Sizce nasıl bir evlilik????

nevval

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2007
39
0
-Eşimi görünce heyecan duymuyorum.
-Eşimi görmeyince özlemiyorum.
-Eşimle sohbet edemiyorum/edemiyoruz.
-Birlikte zaman geçirmekten zevk almıyorum/almıyoruz.
-Yalnız kalmaktan, arkadaşlarımla olmaktan daha çok hoşlanıyorum./hoşlanıyor.
-İşi gereği sık sık şehir dışına çıktığı için çok mutluyum./O da mutlu.
-Eşimin ukala ve bencil bir adam olduğunu düşünüyorum.
-Çıkarken bu adam sana göre değil diyen arkadaşlarıma şimdi hak veriyorum.
-Düşününce onunla niçin evlendim, onu nasıl beğendim bilmiyorum.
-Cahil bir adam olduğunu düşünüyor ama bunu ona söylemiyorum.
-Halen onu yakışıklı buluyorum ama bu birşey ifade etmiyor.
-Aynı evde yaşayan iki yabancı gibiyiz, ortak zevklerimiz çok az.
-Çevresindeki bayanlarla hafiften flörte açık ve samimi konuşmalarına şahit oluyorum ama kıskanmıyorum.
-Ondan nefret etmiyorum ama ona karşı birşey de hissetmiyorum.
-Evliliğimizin son birkaç yılı bu duygularla geçti ve geçmeye devam ediyor.
-Eeeeee... Siz bu evliliği nasıl değerlendiriyorsunuz arkadaşlar?

nevvalcim esinin ve senin burclari ne? tamamen bi karakter farkliligi olabilir bu..

anlattığın kadarıyla btimiş bir ilişki gibi duruyor ya da heyecan eksiği olan bir ilişki...ama tabi içinde olmayan anlayamaz sen daha iyi biliyosundur,dışardan görülen bu sadece.

bişeylerden dolayı birbirine karşı katılaşmış iki kalp var bence aynı evin içinde.birbirinize duyduğunuz şey aşk değil sanki ev arkadaşlığı.yinede en doğrusunu sen bilirsin tabi canım.ama kendini mutsuzluğa mahkum etme ve hayatına değer ver.kendine bi şans daha ver.eğer eşinle uygun olmadığınızı düşünüyosan yolları ayır ki her iki taraf da bir ömür mutsuzluğa mahkum olmasın.bu benim nacizane fikrim lütfen kırılma canım.sağlıcakla kal..

biraz zamana ihtiyacınız var bence, bir müddet ayrı kalın, yani ayrılın demiyorum birbirinizi görmeyin bakalım özleyecekmisiniz, insan her gün birbirini görünce sıkılabiliyor, duygularınızı ancak bu şekilde anlarsınız. Tabi bu sadece benim naçizane düşüncem güzelim.

Scorpi benim burcum terazi ama eşimin doğum tarihi net değil onun için onunkini bilmiyoruz. Cotton Candy ve dedoo bizimkisinin bitmiş bir ilişki olduğunu ve aramızdakinin zorunlu ev arkadaşlığı olduğunu ben de kabul ediyorum. Burbuk inan sık sık ayrı kalıyoruz eşim 1 hafta, 10 gün süren şehir dışı seyahatlere gidiyor ama ben onu hiç özlemiyorum. Başak ben de bu soruların cevabını arıyorum aslında. birisi sorarsa ona eşimi seviyorum derim ama eşimi özlemiyorum, kıskanmıyorum, ona karşı bir çekim hissetmiyorum, onunla konuşamıyorum böyle bir sevgi olabilirmi? Neyi beklediğimi inan ben de bilmiyorum son birkaç yıldır belki birşeyler değişir, düzelir diyorum ama değişen birşey yok maalesef. Heros umarım senin evliliğin kurtarılabilir. Ne diyelim hayırlısı neyse öyle olsun diyorum, hepinize teşekkür ederim.

bu ilişki bitmiş, ona yol verme ve yeni aşklara yelken açma zamanı gelmiş sengözlerimebaksanab

canım umarım evliliğin düzene girer allah kimsenin yuvasını bozmasın..

yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm. bence içinize attığınız konuşamadığınız sorunlarınız ve sanırım birbirinize karşı bilinçaltı kininiz var. ama hala sevgi var bence .. bence bir evlilik danışmanına gidin . dünyaya bir kere geliyoruz ve evlilik çok güzel bir şey kaybetmeyin derim

Scorpi benim burcum terazi ama eşimin doğum tarihi net değil onun için onunkini bilmiyoruz. Cotton Candy ve dedoo bizimkisinin bitmiş bir ilişki olduğunu ve aramızdakinin zorunlu ev arkadaşlığı olduğunu ben de kabul ediyorum. Burbuk inan sık sık ayrı kalıyoruz eşim 1 hafta, 10 gün süren şehir dışı seyahatlere gidiyor ama ben onu hiç özlemiyorum. Başak ben de bu soruların cevabını arıyorum aslında. birisi sorarsa ona eşimi seviyorum derim ama eşimi özlemiyorum, kıskanmıyorum, ona karşı bir çekim hissetmiyorum, onunla konuşamıyorum böyle bir sevgi olabilirmi? Neyi beklediğimi inan ben de bilmiyorum son birkaç yıldır belki birşeyler değişir, düzelir diyorum ama değişen birşey yok maalesef. Heros umarım senin evliliğin kurtarılabilir. Ne diyelim hayırlısı neyse öyle olsun diyorum, hepinize teşekkür ederim.

canim evlenmeden once birbirinize cazip gelmis olabilirsiniz ama karakter farkliligi uyusmazlik evlilikte ortaya cikabiliyor.. belkide aranizda yasadiginiz bi kotu olay sizi birbirinizden uzaklastirmista olabilirde belkide boyle esinin devamli seyahatlari yuzunden birbirinizden uzak habersiz kalmis ve buda kusluge neden olmustur siz farkinda olmadan.. cnm iyice gozden gecirin ne neden oluyor diye yuva kurmak kolay deil ama herseyi bitirmek elin kiri yani cok kolay... inanki bu dunyada sevgi olmadanda yasayan ciftler cok.. zamanla yillar sonra esler arasinda sevgidende ote bir duygu olusuyor.. kal saglicakla

[youtube]Rpy5YyYMKSA[/youtube]

çok Vahim Bir Durum
Bir Birinizle Yaşadiğiniz En Güzel Anilari Düşün.belki Birşeyler Değişir.

bitmiş ama sırf alışkanlılar üzerine devam eden bi evlilik gibi fözüküyor ama..
çok da karamsar olmamak lazım..
neticede sen bu adamı zamanında sevmiştin dimi peki şimdi ne değişti..
herkesin evliliğinde bu tarz dönemler oluyor..umarım herşey zamanla yoluna girer allah yardımcın olsun canım..

Nevvalcim sizinki artık evlilik değil...Sen mutsuzsun...Çocuk var mı bilmiyorum ama varsa da bu bitmiş ilişki onlara da zarar verir...Kendine güveniyorsan eşine bunu ifade et,birkaç yıl diyorsun...Birkaç yıldır bişey değişmiyorsa bırak gitsin...Belli ki o senin kadar bu ilişkiye değer vermiyor,hele ki çevresindeki bayanlarla hafif flört olayına girip de sana böyle samimiyet göstermiyorsa....Kes ipini gitsin Nevvalcim...Belki sen daha iyisini bulacaksın...Boşver cahili cühelayı,öylelerine napsan zaten yaranamazsın...Hoşçakal

Canım bunları oturup konuşmayı denediniz mi?
Neden böyleyiz diye sordunuz mu hem kendinize hem birbirinize?
Görünürde bitmiş bir ilişki ama belki konuşarak bazı şeyler düzelebilir...
Hakkınızda hayırlısı...

Cevaplarınız için tşk. ederim. Eşim öyle konuşulur bir adam değil maalesef. O her konuda doğuştan haklıdır ve ben herşeyi büyütürüm ona göre. Sanırım bu yüzden artık konuşamıyoruz. Evlilik danışmanına gitmesi ise kesinlikle sözkonusu değil. Bir keresinde psikoloğa götürmek istedim ama benim bir sorunum yok sen git demişti. Çocuğum yok ve mevcut koşullarda düşünmedim de. İşin tuhafı öyle uzun zamandır soğuğuzki birbirimize artık bu durumu kanıksadım sanırım, eskisi kadar üzülmüyorum. Bu adamı zamanında sevdiğim doğru ama bu evlilikte o kadar çok üzüldüm, kırıldım ve rencide oldum ki artık hiçbir şeyi takmamayı ve kendine yetmeyi öğrendim sanırım. Biraz daha zamana ihtiyacım var umarım pişman olmayacağım bir karar veririm. Paylaşımlarınız için sağolun arkadaşlar.

sanırım iki tarafta birbirine bazı konularda kırılmış ondan soğumuşlar evlilik terapistine o gelmiyorsa sen git daha sonra seninle ilgili konuşacağını söylüyorlar eşine oda geliyor alt yapının temizlenmesi bazı kırgınlıkların giderilmesi lazım.inşallah çok mutlu olursun hakkında hayırlısı

nevvalcim bence eşinin güzel yanlarını görmeye çalış...eşinin güzel yanlarını görürsen birçok şey değişecektir yada sen kendini değiştir eve geldiğinde seni farklı görürsün saçın dan, giyim tarzına, evdeki eşyaların yerine kadar biçok değişilik yap.. onun içindeki duyguları ortaya çıkar...onu seni özlemesini sağlamak birazda senin elinde...eşinden sevgi görürsen sendede heyacan,özlem v.b duygular oluşacaktır..

Bunları sadece esinle konusarak asabilirsin. Duzelmeside bitmeside konusmana baglı. sizleri bilmem ama boyle ne olacagı belirsiz bir iliski beni daha da cok yıpratır.:sm_confused:

Yani şimdi evli değilim bunları söylemek belki çok kolay gelecek ama :KK43: malasef sizin ki artık evlilikten çıkmış :KK43: peki eşin sence boşanmayı düşünüyor mu?? senden ayrılabilirmi sence konuşamamanız ya da diğerleri neyse ama eşini görünce heyecan duymaman ve başkalarıyla daha iyi vakit geçirmen ve onu özlememen çok kötü :KK43:

Allah hakkında hayırlısını versin ama insanlar kendi kadrini kendileri çizer mutlu olmak ya da olmamak senin elinde

Rabbime emanet ol, kendine başkaları için değil kendi mutluluğun için iyi bak

X