- 8 Eylül 2016
- 17
- 1
- 86
- Konu Sahibi agacsizkoala
-
Yapılabilir yani dime :) sen olsan yapar mıydın peki ?Bir erkek icin fazla bile Güzel fikir bua aralar klasiklesse bile güzelll
Başka hiç bişey gelmiyor aklıma geçen sene herşeyi elime yüzüme bulaştırdığım için bu sefer güzel bişey olsun istiyorumerkekler bence bu tip şeylerden hoşlanmıyor ya.
Başka hiç bişey gelmiyor aklıma geçen sene herşeyi elime yüzüme bulaştırdığım için bu sefer güzel bişey olsun istiyorum
Başka ne tarz bişey yapabilirim peki önerin var mı ?Iyi dusunmussun de; siz kizlar hep size yapilmasini istediginiz dogum gunu sekillerinizi erkek arkadaslariniza yapiyorsunuz sanki. Erkek dedigin dogum gununu onemsemez bile, onemse de bu tip seylerden hoslanmaz.
Başka ne tarz bişey yapabilirim peki önerin var mı ?
Ahahah evet öyle denince hevesi kaçıyor insanın..bende düşünüyorum benimkininde hoşuna gider diye ama kararsızım yapıp yapmamakla..birde geçen sene yaptığım sürprizi elime yüzüme bulaştırıp rezil olduğum için bu sefer güzel olsun istiyorumYapardim herhalde ama benim ugrasmaya gücüm yok niyeyse bu kadar seyle bir de esim dogum günü yaa iste abartilmamasi gerekiyor diyince zaten heveste kalmiyor ki (böyle diyor ama yapsam kesin hosuna da giderr o da ayri mesele)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?