Kv ile neredeyse hiç konuşmuyoruz eşim de ben de. Kıskançlık yüzünden çıkardığı kavgada hakaret küfür beddua etti. Aylarca boşanmamız için uğraşıp iftira attı. Çokça da yalan söyledi o ara.
Kp bir gün ailesine hayrı olmamış sadece bela getirmiş bi geliri olmayan birisi. Eşime çok kötü bir çocukluk yaşatmış. Şimdi biz kv ile kötü olunca o da bize yanaşmaya çalıştı. Eşimden yüklü bi para istedi. Eşim çocuk bekliyoruz veremem deyince istediği miktarı düşürdü düşürdü ve ne koparırsa aldı. Hatta eşime elini ayağını öpüyüm diye istedi parayı. O cümle yüzünden eşim de ben de kendimize gelemedik halen. Acaba bir yerde yanlış mı yapıyoruz diye kendimizi sorguluyoruz.
Neyse parayı vermeye evlerine gittik. Ben dışarda bekledim. Eşim parayı babasına vermiş kapıdan. Kv de takılmış peşine yanıma geldi. Eşim bıktırdı beni babam filan diye sinirli sinirli söylendi. Ben napıyım oğlum filan dedi kv. Sonra da dünyaya gelmemesi için beddua ettiği çocuğumuza yastık yorgan yaptırmaktan bahsetti. Şaka gibi. İstemiyoruz dedik.
Eve geldik biz eşimle. Yarım saat sonra kv mesaj atmış. Kocası diyormuş ki sen git kızına yerleş ben de bu evi eşyalı kiraya veriyim. Kendini acındırmış bu adam benim üzerime yürüyor birgün elinde kalacağım filan yazmış. Kızını da çağırmış güya ona da söylemiş anneni al götür diye. Eşim cevap vermeyince bi 15 dk sonra kv aradı. Aynı şeyleri söyleyip ağlıyor telefonda. Eşim de defol git arkamdan iş çevirdiğin kızında kal. Senin de bana yapmadığın şey kalmadı ne istiyorsunuz benden rahat bırakın deyip kapattı.
Eşim ara ara diyor ki kadını da evden göndermeye çaşılmış bu nasıl adam evi kiraya vercem diyormuş diye üzülüyor.
Kv öyle acındırır ki kendini. Tamam kp çok kötü birisi ama kv de ona pabuç bırakmaz.Güya eşi kvye kredi çektirmeye kalkmış da yeterli olmayınca vazgeçmişler. Kv maaşından kocasına bir kuruş vermemiş bir insan. Evi birlikte almalarına rağmen kvnin üzerine mesela. Güya Kp demiş ki sen git evi kiraya veriyim. Şimdi ben de diyorum ki gerçekten böyle birşey olsa yüzyüzeyken söylerdi kv hem de ağlaya ağlaya söylerdi. Muhtemelen biz gidince kızını aradı böyle birşey kurdular kendini mazlum göstermek için. Sizin düşünceleriniz neler?