Sizce konuşmayı kesmeli miyim?

Dimi ama, işte o mesaj olayı bile yok :) Tamamen tırt çıktı

Dimi ama, işte o mesaj olayı bile yok :) Tamamen tırt çıktı
kurtulmuşsunuz boşverin bişeyi kafaya takınca insan kendini iyi hissetmiyor
fazla karmaşık düşünüyoruz genelde biz kadınlar ama soruların cevapları basit aslında
fazla etikelenmemiş, nokta . bitti gitti :) ben bunları çözdüğüm için artık hiç tribe girmiyorum
siz de triplenmeden isyan etmeden uzun uzun msjlar atmadan direkt soğuk yaparak atmışsınız başınızdan
açık iletişim en güzeli aslında ama günümüzde açık iletişimle yürümüyor maalesef bu işler
herkes gayet de farkında yani neyi yaptığının neyi yapmadığının

Haklısınız ama şöyle insan değer gördüğünü görmek istiyor uzak mesafedeyiz şu an aynı yerde olsak lafını etmem kalkar yanına giderim gidemeyince insan telefondan bişeyler bekliyor, gerçi beklentiye de girmemek gerekiyor da işte öyle olmuyor. Gündüz çalışıyor zaten bişey demiyorum işteykende sürekli bana yazsın demiyorumda evde oturuyo akşamları e o zamanda bi zahmet biraz daha çabuk yazmasını bekliyor insan sohbet etmek açısından

Uzak mesafedeyiz o çalışıyor

Size karşı bir tutkusu yok ya da mesajlaşmayı sevmiyor. Benim erkek arkadaşımda 10 dakikadan fazla mesaj yazamaz direkt arar. Öyle bir durum olabilir mi?
Yok hayır çok aramazda bu. Ben öyle ekstra ilgide beklemiyorum zaten. Benim takıldığım şey istemiyosan istemiyorum de yani ne beni yorsun ne kendisini

Uzak mesafedeyiz o çalışıyor
uzak mesafe ilişkisi ölü doğumdur benim için
boşver çekilmiyor zaten uzak mesafe

Çok doğru yazdıklarınız her kelimesine katılıyorum

Gerçekten öyle, kurtuldum. Belirsizlikleri sevmem, netlik ararım karşımdaki adamda, yoksa da usulünce yol vermeye çalışırım. Şuan en azından kafam rahat, devam ettirseydim belki daha çok bağlanacak ve daha çok kafaya takacaktım.
O yüzden konu sahibi de bu şekilde yaparsa en azından kafası rahat eder

aynen
ben yaptım işte o hatayı seneler önce
tanıştığım adam her buluşmamızda kendisine yapmadığı şerefsizlik yapmayan eski sevgilisine getiriyordu lafı bi şekilde
olumsuz da olsa hakkında konuşuyordu hani ne gerek var
artık karşında yeni biri var bana odaklan di mi nedir bu geçmiş takıntısı
bende öyle safım ki o dönem, yazık ya hazmedememiş yaşadıklarını diye avutuyordum kendimi
meğer herif kadını aklından atamamış o yüzden bahsediyormuş
bakın bu kişi her mesajıma anında dönerdi ama iş buluşmaya gelince hep ekerdi
adamda beni görme isteği yok en sonunda buna ikna oldum ve çıkardım hayatımdan
6 ay içinde o sürekli kötülediği eski sevgilisine döndü
yani öyle mi böyle mi diye sorgulamanın anlamı yok bazen karşı taraf red flag diye bağırır
biz saçma sapan şeylere tutunuruz
sonrasında öyle insanlarla tanıştım ki benle yarım saat fazla zaman geçirmek için işini erteleyen
görmek için kapıdan giremiyorsa bacadan giren , mecazen
örnekler çoğaltılabilir
hayat kısa yormamak lazım kendimizi

Benimde bi arkadasim var, ayni durumlari yasadi. Oglan bi kayboluyordu ve 3 ay konusmuyordu ve birden geri geliyordu. Cok trip atan birisiydi ayrica. Burcu balik ve onlar gercekten cozulmez ve icine kapanik oluyorlar. Ben arkadasima "sakin evlenme bu ise yaramaz" dedim. Neyse bu boyle devam etti, sonuc: evlendiler ve cok mutlular. Iyi ki evlenmisler. Bence hayirlisi icin dua edin, rabbim en guzel sekilde cevaplar.

Sevindim arkadaşınız adına. Benim burcum balık onun ki akrep, bilemedim bi anda ne olduğunu 2 günde dönüverdi adam. Akışa bıraktım ve Allah’a. Hepimiz için en hayırlısı olsun. Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…