- 9 Temmuz 2021
- 5.399
- 5.205
- 148
- Konu Sahibi Fight4freedom1
-
Ama ben içki içmiyorum zatenYok yaa karaciğerin yazık. Biri takılır sana hiç güvenli değil.
Akşam 21.00' dan gece 04.00' a kadar sahte müşteri olarak bir barda mı oturacaksınız ? Size mantıklı geldi mi gerçekten bu sözde iş ? Bu bir nevi sahtekarlık. Siz öğretmen değil misiniz ? Bu işin özgeçmişinize nasıl yansıyacağını hiç düşünmediniz mi ?Disko tarzı mekanlarda balon müşteri oluşturma işine gidiyor arkadaşım.Gençlerin geldiği barlar sokağı tarzı yerde mekanlar.Akşam 9 dan 4 e kadar 700 tl veriyorlar.İçecek falan ücretsiz veriyorlar.Kural olarak kesinlikle başka masa ile konuşmak,müşteri ile göz kontağı kurmak,içip sapıtmak falan varmış.Sizce nasıl?Arkadaşım önyargılıydı.Ama birkez geldi memnun kaldı.Açık giyme şartı falan yok.Gelecek ay dershanede işe başlıyorum.Haftada 3gün çalışacağım.Sizce buna gideyim mi
Sigorta yapmıyorlar.Arkadasim ısrar etti kararsız kaldımAkşam 21.00' dan gece 04.00' a kadar sahte müşteri olarak bir barda mı oturacaksınız ? Size mantıklı geldi mi gerçekten bu sözde iş ? Bu bir nevi sahtekarlık. Siz öğretmen değil misiniz ? Bu işin özgeçmişinize nasıl yansıyacağını hiç düşünmediniz mi ?
Gerçekten bütün mesele sigorta kaydı olmayınca, bu işin yazılı olarak bir evrakta yer almaması mı sizce ?Sigorta yapmıyorlar.Arkadasim ısrar etti kararsız kaldım
Gitme, kadınlarla müşteri çekmeye çalışıyorlar, bence çok tehlikeliDisko tarzı mekanlarda balon müşteri oluşturma işine gidiyor arkadaşım.Gençlerin geldiği barlar sokağı tarzı yerde mekanlar.Akşam 9 dan 4 e kadar 700 tl veriyorlar.İçecek falan ücretsiz veriyorlar.Kural olarak kesinlikle başka masa ile konuşmak,müşteri ile göz kontağı kurmak,içip sapıtmak falan varmış.Sizce nasıl?Arkadaşım önyargılıydı.Ama birkez geldi memnun kaldı.Açık giyme şartı falan yok.Gelecek ay dershanede işe başlıyorum.Haftada 3gün çalışacağım.Sizce buna gideyim mi
Çok güvensiz birşeyDisko tarzı mekanlarda balon müşteri oluşturma işine gidiyor arkadaşım.Gençlerin geldiği barlar sokağı tarzı yerde mekanlar.Akşam 9 dan 4 e kadar 700 tl veriyorlar.İçecek falan ücretsiz veriyorlar.Kural olarak kesinlikle başka masa ile konuşmak,müşteri ile göz kontağı kurmak,içip sapıtmak falan varmış.Sizce nasıl?Arkadaşım önyargılıydı.Ama birkez geldi memnun kaldı.Açık giyme şartı falan yok.Gelecek ay dershanede işe başlıyorum.Haftada 3gün çalışacağım.Sizce buna gideyim mi
Nasıl yani bunları mı yapmanız gerekiyomuşKural olarak kesinlikle başka masa ile konuşmak,müşteri ile göz kontağı kurmak,içip sapıtmak falan varmış.
Nasıl yani bunları mı yapmanız gerekiyomuş
Tam tersini demek istedi bence
Modern kons diyosunuz? Bilmem? Gitseniz mi acaba??Disko tarzı mekanlarda balon müşteri oluşturma işine gidiyor arkadaşım.Gençlerin geldiği barlar sokağı tarzı yerde mekanlar.Akşam 9 dan 4 e kadar 700 tl veriyorlar.İçecek falan ücretsiz veriyorlar.Kural olarak kesinlikle başka masa ile konuşmak,müşteri ile göz kontağı kurmak,içip sapıtmak falan varmış.Sizce nasıl?Arkadaşım önyargılıydı.Ama birkez geldi memnun kaldı.Açık giyme şartı falan yok.Gelecek ay dershanede işe başlıyorum.Haftada 3gün çalışacağım.Sizce buna gideyim mi
Hayır yasakmışNasıl yani bunları mı yapmanız gerekiyomuş
Hayir masaya gitmek yokmuş.Ama kafama yatmadı.Ayni paraya normal bir işe gideceğimModern kons diyosunuz? Bilmem? Gitseniz mi acaba??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?