- 12 Mayıs 2018
- 1.070
- 309
- Konu Sahibi kedimediyedi
KimbilirYarası olan gocunuyor Ata sözü neden aklıma geldi ki konuyu okuyunca
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KimbilirYarası olan gocunuyor Ata sözü neden aklıma geldi ki konuyu okuyunca
Dualarım seninle ..Size imrendim. İnş benim de böyle anlamsız hayatıma zerre zararı olmayan bomboş dertlerim olur.
Doğru diyorsunuz evet o konuda bir şey diyemem ama işte sanırım bu geçmişten gelen bir şey tetiklediSizi düşünüp almış işte kıymetini bilin. Ne kvler var
Ne kadar zorunuza gitmiş abovvZeka seviyeniz ölçüsünde bir aileye gelin gitmişsiniz.
Sasirilacak, bilinecek bir durum yok.
Yüksek seviyelerde olsaydınız daha iyilerine es olur, gelin olurdunuz.
Haklısınız..Ya gerçekten nasıl dertleriniz var . Televizyonda yayınlanan programda birşey görmüş ve gelini olarak sizi düşünüp almış. Bu kadar kibir iyi değil
Sorun hediyenin ne pldugu değil kiMistik nesne derken nedir, nazar boncugu mu Kadin at kafasi falan getirmedigi surece konu sacma sapan alt tarafi bir ev hediyesi alip getirmis iste ne hakareti??
Led_BiR_Vele_DisTiri zeka seviyesinin konuyla ilgisi nedir ? Yazılı ve görsel basında pek çok şey görüp, izliyor, okuyoruz.Zeka seviyeniz ölçüsünde bir aileye gelin gitmişsiniz.
Sasirilacak, bilinecek bir durum yok.
Yüksek seviyelerde olsaydınız daha iyilerine es olur, gelin olurdunuz.
Hediyenin ne olduğunu net bir şekilde söylemediğiniz icin soruyor olabilir mi insanlar ?Sorun hediyenin ne pldugu değil ki
Evet herkese öncelikle merhabalar
Sorum şu
Kayınvalidem beni düşünüp sagolsun hediye almış aslinda sevindim de tarzım olmamasına rağmen taaa ki şu cümleyi söyleyene kadar;
Gelin evinde görüyorum bunları takıyorlar çok beğendim sana da almak istedim?? Allah'm başımdan aşağı kaynar sular döküldü beynim o an sahneleri getiriverdi hemen o sahnelerden biri olmak?? O aldığı aksesuar birden gözüme okült bir simge oluverdi birden korkutucu ve mistik ..zaten kullanabileceğim bir parça değil ama sorun kırmadan etmeden nasıl bu hediye ile zeka seviyesi bağlantı kurup cevap verebilirim( bunu takanlarin zwka seviyesi ) evet sorum bu cin fikirleriniz vardır sizin
Hediye etnik desenli bir kolye bir kültür çağrıştırıyor bu kadar detay yeter
Yanlış anladın ama olsunduBeğendiği bir şeyi sizi düşünerek aldiğı için zeka seviyesi düşük olmuş kadın resmen.
Gelin evinde görüp sizinde bayilacaginiz bir şeyi alsa zeka seviyesinin düşük olduğunu düşünecekmiydiniz yine.
Seni sevdim ben, biraz daha acik konussan aslinda tatli kizsin belli.Yanlış anladın ama olsundu
Ben o takıyı takanlar için belirttim
Kolye mi aldı kayınvalide evine gittiğinde kullanın birkaç kez gördüm yeterliEvet herkese öncelikle merhabalar
Sorum şu
Kayınvalidem beni düşünüp sagolsun hediye almış aslinda sevindim de tarzım olmamasına rağmen taaa ki şu cümleyi söyleyene kadar;
Gelin evinde görüyorum bunları takıyorlar çok beğendim sana da almak istedim?? Allah'm başımdan aşağı kaynar sular döküldü beynim o an sahneleri getiriverdi hemen o sahnelerden biri olmak?? O aldığı aksesuar birden gözüme okült bir simge oluverdi birden korkutucu ve mistik ..zaten kullanabileceğim bir parça değil ama sorun kırmadan etmeden nasıl bu hediye ile zeka seviyesi bağlantı kurup cevap verebilirim( bunu takanlarin zwka seviyesi ) evet sorum bu cin fikirleriniz vardır sizin
Teşekkür ederim canım.Seni sevdim ben, biraz daha acik konussan aslinda tatli kizsin belli.
Hadi simdi etnik kolyeni de benimse artık, sevmiyorsan da bi fakire ver sebeplensin.
yoo yanlış anlamadım, konuyu ilk açtığınızda zeka seviyesinden bahsettiginiz kisilerin takanlar olduğunu belirtmemiştiniz sonradan eklediniz.Yanlış anladın ama olsundu
Ben o takıyı takanlar için belirttim
Evet kolyeKolye mi aldı kayınvalide evine gittiğinde kullanın birkaç kez gördüm yeterli
Belki yanlış anlaşılır diye şuan örnekte olduğu gibi sonradan düzelttim saniyeler icin deyoo yanlış anlamadım, konuyu ilk açtığınızda zeka seviyesinden bahsettiginiz kisilerin takanlar olduğunu belirtmemiştiniz sonradan eklediniz.
Bir insanın bir şeyi begenip takmasinin zeka seviyesiyle bir alakasi olmadigi gibi takmamasininda bir alakası yok bence.
Yani daha da geleneksel diyelimÇerçeveli çeyrek kolye yada turalı kolye olduğunu düşünüyorum ben bir çok insanda genelde bunlardan var çünkü.
bozdurup begendiginiz bir şeyi alabilirsiniz yerine, yada saklayin hatira olarakYani daha da geleneksel diyelim
Bundan mi?Yani daha da geleneksel diyelim