Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben beğenmedım hem boynuna taktığınıkı sevmem öle seylerı hem acık gıyebılıyorsan öle exrta seyler benı sıkar hıcte hoş durmaz bıde elbıse yakısmamış kolların toplu olduğu için bıde etek kısmı daha uzun olan bı elbıse tercıh edebılırsın:1closedeyes:
bence göründüğü gibi balık etliysen canım renk olarak siyah daha zayıf ve toplu gösterir ama ben siyah giymek istemem dersen diye bir kaç fotoğraf ekliyorum işallah sana fikir olur canim
bence göründüğü gibi balık etliysen canım renk olarak siyah daha zayıf,uzun ve toplu gösterir ama ben siyah giymek istemem dersen diye bir kaç fotoğraf ekliyorum işallah sana fikir olur canim
Canım rengi güzel ancak sendede benim gibi biraz kilo fazlalığı var görünüyor bu bağlamda straplez elbise doğru seçim değil .Nişan evdeyse şalı kollarına kapatırsan olabilir.
Ancak bir salonda falansa bu elbise seni ortaya çıkarmaz,o gün en güzel sen olmalısın.Elbisen mutlaka uzun olmalı. Benim nişan elbisem uzun ve yeşildi.