yazıldım üniversiteye 4 yıllığa tamamlamak için ama evde duramam çünkü çok fazla borcumuz var ve üniversite mezunuyum yok ben bu işi yapmam asla demeyerek işin ayıbı asla olmaz dedim ve belki birazcık geç kalınmış olsa da başka bölümlerde iş aramaya başladım pazartesi günü bir firmaya temizlik görevlisi olarak görüşmeye gideceğim.Sundukları olanak
-12.000 tl maaş (başlangıç)
-8-6 çalışma saatleri cumartesi-pazar tatil
-servisi var ve evimin yakınından geçiyor
-resmi tatillerde tatil ve dini bayramlarda arife çalışmıyorlarmış tatillermiş
Yani düşündüm dedim nereye kadar evde duracağım e kendi bölümümden evet iş var ama başvuruyorum olmuyor ee borç dağ gibi ve evde kafaya kura kura durmaktansa bir yerden artık başlamam gerekiyor dedim ve pazartesi günü görüşmeye gitmeye karar verdim.Zaten ortalama 2 yıl çalışmayı düşünüyorum çünkü 7 yıllık evliyiz ve artık 2 yıla kadar bir çok borçlar bitecek ve maddi anlamda hazır olup Allah izin verirse tüp bebek tedavisine gideceğiz hani bu sürede de evde boş boş durmaktansa hem eve katkım olur hem de birikim yaparım diyorum
Sizler ne düşünüyorsunuz? Firmanın sunduğu imkanlar fena değil demi arkadaşlar?
-12.000 tl maaş (başlangıç)
-8-6 çalışma saatleri cumartesi-pazar tatil
-servisi var ve evimin yakınından geçiyor
-resmi tatillerde tatil ve dini bayramlarda arife çalışmıyorlarmış tatillermiş
Yani düşündüm dedim nereye kadar evde duracağım e kendi bölümümden evet iş var ama başvuruyorum olmuyor ee borç dağ gibi ve evde kafaya kura kura durmaktansa bir yerden artık başlamam gerekiyor dedim ve pazartesi günü görüşmeye gitmeye karar verdim.Zaten ortalama 2 yıl çalışmayı düşünüyorum çünkü 7 yıllık evliyiz ve artık 2 yıla kadar bir çok borçlar bitecek ve maddi anlamda hazır olup Allah izin verirse tüp bebek tedavisine gideceğiz hani bu sürede de evde boş boş durmaktansa hem eve katkım olur hem de birikim yaparım diyorum
Sizler ne düşünüyorsunuz? Firmanın sunduğu imkanlar fena değil demi arkadaşlar?