• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce nasıl davranmaliyim?

Önce tanımaya çalışın ve yavaş adımlarla ilerleyin üniversite ortamında çalıştım gerçekten çok dedikodu var sanki kendileri çok doğruymuş gibi. Belki bi ilişki başlayabilir aranızda fakat bu hocanın öncesinde de belki biriyle adı duyulmuş olabilir o yüzden öyle tepki verdi belki de.
Görüşün ama dikkatli olun☺️
IYi de ben bir sey demedim ki dersine girdigim hocam yanlis anlamasin diye dedim cunku odasinda sohbet ettigimizde yanimiza da geldi.Sadece arabasina bindim yolda durdu ben de hocam dedim' x hoca carsiya gidiyor ben de gideyim dedim' bunu soyledim bana neden aciklama geregi duyuyorsun dedi yanimdaki sana sorarsa cevaplarsin dedi nir seyi cok ustelersen gundem olur dedi

O zaman okulda mesafeli olun dışarıda istediğinizi yapın.
Sonuçta okul işte şu hocayla beraber lafı çıkar canınızı sıkarlar sonuçta hepimizin duyguları var üzülürsünüz illaki motivasyonunuzu etkiler.Okulda mesafeli olun dışarıda ister arkadaş ister sevgili olun bence tabi bu.
Arabaya binildi diye dedikodu cikar mi sizce ya da odasinda sohbet edildi diye ben universiteyi ve hocalari taniniyorum ki bikac hocayi biliyorum sadece .ustelik isin kotu tarafi kimseyle de duygusal bir sey yasamadim bu tarz konularda kendimi cok yetersiz hissediyorum

Bu ortamları hepimiz biliyoruz dedikodusu boldur. Madem dersini almıyorsunuz o kahveyi dışarıda için bence. Hem hocanız hem sizin için böylelikle dedikodu ve sıkıntı olmaz. Bence kendi kendinize de gelin güvey olmuyorsunuz ama okulda seviyeli davranmakta fayda var, diğer hocalar hissedince tav oluyor.
Ayrıca ders aldığınız hocaya açıklama yapmanız çok ergence olmuş kusura bakmayın. Arabasına bindiğiniz adamı zorda bırakmışsınız. Odasına girip kahve içebiliyorsanız dahası arabasına biniyorsanız artık bunun bi bedeli vs varsa bunu sırtlanacaksınız.

Bu ortamları hepimiz biliyoruz dedikodusu boldur. Madem dersini almıyorsunuz o kahveyi dışarıda için bence. Hem hocanız hem sizin için böylelikle dedikodu ve sıkıntı olmaz. Bence kendi kendinize de gelin güvey olmuyorsunuz ama okulda seviyeli davranmakta fayda var, diğer hocalar hissedince tav oluyor.
Ayrıca ders aldığınız hocaya açıklama yapmanız çok ergence olmuş kusura bakmayın. Arabasına bindiğiniz adamı zorda bırakmışsınız. Odasına girip kahve içebiliyorsanız dahası arabasına biniyorsanız artık bunun bi bedeli vs varsa bunu sırtlanacaksınız.
Bedeli nedir peki cideen bu konularda cok safim yaa neden zorda birakayim ki asil aciklama yapmazsam zorda kalacagiz yanlis anlasilacak

Bedeli nedir peki cideen bu konularda cok safim yaa neden zorda birakayim ki asil aciklama yapmazsam zorda kalacagiz yanlis anlasilacak
Siz pimpirik ve tedirgin davrandıkça dikkatleri üzerinize çekersiniz. Madem o adamdan ders almıyorsunuz ve yaşınız başınız yerinde kimseye açıklama yapmaya gerek yok. Yanlış anlaşılmamak için verdiğiniz çaba yanlış anlaşılmanıza neden olur. Çünkü diğer hocaya ne yani ? Ha ama yok ben takarım diyorsanız dediğim gibi dışarıya taşıyın sohbetinizi.
Bedeli dedikodu yapılması olur. Başka bir bedeli bu konulardan hiç hoşlanmayan bir hoca vardır yakınlaşmanızı fark eder, dersini de alıyorsunuzdur adam takar yani.
Valla benim bir hocam dindarmış hiç bilmem de ilgilenmem de marketten yüklü bir alışverişim olmuştu bolca alkol şişesi falan seneleeeeer önce yılbaşı bizde olacaktı falan. Adam kasada arkamdaymış, sen heralde benim dersimden hiç geçemezsin demişti hoca bana. 1 sene bırakmıştı da adi😂

Siz pimpirik ve tedirgin davrandıkça dikkatleri üzerinize çekersiniz. Madem o adamdan ders almıyorsunuz ve yaşınız başınız yerinde kimseye açıklama yapmaya gerek yok. Yanlış anlaşılmamak için verdiğiniz çaba yanlış anlaşılmanıza neden olur. Çünkü diğer hocaya ne yani ? Ha ama yok ben takarım diyorsanız dediğim gibi dışarıya taşıyın sohbetinizi.
Bedeli dedikodu yapılması olur. Başka bir bedeli bu konulardan hiç hoşlanmayan bir hoca vardır yakınlaşmanızı fark eder, dersini de alıyorsunuzdur adam takar yani.
Valla benim bir hocam dindarmış hiç bilmem de ilgilenmem de marketten yüklü bir alışverişim olmuştu bolca alkol şişesi falan seneleeeeer önce yılbaşı bizde olacaktı falan. Adam kasada arkamdaymış, sen heralde benim dersimden hiç geçemezsin demişti hoca bana. 1 sene bırakmıştı da adi😂
Yapma yaa mesaj alindi en iyisi mesafeyi korumak o zaman cideen yanlis anlasilmak istemem mezun olunca artik konusuruz

koca insanlarız diyorsunuz da neden hala dersine girdiğiniz hocanızın sizin özeliniz olan ve kendisini hiç ilgilendirmeyen bir konuda yanlış anlamasından korkup açıklama yapıyorsunuz? master ve doktora öğrencileri hocalarla arkafaş olabilir gayet, birlikte yemeye içmeye de gidilebilir, yaşlar yakın ve herkes yetişkin. adam niye rahatsız oldu bilmem ama siz bir şey hissetmiyorsanız bir daha arabasına binmeyiverin.

Bir yüksek lisans öğrencisinin temel Türkçe yazım kurallarını bile doğru düzgün kullanmaması, yazdığından ne anlattığının bile tam olarak anlaşılmaması Türk eğitim sisteminin özeti gibi.

Anladığım kadarıyla söyleyim: arabasına bindiğiniz akademisyen dedikodu çıkacak diye korkmuş olarak algıladım.
Tam olarak bunu yazmaya gelmiştim,gerek kalmamış 🙄

Back
X