• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce nasl?

cnm wow hotellerı ne yonelık cok sıkayet var ozellıkle kremlın palace ıcın ama sen takılma onlara bende kremlıne gıdecektım vaz caydım bu otel olunca ama sunu sölıyım bu sanırım aksu daymıs antalyada benım bı arkım gıtmıstı ultra hersey dahıl konseptınde calısıolarmıs ve en guzel yanları su mesela merkez yakınmıs onun dısında ucaktan senı alıyolarmıs otele kadar eslık edıolarmıs..benım arkım cok memnun kalmıs banada tavsıye etmıstı ama ben ıstemedım..

Sakın sakın sakın tercih tetmeyin.... Biz şirketin bayi toplantısı için gitmiştik....
Evet ultra herşey dahil çalışıyorlar ama herşeyin en ucuzu, meyve suyu değil tang veriyorlar meyvesuyu niyetine....
Alkol alıorsan bira su gibi rakı yeni rakı yada tekirdağ değil efe ata gibi düşüük fiyatlı, zaten asla şişe getirip açmıyorlar hep duble geliyo, ne olduğu belli değil...
Yemekler çok bol kocama bi açık büfe ama sonuç olarak bakınca yiycek doğru düzgün bişey bulamıyosun, bulduğunda ise lezzzeti beklediğin gibi olmuyor...
Odalar restoran disco sosyal tesisler farklı farklı binalarda ve labient gibi odadan çıkıp restorana gitmek için git git bitmiyor...
Antalya düşünüyorsan çook daha güzel oteller var....
Hatta bence Antalyaya gitmek yerine Egede butik otellerden birinde kalın ve oralarda gezecek görecek daha çok yer var... Antalyada hiç bişey yok... Herşey dahil sistem balayı çiftleri için uygun değil bence, romantik bir yeek ortamı yok yemeeğe bi iniyosun turistler olsun türkler olsun tepeleme tabaklarını doldurmak için yarış içinde dökülen saçılan.... Gerisini sen düşün....

Sakın sakın sakın tercih tetmeyin.... Biz şirketin bayi toplantısı için gitmiştik....
Evet ultra herşey dahil çalışıyorlar ama herşeyin en ucuzu, meyve suyu değil tang veriyorlar meyvesuyu niyetine....
Alkol alıorsan bira su gibi rakı yeni rakı yada tekirdağ değil efe ata gibi düşüük fiyatlı, zaten asla şişe getirip açmıyorlar hep duble geliyo, ne olduğu belli değil...
Yemekler çok bol kocama bi açık büfe ama sonuç olarak bakınca yiycek doğru düzgün bişey bulamıyosun, bulduğunda ise lezzzeti beklediğin gibi olmuyor...
Odalar restoran disco sosyal tesisler farklı farklı binalarda ve labient gibi odadan çıkıp restorana gitmek için git git bitmiyor...
Antalya düşünüyorsan çook daha güzel oteller var....
Hatta bence Antalyaya gitmek yerine Egede butik otellerden birinde kalın ve oralarda gezecek görecek daha çok yer var... Antalyada hiç bişey yok... Herşey dahil sistem balayı çiftleri için uygun değil bence, romantik bir yeek ortamı yok yemeeğe bi iniyosun turistler olsun türkler olsun tepeleme tabaklarını doldurmak için yarış içinde dökülen saçılan.... Gerisini sen düşün....

cnm bız kıme ınansak bılmıoz bırı ıyı dıo bırı kötu dıo otele..bu arada bu otel normalın ustunde fıyatı var aslında ıyı bı otel olması gerekırsen yazık yanı..

benim de kafam karıştı şimdi kızlar.nette çok güzel bir yer gibi gözüküyo.fiyatları da yüksek ama niye öyle?peki antalya da sizin önerebileceğiniz hangi oteller var?ya da başka bir yerde

benim de kafam karıştı şimdi kızlar.nette çok güzel bir yer gibi gözüküyo.fiyatları da yüksek ama niye öyle?peki antalya da sizin önerebileceğiniz hangi oteller var?ya da başka bir yerde

cnm aslında guzel bı otel arkım gıttı oda bana tavsıye etmıstı ılgılılermıs felan ama nette olumsuz yorumlar vardı benımde kafam karıstı o yzuden ıstemedım bu otelı..
ama bak eger fıyatına bakmıorsan voyage sorgun cok guzel aslında ben orayı ıstıodum sıde de yerı hemde cok olumlu yorumlar var ets nın kendı otelı vede cok guzel ama pahalı dıe ben ıstemedım temmuz ayı da baya ucuk ama ındırımler oluo suan ets de tek cekıme %25 ındırım var bı bak ıstersen..

ben club voyage bodrum charm derim!
hem denize, hem de bodruma sıfır!
hizmet cok iyi, balayı cifti oldugunuzu özellikle belirtmeyi unutmayın, odanıza da saraplar meyveler güller vb geliyor
ayrıca cocuk alınmıyor, yani tam balayı oteli bence :)

rixos premium antalya belek derim ben :1closedeyes:

Back