Doğuma Hazırlık Sizce meleğimin adını TUANNA mı koyum LAVİNYA mı kararsızım

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
olumluda olumsuzda yorum yapan herkeze tşk ederim işte annelik duygusu bu ya bebişim farklı olsun en özeli olsun istiyo insan bende bu konuyu açarken öyle düşünerek açmıştım ama aslında fark ettim ki benim koymak istediğim isimler bunlar değil etrafın etkisi çok olmuştu üzerimde herkez şu isim süper bu isim süper dedikçe banada cazip gelmişti ve bunlardan biri olmalı demiştim kendi kendime ama şimdi aynı düşüncede değilim başkalarının düşüncesi yada beyenisi umrumda değil artık. ben meleğime isim koyarken istiyodum ki 1. kuranı kerimde geçsin 2. sahabe ismi olsun 3. birazda farklı olmasıydı şimdi gerçekten bu isteklerime uyucak isimler buldum ve hepside hoşuma gitti bunlar için sizden yorum istiyorum sadece 1. RUMEYSA 2. SÜMEYRA 3. ıKRANUR (Sahabe ismi değil bu)

rümeysa ve sümeyra farklı bi isim değil ki,ben hiç beğenmiyorum o isimleri...ikranur da pek güzel gelmedi açıkcası..biri duru demiş..duru kuzenimin adı ve gerçekten ççok güzel bir isim..

bana farklı geldi çünkü bu yaşıma kadar hiç bu isimleri duymadım etrafımdaki insanlardan ve dediğim gibi benim için sahabe ismi olması çok önemli o yüzden bu isimlerden biri olsun istiyorum.

canim Rümeysa ismi cok güzel benimde cok begendigim bi sahabe ismi ve anlamida cok güzel

1.Gökyüzündeki en parlak üç cisimden biri yıldız

eger sahabe ismi istiyosan benim aklima gelen isimlerde bunlar (hepsi degisik diil ama aklima gelenlerin hepsini yazdim)

Hatice, Kübra, Ayse, Fatma, Zeyneb, Rümeysa, Gülsüm, Sümeyye, Hafsa, Erva, Halime, Seyma, Esma, Sara (Sare), Meryem, Hacer, Sevde, Beyda

begüm
iclal
zümra
bunlarında anlamları çok güzeldir..
kuranı kerimden olması şart degil manası güzel olmal..
iclal zümra
begüm zümra çok hoş olurdu kızınıza...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…