Sizce kv yalan mı söylüyor?

Devamlı aynı konu diğer konularınıza yorum yapmadım ama artık yeter dedim. Siz hatalısınız eşiniz zaten görüşmek istemiyor, tepki koyuyor siz hala amalar amalar... Vermeyin parayı dediler dinlemediniz gittiniz verdiniz. Kimseyi dinlemiyorsunuz niye konu açıyorsunuz. Eşinizin ailesi gibi sizde problemlisiniz kusura bakmayın ben eşinize üzüldüm sağlam, tutarlı etrafında insan yok.

Tam olarak ne istiyorsunuz
Eşiniz ne yapsın
Katil mı olsun Allah korusun
Bir şey yok ki ortada
Bebeğe odaklanın

Düşüncem şu; aynı konuyu kaç kere açacaksınız. Konularınız dizilerimizin acınası durumu gibi. 1 saat eski bölüm, sonra o bölümün flashbackleri ile geçen yeni bölüm.

Acil tedavi görün bu konuyu daha önce başka cümlelerle anlattınız.

Ben kk dan çok şey öğrendim çok şey kattım kendime...

Siz de biraz kendinize katın, bu konuyu gerekmedikçe düşünmeyin.
Bu 3. Oldu. Üç. Üüüüüüüüç diye bağırmak istiyorum konu sahibine

Bu 3. Oldu. Üç. Üüüüüüüüç diye bağırmak istiyorum konu sahibine
Ya insan bu platformlara kendine bişeyler katmak için girer. Deneyim, tecrübe, eleştiri vs vs.
Derken bakış açın değişiyor.
Ben ilk girdiğimde çok stresli bı dönemimdi ve çok saçma düşüncelerim olduğunu vs vs farkına vardım burda.
E insanların yaşadıkları aklı başında gelen eleştiriler bizi ilerletmeli.
100 kere aynı konuyu açsak ne olur ki!!!

Sıkıntı şu, insanlar akıl veriyor, tavsiyede bulunuyor, bir gün geçiyor yine aynı konu. Yine yazıyor insanlar, anlatıyor, hop 1 hafta sonra aynı konu. Haliyle o kadar yazıyoruz, ediyoruz madem dediklerimizin etkisi yok, madem söylediklerimizi umursamayacaksın neden yazıyorsun? Neden vaktimizi çalıyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…