Sizce kotu bisey mi yaptım

Bu ne biçim adam ya. Abazanin önde gideni, mavi boncukcu, daldan dala, tiktak bu resmen.

Tıklatıp kaçacak eğer kapilirsaniz. Bunun için mi yillardir beraber olduğunuz sevginizi sorguladiniz?

Boş adam Sami ya, 2016 ne demek tuh Allah belanı sinir oldum. Abazalik başına vurmuş. Buna değil hayranlik, tiksinti bile duymam öyle.bos öyle sevimsiz.

Sevgilinize karşı duygularınız sağlam olsaydı bu heyecana girmezdiniz ve size sıradan gelirdi bu kişi... Şüphe duyduğunuz bir durum toksiktir... Yanınızda size değer veren sizi seven sevgili adı altında aynı çatıyı paylaşabildiğiniz kişidir sizin hayranlık duymanız gereken... Gerisi balon gibi şişerken patlar geriye sadece çöp kalır...
Ayrıca sevgiliniz yapsa ne hissederdiniz... İlişkinizi gözden geçirin... Ayrıca o şapşal adam sevgilisi olan birini av olarak gören bir çakal... Atın onu instadan pis sümüklü böcek sümüklü böceğe hayran olunur mu bebikim kendine gel

Konudan bağımsız olarak, bahsettiğiniz söz bir hadisten gelmektedir. Tam olarak bahsettiğiniz şekilde geçmiyor ama ana fikir hadisten gelir. Dolayısıyla dalga geçilecek bir şey değildir. Neresini komik ya da absürt buldunuz onu da anlamış değilim. Gayet empatik ve mantıklı bir sözdür.

Ben ins kullanmiyorum ona rağmen bana da çok normal geldi. İns böyle birşey değil mi zaten. Sen onu Beğen o seni begensin ya da begenmesin. Milyonlarca insan milyonlarca tanımadığı ile takipleşebiliyor sonuçta
Yok öyle değil ama para kazanmak isteyenler yapıyo bunu. Ünlü olmak isteyenler falan. Benim hesap kapalı yabancılarla işim hiç olmaz. Beğeniyle de işim olmaz. Bazen görüyorum gt beğeni falan yazıyorlar bazı sayfaların altına, bence utanç verici.

Adam başarılı olsa ne sevgilisi olan kadına bakıyor tiyniyeti sen anla artık erkek gururu diye birşey var bunun sevgilisi var deyip silerdi neyse sende giden gitmiş zaten Adam yürüse koşmuştun sevgilisi olan insan tanımadığı insanı takibe almaz.

Konu sahibi neden mesajları/sana sorulan soruları okuduğun halde yazmıyorsun? En nefret ettiğim şey KK'da konu açıp sonradan hayalete bürünenler
Bana herhangi bir soru soran olmamış yada ben kaçırmışım herhalde tekrar bakayım online im evet ve her cevabi da okuyorum teşekkürler herkese

Kesinlikle 3 fotosunu beğenince evlilik teklifi alacak sananlar var.

Adam işinde iyi ama maddi imkanları konusunda bilgim yok . Erkek arkadaşımın maddi durumu da kötü değil iyi

Genelde yeni atılanlar beğenilmiyor mu o durunda hatta otomatik beğeni yapıyor bazı çok takipçili hesaplar . Beğeniler genellikle ben hikayesini açınca yapıyor ve işte eski fotoğraflara 2016-17 benim bile unuttuğum fotolar

Evet komik. Sizin bahsettiğiniz "kıyas-ı nefes mizan-ı adalettir" hadisi benim söylediğimle ne alakası var? Madem bu kadar mantıklı, bundan sonra birinin duygularını anlamaya çalışıp ona göre hareket etmeniz gerektiğinde alıntıladiginiz yorumumdaki tırnak içi kısmı söyleyin:). Ben komik şeylere gülerim genelde. Hassasiyet kasmam:))

Yok ya hepsini beğeniyorlar ki siz de onun hepsini beğenin diye abajaaj

Bide 300 k kişi takip ediyor bizim mesleğimizde ünlü diye takip ettim acaba bu 300 k kişinin hiçbirinin sevgilisi yok mudur ki

Sevgilinizi seviyor olsaydınız kimseden hoşlanamazdınız veya kimsenin ilgisi sizi mutlu etmezdi..

Seviyor olsan başka erkegin ilgisi hoşuna gitmezdi rahatsız olurdun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…