Mutfak Dekorasyonu Sizce nasıl güzel mi?

missvixen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2010
60
0
46
İstanbul
Baya uzun zamandır yatak odası takımı arıyorum internetten çok baktım ama hiç beğenemedim. Bu takımda aslında internetten bakınca cazip gelmemişti ama dün gidip yerinde gördüm ve çok hoşuma gitti. Sizinde fikirlerinizi almak istedim. Karyola ve başlık farklı olacak şekilde düşünün. Krem tonlarında kumaş yada deri baza ve başlık düşünüyorum. Sizce nasıl?

Eki Görüntüle 529541

Bu arada konuyu yanlış yere açmışım şimdi fark ettim :18: Yatak Odası Takımı bölümüne açacağıma Yemek Odası bölümüne açmışım.

Aslında siyahlık var ama bu resimlerde belli olmuyor. Aynanın araları siyah mağazada baktığımda siyah ve cordoba (ahşap renginin adı buymuş) renkleri çok net görünüyor.

Sadeliği seviyorum diyorsanız bu gayet iyi

Renklendirme yapabilirsiniz . Ben siyahlık aradım çünkü ben böyle bir takım düşünseydim bir şekilde siyahla renklendirmeye çalışırdım

Siyah diyorum , çünkü bu renkte siyah çok şık durur

Ya da çok patlayan bir renkte olabilir size kalmış

Ama genel olarak beğendim =) Güle güle kullanın

Ben beğendim bu tarz modellerden hoşlanıyorum. Bence dekoratif ürünleri; halı, perde ve nevresim seviyorsan onlarla renklendirebilirsin.

bende beğendim gayet hoş duruyor. renklendirmeleri aksesuarla yapabilirsin. bir de beyaz olacağına krem daha güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…