sizce nasıl acill fikirr

belka

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2009
19
0
nişan elbisesı olarak aldım cok begendım ancak tereddutlerım var fıkır almak ıstıyorum

Eklentiler

• $resım 1.jpg
    12,3 KB · Görüntüleme: 70
  • $resım2.jpg
    34,6 KB · Görüntüleme: 81
  • $resım3.JPG
    16,3 KB · Görüntüleme: 92
  • $resım4.JPG
    11,7 KB · Görüntüleme: 93
Son düzenleme:
rengı cok hoş çok da şık bı elbıse sende zayıfsın ama gordugumu solıcem kollarn bıraz toplu gorunuo sankı belkı resımden oledırr şalı boynuna dolamak yerıne uzerıne alsan ...

rengı cok hoş çok da şık bı elbıse sende zayıfsın ama gordugumu solıcem kollarn bıraz toplu gorunuo sankı belkı resımden oledırr şalı boynuna dolamak yerıne uzerıne alsan ...
evet boynuma onu almayıp ya omuzlarıma alacagım yada sık bır bolero almayı dusunuyorum

eger balik etliysen bence uzun bi elbise sec askili fln..
elbisenin rengi güsel ama modeli pek hosuma gitmedi acikcasi...

canım yanlış anlama ama nişan için çok basit bir elbise
başka model bakmalısın
birde hafif kılolusun onun içinde siyah bir elbise düşün
bu elbise günlük gibi hiç beğenmedim yanı

canım bence rengı gusel ama daha farklı bı model baksan bıraz basıt gıbı bıde sakın şalı boynuna dolama:1no2: hatta şalı hıc takma eger bu kıyafetı gıyceksen bolero al bence tatlım cunku kolların bıraz kılolu cıkmıs belkıde resımden ole cıkmıstır

canım model fena degil ama daha koyu bi renk seçebilirsin cok basit durmuş degiştirmeni tafsiye ederim

Canım,

Kıyafet alırken ( günlük ya da özel ) en önce dikkat etmen gereken üzerinde nasıl durduğu ...

Yani içinde nasıl göründüğün ...

Bazı arkadaşlar dile getirmişler, bende yinelemek istiyorum;

Bu elbise belki çok kilon yok ama senin toplu göstermiş. Özellikle kollarını...

Sanırım minyon ve balık etlisin...

Biraz vücudunu derleyici bişeyler baksan :uhm:

İmkanın varsa tabiii..:1hug:

canım bence daha uzun bir model denemelisin ver boyundan bağlı modellere bak. seninde içine sinmemiş geç olmadan değiştir bence elbiseni...

Canım bence başka bir elbise bak.Çünkü çok sade.Sanki senin değil de bir tanıdığının nişanı.Biraz daha abiye bak bence.

Açıkçası ben beğenmedim.

Bence straplez yerine askılı ve uzun modelleri tercih etmelisin nişan için ayrıca koyu bir renk olsa daha iyi olur gibi.

bence rengini değiştirmelisin, şalı da hiçbiyerine takma

Eğer nişanın evde yapılıcaksa gayet uygun bir elbise ben beğendim ama dedikleri gibi seni biraz toplu göstermiş..Ve eğer ki nişan bir düğün salonu gibi bir çok insanın geleceği bir yerde yapılıcaksa senin elbisen hafif kaçmış çünki emin ol senin gibi giyinen bir çok bayan gelicektir...

bence nişan elbisesi uzun olmalı kısa sıradan düğüne gelen akrabaların gibi olur gelının kendını bellı etmesı gerekır oyuzden uzun hatta kuyruklu olabılır eger almadysan öle bişiler bakmalısın
model olarak benım pek hoşuma gtmedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…