Gebeliğe Hazırlık Sizce kuruma çizgisi mi pozitif mi acil destek

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

angelsercan

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2024
84
5
24
7dakkada oluştu sizce pozitif mi kuruma çizgisi mi başka markalarda da böyle çıktı ama erken gebelik testlerinde sadece predictor marka pozitif verıyo normal testlerde de her marka böyle çıkıyor destek

Eklentiler

• IMG_5171.jpeg
    183,7 KB · Görüntüleme: 72
  • IMG_5170.jpeg
    164,8 KB · Görüntüleme: 68
7dakkada oluştu sizce pozitif mi kuruma çizgisi mi başka markalarda da böyle çıktı ama erken gebelik testlerinde sadece predictor marka pozitif verıyo normal testlerde de her marka böyle çıkıyor destek
Predictor ısrarla bana negatif veriyordu gebelik olsada olmasada negatif sizin reglniz geçti mi bence var gibi gebelik hayırlısı olsun

Prodictor mu prodoctor mı prodictor en kesin sonucu veren marka çizginizi bende gördüm pembelik varsa hamilelik vardır inşallah

Prodictor mu prodoctor mı prodictor en kesin sonucu veren marka çizginizi bende gördüm pembelik varsa hamilelik vardır inşallah
İşte o pembelik denen şeyi ben anlayamıyorum pek fazla PREdictor bu
Pahalı olan bir Marc’a var ya erken gebelik testi onu yapmıştım pozitif çıkmıştı kaset testi de şimdi pozitif çıkınca ümitlendim açıkçası ben içine açıp atayım yani pembelik var mı siz şey yapın sanki pembelik var gibi çünkü hemen ilk 1 dakikada ikinci çizgide çıktı sonra kurudukça belirgin oldu normal testi ilk defa böyle çıkıyor

Eklentiler

• D92C1C98-117F-4FDF-896C-1DECD57545FC.jpeg
    39,4 KB · Görüntüleme: 53
  • 5797F6AE-48A6-4313-8C77-5EAD2C282E7C.jpeg
    138,9 KB · Görüntüleme: 52
Bence var inan bana geçen test yaptım kuruma çizgi dahi yoktu testte am seninkinde belli yani bence kuruma çizgisi değil . İnşallah bebişin seninkedire

Bence var inan bana geçen test yaptım kuruma çizgi dahi yoktu testte am seninkinde belli yani bence kuruma çizgisi değil . İnşallah bebişin seninkedire
İnşallah kan versem artık çıkar dimi çünkü normal testler daha hassas diye biliyorum yoksa biraz beklemeli mym

Öyle canım .5 haftamda bebeğin sağ follop tüpüme tutunma sonucu oldu çok zor zamanlar yaşadım 9 gün hastanede tedavi altına alındım kemoterapi iğnesi kurtaj ameliyat geçirdim sağ tupumude kaybettim tam bugün du ameliyat olalı .o günden beridir olmuyor hamilelik

Geçmiş olsun rabbim kucağını boş bırakmasın inşallah bende de gebelık vardır pzt negatıfti 4 günde pozitif olmuştur heralde bu kadar netliğe negatif çıkar mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…