- 5 Kasım 2024
- 84
- 5
- 24
-
- Konu Sahibi angelsercan
Predictor ısrarla bana negatif veriyordu gebelik olsada olmasada negatif sizin reglniz geçti mi bence var gibi gebelik hayırlısı olsun7dakkada oluştu sizce pozitif mi kuruma çizgisi mi başka markalarda da böyle çıktı ama erken gebelik testlerinde sadece predictor marka pozitif verıyo normal testlerde de her marka böyle çıkıyor destek
Ay inş teşekkür ederim Reglim 3 gün gecıktıPredictor ısrarla bana negatif veriyordu gebelik olsada olmasada negatif sizin reglniz geçti mi bence var gibi gebelik hayırlısı olsun
Başka kimse yokmu yaaBirkaç tane daha fikri ihtiyacım var
İşte o pembelik denen şeyi ben anlayamıyorum pek fazla PREdictor buProdictor mu prodoctor mı prodictor en kesin sonucu veren marka çizginizi bende gördüm pembelik varsa hamilelik vardır inşallah
Bence var inan bana geçen test yaptım kuruma çizgi dahi yoktu testte am seninkinde belli yani bence kuruma çizgisi değil . İnşallah bebişin seninkedire7dakkada oluştu sizce pozitif mi kuruma çizgisi mi başka markalarda da böyle çıktı ama erken gebelik testlerinde sadece predictor marka pozitif verıyo normal testlerde de her marka böyle çıkıyor destek
İnşallah kan versem artık çıkar dimi çünkü normal testler daha hassas diye biliyorum yoksa biraz beklemeli mymBence var inan bana geçen test yaptım kuruma çizgi dahi yoktu testte am seninkinde belli yani bence kuruma çizgisi değil . İnşallah bebişin seninkedire
Çıkar canım 3 gün geçmiş ben 5 ğun kala ogrenmistim kanda 10 hcg ile ama nasip değilmiş dış gebelik oldu .İnşallah kan versem artık çıkar dimi çünkü normal testler daha hassas diye biliyorum yoksa biraz beklemeli mym
En son pzt günü vermiştim kan negatifti ama bu testte çok aşırı silikti o zaman görünmüyordu bileÇıkar canım 3 gün geçmiş ben 5 ğun kala ogrenmistim kanda 10 hcg ile ama nasip değilmiş dış gebelik oldu .
En son pzt günü vermiştim kan negatifti ama bu testte çok aşırı silikti o zaman görünmüyord
nasıl anlaşılıyo dış gebelıkÇıkar canım 3 gün geçmiş ben 5 ğun kala ogrenmistim kanda 10 hcg ile ama nasip değilmiş dış gebelik oldu .
Geçmiş olsun canm inş vardır ya çünkü içi beyaz veya gri değil bence kapalı hali de fotoda açık hali deÇıkar canım 3 gün geçmiş ben 5 ğun kala ogrenmistim kanda 10 hcg ile ama nasip değilmiş dış gebelik oldu .
Küçük olduğu için çıkmamıştır canım daha belki yeni yeni hamilelik hormonu kanına yayiliyordur .içini ferah tut inşallah güzel haberini alirizEn son pzt günü vermiştim kan negatifti ama bu testte çok aşırı silikti o zaman görünmüyordu bile
Geçmiş olsun rabbim kucağını boş bırakmasın inşallah bende de gebelık vardır pzt negatıfti 4 günde pozitif olmuştur heralde bu kadar netliğe negatif çıkar mı acabaÖyle canım .5 haftamda bebeğin sağ follop tüpüme tutunma sonucu oldu çok zor zamanlar yaşadım 9 gün hastanede tedavi altına alındım kemoterapi iğnesi kurtaj ameliyat geçirdim sağ tupumude kaybettim tam bugün du ameliyat olalı .o günden beridir olmuyor hamilelik
İnşallah canm sence ne zaman kan vermeliyimKüçük olduğu için çıkmamıştır canım daha belki yeni yeni hamilelik hormonu kanına yayiliyordur .içini ferah tut inşallah güzel haberini aliriz
Yarında verebilrsin canım acilden bakıyorlar hemende sonuç çıkıyor e nabız varsa oradan da takip edebilrsin .varsa kesin çıkarİnşallah canm sence ne zaman kan vermeliyim
Saol canmYarında verebilrsin canım acilden bakıyorlar hemende sonuç çıkıyor e nabız varsa oradan da takip edebilrsin .varsa kesin çıkar
Ne demek canımSaol canm