• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri sizce nasıl çok tatlı birrrr gelinlik...

gullden81

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2006
82
0
86
İzmir
$Gelinlik_257839381.jpg

$Gelinlik_980861842.jpg

$Gelinlik_753444850.jpg

$Gelinlik_710766017.jpg

zemuszemus

çokk masum çok tatlı duruyorr..ben bayıldımm opuyorumnanaktan

ben pek begenmedim canm herkesin zewki farklı tabii ama saol paylasım içinn :1hug:

gelinlik güzel ama içindekinin yüzüne bakmayınca.
ne o dudaklar öyle yaa :umursamaz:

Bence de çok güzel bir mode.Benim zevkime uygun.Dediğin gibi çok masum bir his veriyor.Kır düğünleri için de ideal.Şahsen sevmiyorum kabarık,büzük büzük etekli abartılı modelleri.

bence baya eski model canım yaa çok yıllar öncede kalmış gibi onu normal gösterişsz bi kız giyse asla beğenmessin kızın albenisi var oda kapatmış herkes bu modeli taşıyamaz tabi zevkler vee renkler tartışılmaz sen beğendiysen no problemm :)

bence baya eski model canım yaa çok yıllar öncede kalmış gibi onu normal gösterişsz bi kız giyse asla beğenmessin kızın albenisi var oda kapatmış herkes bu modeli taşıyamaz tabi zevkler vee renkler tartışılmaz sen beğendiysen no problemm :)

katılıyorum sana gülşah (adaşım yerimsenibenyerimseniben)

herkse tşkkür ben burdaki herkese katılıyorum sadece çok şirin buldumm kızlarr zemuszemus..allah herkese evlenmeyi nasip etsin mutlulukla,sağlıkla bir ömürrrr..opuyorumnanaktan

Ben bu modeli biliyorumdum . Canım tek gösterişi kollarının şirinliği aslında kalan kısmı güzel değil bence. 2007 ya da 2006 modeldi galiba yanlış hatırlıyorda olabilirim.

Back