Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gelinlik Modellerisizce nasıl çok tatlı birrrr gelinlik...
Bence de çok güzel bir mode.Benim zevkime uygun.Dediğin gibi çok masum bir his veriyor.Kır düğünleri için de ideal.Şahsen sevmiyorum kabarık,büzük büzük etekli abartılı modelleri.
bence baya eski model canım yaa çok yıllar öncede kalmış gibi onu normal gösterişsz bi kız giyse asla beğenmessin kızın albenisi var oda kapatmış herkes bu modeli taşıyamaz tabi zevkler vee renkler tartışılmaz sen beğendiysen no problemm :)
bence baya eski model canım yaa çok yıllar öncede kalmış gibi onu normal gösterişsz bi kız giyse asla beğenmessin kızın albenisi var oda kapatmış herkes bu modeli taşıyamaz tabi zevkler vee renkler tartışılmaz sen beğendiysen no problemm :)
herkse tşkkür ben burdaki herkese katılıyorum sadece çok şirin buldumm kızlarr zemuszemus..allah herkese evlenmeyi nasip etsin mutlulukla,sağlıkla bir ömürrrr..opuyorumnanaktan
Ben bu modeli biliyorumdum . Canım tek gösterişi kollarının şirinliği aslında kalan kısmı güzel değil bence. 2007 ya da 2006 modeldi galiba yanlış hatırlıyorda olabilirim.