Bir yüksek lisans öğrencisinin temel Türkçe yazım kurallarını bile doğru düzgün kullanmaması, yazdığından ne anlattığının bile tam olarak anlaşılmaması Türk eğitim sisteminin özeti gibi.Bugun yuksek lisans dersim vardi .Ders bittikten sonra gecen sene uzaktan egitim aldigim bu sene o dersi almadigim bir hocamla konusma firsatim oldu. Gecen hafta odasinda oturduk sohbet ettik; kendisini dinlemeyi akil almayi seviyorum acikcasi ama hocalarin odasi hep yanyana iste gecen hafta asil tanisikligimiz oldu oncesinde telefonla gorusmuslugum vardi sinavlarla ilgili.Her neyse gecen hafta cok ilgili gibiydi guler yuzluydu feian jahve cikokata felan ikram etti konustuk tatli tatli sohbet ettik sonrasinda ben cikacagimi soyledim o da ben de cikiyorum sizi birakayim ayni yere gidiyoruz dedi beni birakti.Bugun dersten ciktim karsilastik bir kahve icelim dedi odasinda kabul ettim biraz konustuk havadan sudan sonra dersini aldigim hocam geldi ve konustugukm hocanin ogrencileri vardi ben kalkacam deyince sizi birakayim ben de cikiyorum dedi yalniz yolda giderken dersine girdigim hocam bizi gorunce o hocaya ben 'yani oturup konustugum arabasina bindigim hoca icin 'hocam casiya gidiyormus beni de birakacak felan dedim'yanlis anlasilma olmasin diye arabasina bindigim hoca tersledi sen neden aciklama geregi duydun sana soru mu sordu ki acikladin felan dedi bir seyi cok ustelersen gundem olur dedi yanlis yaptim de mi dedim sesini cikarmadi bozuldu sanki .Beni birakinca biraz yuruduk ayrildik da anneme de soyledim kim yanlis anliyirsa anlasin dedi ne olmus felan ya olay yanlis anlayip anlama degil de ne bileyim icinde bulundudum durumu cozemedim nasil davranmaliyim sizce sonucta ikimiz de bekariz ve de belli bir yasimiz var derslerini almiyorum .
Aynı seylerı bı hocamla yasamıstım.Bugun yuksek lisans dersim vardi .Ders bittikten sonra gecen sene uzaktan egitim aldigim bu sene o dersi almadigim bir hocamla konusma firsatim oldu. Gecen hafta odasinda oturduk sohbet ettik; kendisini dinlemeyi akil almayi seviyorum acikcasi ama hocalarin odasi hep yanyana iste gecen hafta asil tanisikligimiz oldu oncesinde telefonla gorusmuslugum vardi sinavlarla ilgili.Her neyse gecen hafta cok ilgili gibiydi guler yuzluydu feian jahve cikokata felan ikram etti konustuk tatli tatli sohbet ettik sonrasinda ben cikacagimi soyledim o da ben de cikiyorum sizi birakayim ayni yere gidiyoruz dedi beni birakti.Bugun dersten ciktim karsilastik bir kahve icelim dedi odasinda kabul ettim biraz konustuk havadan sudan sonra dersini aldigim hocam geldi ve konustugukm hocanin ogrencileri vardi ben kalkacam deyince sizi birakayim ben de cikiyorum dedi yalniz yolda giderken dersine girdigim hocam bizi gorunce o hocaya ben 'yani oturup konustugum arabasina bindigim hoca icin 'hocam casiya gidiyormus beni de birakacak felan dedim'yanlis anlasilma olmasin diye arabasina bindigim hoca tersledi sen neden aciklama geregi duydun sana soru mu sordu ki acikladin felan dedi bir seyi cok ustelersen gundem olur dedi yanlis yaptim de mi dedim sesini cikarmadi bozuldu sanki .Beni birakinca biraz yuruduk ayrildik da anneme de soyledim kim yanlis anliyirsa anlasin dedi ne olmus felan ya olay yanlis anlayip anlama degil de ne bileyim icinde bulundudum durumu cozemedim nasil davranmaliyim sizce sonucta ikimiz de bekariz ve de belli bir yasimiz var derslerini almiyorum .
Dersini almiyorum ogrenci ogretmen iliskisi yoki ki aramizda cikar iliskisi yok yani kaldi ki ikimiz de 30 yasini gecginiz neden kacalim ki bilmiyorum sadece diger hocalarin gozunde nasil gorunebilirim onu dusundum yoksa az cok karakterimi bilen bilirAynı seylerı bı hocamla yasamıstım.
Adam aşık olmuş bana ben bilmiyormuşum, kaçar adım uzaklasmıstım ne ısım olur bu tarz durumlarda hep ogrencı oldugumuz ıcın bizler suclanırız adımız Cıkar
Kendını hocasına yamadı derler Bla Bla Bla.
Gercek Bi aşksa bile yuk olur ınsanın sırtına.
Bence RUN AWAY doo-doo doo-doo doo-doo
RUN AWAY
Ben dedikodu cikacak diye cekindim o neden cekinsin ki ben aciklama yaptigim icin o kizdi bu duruma ben de tersini dusunuyorum.Bir yüksek lisans öğrencisinin temel Türkçe yazım kurallarını bile doğru düzgün kullanmaması, yazdığından ne anlattığının bile tam olarak anlaşılmaması Türk eğitim sisteminin özeti gibi.
Anladığım kadarıyla söyleyim: arabasına bindiğiniz akademisyen dedikodu çıkacak diye korkmuş olarak algıladım.
Sizin durumunuz nedir bilemem.Duygusal birşey yoksa eğer mesafeli olmakta fayda var derim.Tabi bu benim kişisel görüşümBugun yuksek lisans dersim vardi .Ders bittikten sonra gecen sene uzaktan egitim aldigim bu sene o dersi almadigim bir hocamla konusma firsatim oldu. Gecen hafta odasinda oturduk sohbet ettik; kendisini dinlemeyi akil almayi seviyorum acikcasi ama hocalarin odasi hep yanyana iste gecen hafta asil tanisikligimiz oldu oncesinde telefonla gorusmuslugum vardi sinavlarla ilgili.Her neyse gecen hafta cok ilgili gibiydi guler yuzluydu feian jahve cikokata felan ikram etti konustuk tatli tatli sohbet ettik sonrasinda ben cikacagimi soyledim o da ben de cikiyorum sizi birakayim ayni yere gidiyoruz dedi beni birakti.Bugun dersten ciktim karsilastik bir kahve icelim dedi odasinda kabul ettim biraz konustuk havadan sudan sonra dersini aldigim hocam geldi ve konustugukm hocanin ogrencileri vardi ben kalkacam deyince sizi birakayim ben de cikiyorum dedi yalniz yolda giderken dersine girdigim hocam bizi gorunce o hocaya ben 'yani oturup konustugum arabasina bindigim hoca icin 'hocam casiya gidiyormus beni de birakacak felan dedim'yanlis anlasilma olmasin diye arabasina bindigim hoca tersledi sen neden aciklama geregi duydun sana soru mu sordu ki acikladin felan dedi bir seyi cok ustelersen gundem olur dedi yanlis yaptim de mi dedim sesini cikarmadi bozuldu sanki .Beni birakinca biraz yuruduk ayrildik da anneme de soyledim kim yanlis anliyirsa anlasin dedi ne olmus felan ya olay yanlis anlayip anlama degil de ne bileyim icinde bulundudum durumu cozemedim nasil davranmaliyim sizce sonucta ikimiz de bekariz ve de belli bir yasimiz var derslerini almiyorum .
Ben bir sey aciklamadim sadece şu şu sebepten arabaya bindim diye açiklama yaptim yanimdaki insan da buna kızdi neden size sormadan aciklama yapiyorsunuz diye gundem olur bunu aciklarsaniz dedi hani derler ya bir seyim ustune cok gidilirse o seyden bir sey cikar o hesaphuy meselesi
sizin huyunuzda açıklama isteği var karşınızdaki daha ketum
olacağı varsa zamanla alırsınız birbirinizin huyunu :)
hayırlısı olsun
Sizce karsimdaki insanin dusuncesi nedirSizin durumunuz nedir bilemem.Duygusal birşey yoksa eğer mesafeli olmakta fayda var derim.Tabi bu benim kişisel görüşüm
Ders almadığınız hocanın niyeti az çok belli.Sonuçta ünide olan durumları hepimiz gördük.Size yakınlaşmaya çalışıyor gibi geldi bana.Sizce karsimdaki insanin dusuncesi nedir
Ben 38 yasinda biriyim laylaylom takilacak bir insan degilim karsimdaki 40 li yaslarda ergen de degiliz ki bilemedim durumu ama kendi aralarinda defikodu ortami olusur mu bilmiyorum arabasina binip odasinda sohbet ettigim icin.ya da kim ne anliyorsa anlasin ne yapim ben hocanin konysma tarzini hayata bakis acisini cok begeniyorum benle konusunca iyi hissettiriyorAkademisyenlerin ne olduğunu az çok kendileri dahil üniversite öğrencileri bilir.
Çok içli dışlı olmayın, aşırı dedikodu dönen bir ortamdır muhtemelen.
Kendi aralarındaki ilişkilerin dedikoduları harici öğrencilerle garip ilişkiler yaşıyorlar ve bu durum başkaları tarafından ortaya çıkıp dedikodu konusu oluyor.
Bir şey yaşa yaşama, durum bu genel olarak.
Ergen de degiliz ki 38 yasindayin onun da belli bir yasi var ne bileyim bilemedim acikcasi dersini aldigim o hoca nasil bakar ya da bakiyordur simdi yanlis mi anlasildi ne oldu bilmiyorumDers almadığınız hocanın niyeti az çok belli.Sonuçta ünide olan durumları hepimiz gördük.Size yakınlaşmaya çalışıyor gibi geldi bana.
Evliyseniz eşiniz bu duruma ne diyor onunda tepkisi önemli dediğim gibi evliyseniz.Siz arkadaş görürsünüz dersiniz karşının amacı farklıdır sonunda sıkıntı olurErgen de degiliz ki 38 yasindayin onun da belli bir yasi var ne bileyim bilemedim acikcasi dersini aldigim o hoca nasil bakar ya da bakiyordur simdi yanlis mi anlasildi ne oldu bilmiyorum
Geçen konunuzda size aşık olup olmadığını soruyordunuz.. bu size "feminizmin ne olduğunu bilmeden" feminist diyen herif mi yine... siz kendi dünyanızda birşeyler yaşıyorsunuz sadece..Ben 38 yasinda biriyim laylaylom takilacak bir insan degilim karsimdaki 40 li yaslarda ergen de degiliz ki bilemedim durumu ama kendi aralarinda defikodu ortami olusur mu bilmiyorum arabasina binip odasinda sohbet ettigim icin.ya da kim ne anliyorsa anlasin ne yapim ben hocanin konysma tarzini hayata bakis acisini cok begeniyorum benle konusunca iyi hissettiriyor
Ben lise talebesi degilim ki 38 yasinda biriyim yamadi ne demek yasimiz da kucuk degil ki ustelik birbirimizden cikarimiz yok dersini almiyorumAynı seylerı bı hocamla yasamıstım.
Adam aşık olmuş bana ben bilmiyormuşum, kaçar adım uzaklasmıstım ne ısım olur bu tarz durumlarda hep ogrencı oldugumuz ıcın bizler suclanırız adımız Cıkar
Kendını hocasına yamadı derler Bla Bla Bla.
Gercek Bi aşksa bile yuk olur ınsanın sırtına.
Bence RUN AWAY doo-doo doo-doo doo-doo
RUN AWAY
Bekariz ikimiz deEvliyseniz eşiniz bu duruma ne diyor onunda tepkisi önemli dediğim gibi evliyseniz.Siz arkadaş görürsünüz dersiniz karşının amacı farklıdır sonunda sıkıntı olur
Evliyseniz eşiniz bu duruma ne diyor onunda tepkisi önemli dediğim gibi evliyseniz.Siz arkadaş görürsünüz dersiniz karşının amacı farklıdır sonunda sıkıntı olur
Yok bu o degil valla ben de kendi dunyamda bir seyler yasadigimi dusunuyordum ama durum yukarda anlattigim gibi ben mi gelin güvey oluyorum kendi kendime cozemedim paranoya oldum sanirimGeçen konunuzda size aşık olup olmadığını soruyordunuz.. bu size "feminizmin ne olduğunu bilmeden" feminist diyen herif mi yine... siz kendi dünyanızda birşeyler yaşıyorsunuz sadece..
O zaman okulda mesafeli olun dışarıda istediğinizi yapın.Bekariz ikimiz de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?